2014 Şubat Anneleri

kızlar pat diye araya giriyorum ama
her ne kadar cinsiyet kesinleşmesede kız gibi ya
bizim uzun zamandır eşimle Tuana ismine takıntımız vardı
sizce nasıl bir isim

Tuana güzel ama çok yaramaz oluyorlar

Bizzde bunu düşünüyoruz.Aslında 1010 ile bunun genişliği aynı ama renkten dolayı sanırım bu geniş görünüyor.Bizde eylülde alcaz inşallah Renge tam karar veremedim ama ben

Bizzde bunu düşünüyoruz.Aslında 1010 ile bunun genişliği aynı ama renkten dolayı sanırım bu geniş görünüyor.Bizde eylülde alcaz inşallah Renge tam karar veremedim ama ben

üst ana kucağı taşıma kapasitesi , alt sepet genişliği , üst gölgelik geniş
aradaki farklar bunlar işte.

kırmızıyı ben çok seviyorum ama eşim bunu istedi diye bunu aldık buda güzel ama hoşuma gitti

Bazen doktorların da hödüklüğü tutuyor yav. Benim de 4 lü test sonucu çıkmış. Çarşamba dra göstericem. Sen en iyisi kendi doktoruna güven canım..

Canım ben drumun çalıştığı özel hastanede 75 tl ye yaptırdım..

hoğbuldum canım. İstanbul dan herkese selamlar.. Listeye benide eklermisin sosyoloji12.

Allah hepimize bebişlerimizi sağlıklı kucağımıza almayı nasip eder inşallah !!:2:

Eklerim tabii canım. Yaş ve cinsiyet belliyse onları da yazarsan sevinirim. Hoşgeldin aramıza...

benim yüksek çıktı moralim bozuldu.. ama ne olursa olsun doğurcam ALLAH tan gelen bişey yüksek çıksa bile doğurcam

Yaş faktörü de çok etkili canım. 2 li testim gayet iyi çıkmıştı benim ama yaşım dolayısıyla risk var denmişti... Umarım hiçbir sıkıntı yoktur..

Güle güle kullanın. Ben bunu çık beğendim canım ya. Hangi marka ve nerden aldın öğrenebilir miyim ??

kendi doktoruma gidicem yeniden test yaptırıcam bunlar nerde yaptırdı belli değil testi.

arabayı unkapanı alt geçidi saraçhaneden aldık 550 TL

Kızlar weet sprey kullann kimdi? Bi suru psrs verfim aldm malum yer icin bikini bolgesine kullnilabilir diyordu sonra uyarilarda bikini bolgesine genital bölgeye kullnmayin diyor bişi anlamadim bu isten napsam ki:)

Canım tatile giderken bende almıştım tüy dökücülerden. Kullanmadan önce bi araştırayım dedim internette. Hamilelerde kullanımı uygun değildir falan yazıyordu. Paketi açmadan bıraktım kenara. Sende kullanma bi daha emi.?

Ay bu arada bende cumartesi kuaföre gittim ağdaya.Ağdacıyla muhabbet ederken hamileler kaçıncı aya kadar geliyor diye sorayım dedim.Son aya kadar yaptıranlar varmış.Ağda yapan bayan ağdadan vazgeçme dedi.Kendisi jilet yapmış suyu geldiği an.Doğum esnasında dikiş atılmış. Tabi tüyler çıkmaya başladığında kaşıntısı olmuş kaşırken 4 dikişten 2 si atmış.Dikiş üstüne dikiş olmayacağı için öle kalmış iyileşince gel demişler gitmemiş oda şimdi genital estetik yaptırcakmış

ayyyyyyyyyy cidden mi ya ne salaklık etmişim inşallah bişi olmaz

yeni geldimya budolabı fena haldeydi dedim doldurmadan temizliim ayyyyyyyyyyy şu an belim kopuyorr r kızlar buda yeni modam belime kalçama birden acaip bir sancı giriyor anlık ağlayasım geldi.okul açılmadan evi hale yola koymam lazım temizliğe kadaın çağırıcam ama onunla bitmiyorki herşey çok işim var çokkkkkkkkkk

Yok canım genital bölgeden bahsediyorum ben bacaktan bişey olacağını sanmıyorum. Yine de kullanma. Kimyasal zaten onlar. Bende neden aldıysam

bide 25 liramı ne artık saflığım hayır alsa bari işe yarıyacktı hiç almadı gcık şey:) ben böle meraklıyımdır kazıklanmaya:)

Bel ağrısı bende de oluyor Sanırım doğuma hazırlanmasından kaynaklı vücudumuzun.Böyle sanki bir şey batıyor gibi oluyor.Valla benim evi hak getire eşim silip süpürüyor ama detaylar fena

Bel ağrısı bende de oluyor Sanırım doğuma hazırlanmasından kaynaklı vücudumuzun.Böyle sanki bir şey batıyor gibi oluyor.Valla benim evi hak getire eşim silip süpürüyor ama detaylar fena

ayyyyyyyyyy aynen çok kötü ya detaylar dip köşe annem gelip yapıcam dedi 4 stlik yoldan kadıncağıız getiremem iş yapmaya kıyamam ya hasta zaten napıcam bilmiorum okul açılmadan hergün bişiler yapcam artık

bide 25 liramı ne artık saflığım hayır alsa bari işe yarıyacktı hiç almadı gcık şey:) ben böle meraklıyımdır kazıklanmaya:)

ben 25 tl ye tüm agda yaptırıyorum canım yakullanma onları bosver...bi dahakine ağdacıya git 5 dk da Beşiktaş

bende bu hafta gidicem büyük rahatlık valla...doğuma kadar da gitmeyi düşünüyorum....tek aklıma takılan ben göbeğimi de aldırıyodum hamile olduğumu öğrendiğimden beri aldırmıyorum...dr a gittiğimde soracaktım unuttum yaa:26: kuafördeki kadın da 4.aydan sonra göbek alınıyo dedi ama ben bi sorayım dr a dimi

Son düzenleme:
bide böle evde çok kalabalık birikti gibime geliyor atasım var herşeyi kocam yokken bir atma işlemi yapıcam gerçi çöpü dökerken yakalıo beni ama napimmmm:) kalabalık:temizlenmeyen ev demek bence kalabalık istemedğim ve sevmediğim halde nasıl oluyor anlamıyorum

kızlar maşallah baya yazmışsınız yine

detaylı USG ile ilgili ne düşünüyorsunuz kızlar yaptıracakmısınız ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…