- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
kızlar pat diye araya giriyorum ama
her ne kadar cinsiyet kesinleşmesede kız gibi ya
bizim uzun zamandır eşimle Tuana ismine takıntımız vardı
sizce nasıl bir isim
kızlar pat diye araya giriyorum ama
her ne kadar cinsiyet kesinleşmesede kız gibi ya
bizim uzun zamandır eşimle Tuana ismine takıntımız vardı
sizce nasıl bir isim
1012 kodlu ürünü aldık550 TL ye indirim yapmadılar hiç geniş diye eşim bunu tercih etti
1010 kodlu ürünü isteyen olursa 490 TL veriyorlar biraz daha konuşsak belki daha inerdi
Eki Görüntüle 786758
bunu aldık pembe gri
Bizzde bunu düşünüyoruz.Aslında 1010 ile bunun genişliği aynı ama renkten dolayı sanırım bu geniş görünüyor.Bizde eylülde alcaz inşallahRenge tam karar veremedim ama ben
Günaydın ;
cumartesi günü 4lü test sonucu almaya hastaneye gittik BİLGE hastanesi dr acil ameliyata giriyordu teste şöyle bir baktı değerin düşük makine de yalnış olabilir problem de olabilir dedi aynı testi yaptır yada istersen büyük çaplı bir hastaneye gidip aynı testi tekrarlattır deid çıktı gitti.
o hastaneden gerçekten nefret ediyorum , artık para kazanmak için mi aynı testi yaptır diye söyledi bilmiyorum.
bana problemin ne olduğunu düşük olursa ne olacağın falan hiç bişey anlatmadan çekti gitti :2:
bu hafta kendi doktoruma gideceğim yeniden hiç yaptırmamış gibi test yaptıracağım ama o hastaneyi de yakasım var o kadar sinir ettiler
Geçmiş olsun canım. Var öyle kasap gibi doktorlar.
Bende kanamam olduğunda acile gitmiştim. Ordaki doktorda bebeğin canlı, bi daha kanaman olursa hastaneye yatırcaz seni dedi döndü arkasını gitti. Kimisi hakikaten mal oluyor. Takma kafana git kendi doktoruna o ilgilensin.
Bu arada ne kadara yaptırıyorsunuz 4'lü testleri bilmiyorum ama bu testleri çok uygun yapan tıp merkezleri oluyor kızlar.
Bi arkadaşım araştırıp bulmuştu İzmir'de ikili testini 17 liraya yaptırmıştı. Bende 4'lüyü oraya yaptırmayı düşünüyorum.
hoğbuldum canım. İstanbul dan herkese selamlar.. Listeye benide eklermisin sosyoloji12.
Allah hepimize bebişlerimizi sağlıklı kucağımıza almayı nasip eder inşallah !!:2:
benim yüksek çıktı moralim bozuldu.. ama ne olursa olsun doğurcam ALLAH tan gelen bişey yüksek çıksa bile doğurcam
1012 kodlu ürünü aldık550 TL ye indirim yapmadılar hiç geniş diye eşim bunu tercih etti
1010 kodlu ürünü isteyen olursa 490 TL veriyorlar biraz daha konuşsak belki daha inerdi
Eki Görüntüle 786758
bunu aldık pembe gri
Bazen doktorların da hödüklüğü tutuyor yav. Benim de 4 lü test sonucu çıkmış. Çarşamba dra göstericem. Sen en iyisi kendi doktoruna güven canım..
Güle güle kullanın. Ben bunu çık beğendim canım ya. Hangi marka ve nerden aldın öğrenebilir miyim ??
üst ana kucağı taşıma kapasitesi , alt sepet genişliği , üst gölgelik geniş
aradaki farklar bunlar işte.
kırmızıyı ben çok seviyorum ama eşim bunu istedi diye bunu aldık buda güzel ama hoşuma gitti
Kızlar weet sprey kullann kimdi? Bi suru psrs verfim aldm malum yer icin bikini bolgesine kullnilabilir diyordu sonra uyarilarda bikini bolgesine genital bölgeye kullnmayin diyor bişi anlamadim bu isten napsam ki:)
kızlar sakın weet falan kullnmayın ıyyyyyyyyyy rezil ettim kendimi bi kaç batak vardı bacağımda biraz rahatlasın jilet yapayımda dedim sonra şu tüy dokücü köpüğü deneyim dedim ayyyyyyyyy hepsi aynı kaldı gcık oldum üstüne bide napim jilet yapayım temizlensin bari dedim jilet bile almadı ne hale geldiyse bacağım iğrenç görünüyor keşke makina kullansaydım yada jilet yapsaydım direk uyuz oldum kaldım şimdi böle offfffff bu kıl tüy mevzu beni geriyor
Canım tatile giderken bende almıştım tüy dökücülerden. Kullanmadan önce bi araştırayım dedim internette. Hamilelerde kullanımı uygun değildir falan yazıyordu. Paketi açmadan bıraktım kenara. Sende kullanma bi daha emi.?
Ağda niye yaptırmıyorsun ki :26::26::26:
Lauranaya noldu ki:44::44::44:
Canım tatile giderken bende almıştım tüy dökücülerden. Kullanmadan önce bi araştırayım dedim internette. Hamilelerde kullanımı uygun değildir falan yazıyordu. Paketi açmadan bıraktım kenara. Sende kullanma bi daha emi.?
ağdalık kadar değildi canım ya
ayyyyyyyyyy cidden mi ya ne salaklık etmişim inşallah bişi olmaz
Yok canım genital bölgeden bahsediyorum ben bacaktan bişey olacağını sanmıyorum. Yine de kullanma. Kimyasal zaten onlar. Bende neden aldıysam
Tüy dökücüler zaten ağdanın alamadığını almıyor
yeni geldimya budolabı fena haldeydi dedim doldurmadan temizliim ayyyyyyyyyyy şu an belim kopuyorr r kızlar buda yeni modam belime kalçama birden acaip bir sancı giriyor anlık ağlayasım geldi.okul açılmadan evi hale yola koymam lazım temizliğe kadaın çağırıcam ama onunla bitmiyorki herşey çok işim var çokkkkkkkkkk
Bel ağrısı bende de oluyorSanırım doğuma hazırlanmasından kaynaklı vücudumuzun.Böyle sanki bir şey batıyor gibi oluyor.Valla benim evi hak getire eşim silip süpürüyor ama detaylar fena
bide 25 liramı ne artık saflığım hayır alsa bari işe yarıyacktı hiç almadı gcık şey:) ben böle meraklıyımdır kazıklanmaya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?