- 14 Ağustos 2012
- 715
- 20
- 68
Canim sagol.kac haftaya kadar kullandin?Benim kirmizi kahve lekelenmelerim oldu.allahasukur kesildi.Sende olmusmuydu lekelenme?
ben geçen hafta yaptırdım bu gün aldım sonucu doktor yüksek çıktı dedi amniyosentez istedi ben yaptırmak istemiyorum aklım karıştı
ben geçen hafta yaptırdım bu gün aldım sonucu doktor yüksek çıktı dedi amniyosentez istedi ben yaptırmak istemiyorum aklım karıştı
benim yüksek çıktı moralim bozuldu.. ama ne olursa olsun doğurcam ALLAH tan gelen bişey yüksek çıksa bile doğurcam
Camım bemim 2 li test sonucum yüksek çıktığı için cvs yaptırmıştım.. Yaş faktörü riski arttırıyor.. Eper yaptırmaya karar verirsen korkma sakın.. Benim işlemimseninkinden çok daga riskliydi problemsiz atlattık çok şükür..çok kısa sürüyor..
kuzum yaşın kaç
tabiki de canım Rabbim hayırlı evlat nasip etsin
Lauranaaaaam Ayşemmmm ses ver iyiyim de :18:
yıpratma derecesinde değilim zaten :) sadece moralim bozuldu o kadar
kızlar sakın weet falan kullnmayın ıyyyyyyyyyy rezil ettim kendimi bi kaç batak vardı bacağımda biraz rahatlasın jilet yapayımda dedim sonra şu tüy dokücü köpüğü deneyim dedim ayyyyyyyyy hepsi aynı kaldı gcık oldum üstüne bide napim jilet yapayım temizlensin bari dedim jilet bile almadı ne hale geldiyse bacağım iğrenç görünüyor keşke makina kullansaydım yada jilet yapsaydım direk uyuz oldum kaldım şimdi böle offfffff bu kıl tüy mevzu beni geriyor
Kızlar biraz önce laurana ile telefonda konuştum, durumu iyi çok şükür hemen evden çıkmış komşuda da yoğurt filan yemiş. Sesi çok iyi geliyordu, hepinizi öpüyor, akşam oradayım dedi.
kızlar sakın weet falan kullnmayın ıyyyyyyyyyy rezil ettim kendimi bi kaç batak vardı bacağımda biraz rahatlasın jilet yapayımda dedim sonra şu tüy dokücü köpüğü deneyim dedim ayyyyyyyyy hepsi aynı kaldı gcık oldum üstüne bide napim jilet yapayım temizlensin bari dedim jilet bile almadı ne hale geldiyse bacağım iğrenç görünüyor keşke makina kullansaydım yada jilet yapsaydım direk uyuz oldum kaldım şimdi böle offfffff bu kıl tüy mevzu beni geriyor
Ağda niye yaptırmıyorsun ki :26::26::26:
Lauranaya noldu ki:44::44::44:
Tuz ruhu ile çamaşır suyunu aynı anda kullanmış zehirlenecekti Allah korudu ama şimdi iyiymiiş :26:
en güzeli ağda kızlar bende ağda ile daha rahat ediyorum
Kronikdeli o bahsettiğim arabayı da aldık
Hadi hayırlı olsunNErden kaça aldınız hangi renk :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?