Hoşgeldin canım ne güzel ikizler demek :)) ama bak ben sana diyeyim onlar martı beklemez valla
kuzum kanından ince bir iğne ile bebeğin içinde olduğu sıvıdan örnek alıp inceliyorlar
ya canım bu amniyosentez nasıl oluyor
sen yaptirdin mi canım ya her doktor yapiyomu ki onu benim doktoru 2 li test güzel çıktı dedi ama bu testen söz etmedi
karnından çok ince uzun bir iğneyle giriyorlar yaklaşık 20 ml kadarbebeğin içinde bulunduğu amniyotik sıvıdan çekiyorlar,benimki 5 dakika sürdü ve çok kolay oldu daha öncesinde boşuna gerilmişim,ama doktorumda çok iyiydi,çok acımıyor,kalçadan iğne yaptırırken iğnenin girdiğini hissettiğiniz kadar hissediyorsunuz o kadar zor bir işlem değil yani
kuzum sonuçlar ne zaman belli olur
merhaba kızlar
bugün sabahtan beri sağ kasığımda acayip bi batma var gaz sancısı diye önemsemedim ama geçmek bilmedi gazım da yok değil gaz bombası gibiyim 3 gündür tuvaletime çıkamamıştım ama bugün çıktım yine de gazım var çok.. nefes alırken bile zorlanıyorum sanki sizce ne yapsam yarın bi doktora gitsem mi ki? ne dersiniz?
canm bendede oldu ikigün bıçak saplanır gibi nöbetler halinde uykumdan uyandırıyodu..benimde sağ kasıktaydı.dr gittim.ultrasona bakınca güldü.senin yaramaz kafasını sağ kasığına sokmuş hareket ettikçe basınç yapıp ağrıya neden oluyor önemli değil pozisyon değiştirince geçer dediseninde benzeri bir sebebepten olabilir.bebişlere bişey olcak diye ödümüz kopuyor evham yapıyoruz işte
Canım benim tüp bebek olduğu için ilk 3 ay günde 3 kere fitil olarsk kullandım.. Sonradan hafif kanamam oldu,dr o zaman iğne vermişti ama benim lekelenme değil 2 gün süren kanamaydı..2 hafta kadar kullanfım diye hatıtlıyorum.. Geçmiş olsun canım kesildiyse rahat ol..
Günaydınlar herkese
Ben bugün pek iyi değilim sanırım grip oluyorum başım ağrıyor,boğazım yanıyor.Akşamda üşüdüm uyurken kalktım ki her yerim buz gibiBir kaç gündür belirtileri vardı zaten bugün tamamen belli etti kendini.
Dün burda 3 lü test 4 lü testten bahsedilince doktorumu aradım.2 li test yaptırıldığında 3 lü ve 4 lü teste gerek olmadığını söyledi. Bir bebeğe sadece bir test uygulanabilirmiş ve doğruluk payı en yüksek test 2 liymiş. o yüzden yaptırmıyorum hastalarıma dedi.17. haftada detaylı ultrason için çağırmış.Sanırım bilimdi dün detaylı ultrasonu profesörler yapıyor sadece demişti.Onuda sordum.Bizim makinamız detaylı ultrasona uygun dedi o yüzden biz hastanemizde yapıyoruz.Bazı hastanelerde yeterli ekipman olmadığı için böyle bir piyasa oluştu dedi. İçim rahatladı o öyle kendinden emin konuşunca. 17. haftada detaylıya başlıcaz.Uzun süreceği için 2 kontrolde tamamlayacak.
hatunlar günaydın
h.sonu ishal olmuştum söylemesi ayıptı
geçti sandım gene oldu dün
nette de saçma sapan şeyler okudum moralim bozuldu
burdaki doktora gittim ultrason bakımdaymış kalp dinleme cihazı ile kalbini dinledik
çok şükür iyi bebeğim
ben de iyiyim geçti heralde
aman kabızlık da istemiom cırcır da:)
ikisi arasında kabızlığı tercih edicem heralde en azından korkmuom
vee buarada 2 haftadır hissettiklerim bebiş galba gerçekten
dün doktora sordum hissediom ben diye nayır yanlış o gaz demedi
bide dün akşam yatarken bildiğiniz 3 4 kez vurdu aynı yere karnımı hafif kaldırdı vurduğu yerde:)
kocamın elini koydum 2 kez de o hissetti artık dışardan hissedioz
adam bu defada hareket ettimi diye peşimdesankim oyuncağız biz alla alla
böyle işte her türlü haber var bende bugün
sizlerde ne var ne yok
Günaydınlar herkese
Ben bugün pek iyi değilim sanırım grip oluyorum başım ağrıyor,boğazım yanıyor.Akşamda üşüdüm uyurken kalktım ki her yerim buz gibiBir kaç gündür belirtileri vardı zaten bugün tamamen belli etti kendini.
Dün burda 3 lü test 4 lü testten bahsedilince doktorumu aradım.2 li test yaptırıldığında 3 lü ve 4 lü teste gerek olmadığını söyledi. Bir bebeğe sadece bir test uygulanabilirmiş ve doğruluk payı en yüksek test 2 liymiş. o yüzden yaptırmıyorum hastalarıma dedi.17. haftada detaylı ultrason için çağırmış.Sanırım bilimdi dün detaylı ultrasonu profesörler yapıyor sadece demişti.Onuda sordum.Bizim makinamız detaylı ultrasona uygun dedi o yüzden biz hastanemizde yapıyoruz.Bazı hastanelerde yeterli ekipman olmadığı için böyle bir piyasa oluştu dedi. İçim rahatladı o öyle kendinden emin konuşunca. 17. haftada detaylıya başlıcaz.Uzun süreceği için 2 kontrolde tamamlayacak.
hatunlar günaydın
burdaki doktora gittim ultrason bakımdaymış kalp dinleme cihazı ile kalbini dinledik
çok şükür iyi bebeğim
bide dün akşam yatarken bildiğiniz 3 4 kez vurdu aynı yere karnımı hafif kaldırdı vurduğu yerde:)
sizlerde ne var ne yok
hatunlar günaydın
çok şükür iyi bebeğim
sizlerde ne var ne yok
Günaydın ;
bu sabahta yine gözlerim kapanıyor :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?