- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
hayırlı olsun, istanbul'da saraçhane hem bisiklet hem de bebek arabalarında 1.adres zaten. peki fiyatları normal mağazalara göre daha mı uygun oluyor canım. eğer çok fark olursa istanbul'daki akrabalara sipariş edebiliriz.
ben 25 tl ye tüm agda yaptırıyorum canım yakullanma onları bosver...bi dahakine ağdacıya git 5 dk da Beşiktaş
bende bu hafta gidicem büyük rahatlık valla...doğuma kadar da gitmeyi düşünüyorum....tek aklıma takılan ben göbeğimi de aldırıyodum hamile olduğumu öğrendiğimden beri aldırmıyorum...dr a gittiğimde soracaktım unuttum yaa:26: kuafördeki kadın da 4.aydan sonra göbek alınıyo dedi ama ben bi sorayım dr a dimi
kızlar maşallah baya yazmışsınız yine
detaylı USG ile ilgili ne düşünüyorsunuz kızlar yaptıracakmısınız ??
ben yaptırıcam canım 20.haftada doktordan randevu aldım..sen ne düşünüyosun peki..
canım ben yaptırmayı düşünmüyorum zaten geçen hafta gittiğimde doktorumada sordum yaptırmak istiyormusun dedi bende bilmiyorum sen öneriyormusun dedim 1 ay sonra gel bakarız gerek görürsek dedi ama ben düşünmüyourm yani birde bizim burda onu yapan bi kaç yer var o diğer doktora güvenemem kafa karıştıran bişi söyler ki genelde oluyor bu sonra bekle dur elin yüreğinde doğana kadar
ben detaylı usgyi düşünmüyorum kızlar bakalım yinede son anda kararımı değiştirmessem yaptırmıcam
lip detaylıyı bakşa bir uzman yapıyor kendi doktorun değil ve 21.haftadan sonra yapılıyor diye biliyorum ayrı ücrete tabi devlette ödemiyor sanırım
kızlar kanguru ve araba konusunda ise
kanguru bel ağrıtıyor bizimkini ağrıtmıştı biz kullanamadık
bebek arabasıda çok gerekli değil eğer kendi aracınız varsa normaldede dışarı eşinizle çıkmanız dışında çıkmıyorsanız bebek arabası sizin için fuzuli olabilir
anladım tatlım fakat önceki durumunu tam bilmiyordum acını deşmek gibi olmasın bir kaybın vardı sanırım ama ben düşük sanıyordum farklı bir durummu yoksa ?bende en son kontrolümde sordum doktora bikaç profesör önerdi daha önce bikaç tanıdığımda gitmiş hatta o doktora çok memnun kalmışlar..eşimde bende çok istiyorum detaylı ultrasonu bebeğin bütün organlarını,damarlarına kadar bakılıyomuş..eşimde bende bu konuda canımız yandığı için pimpirikliyiz..hala her kontrolde yüreğimiz ağzımızda..inşallah bişey çıkmaz..doktorun gerek görmezse yaptırmazsın tabi sende..
yok canım bu farklı bişi diye biliyorum ben aynı şey değil ikisi yaniŞimdi benim bir dahaki kontrol 17. haftamda ve doktor organlarına bakacağını söyledi bu ne oluyor acaba kafam karıştı
kızlarbugün benim için büyük gündü :44: cinsiyetini öğrendik. hep kız kız derken oğluşum olacakmış 160 gr. ve 14 cm büyüklüğündeymiş. 16+3 deyim. hayırlısı herkesin. ben çok geç öğrendim.
mağaza satış fiyatı 650 TL falan 550*600 arası bulunabilir sen modele karar verdikten sonra aldığım yere giderim direk kargo ile sana da yollarlar sıkıntı olmaz bende yollarım yani
sağol hayatım, söylemen yeter...babannesi ile dedesi ordalar zaten belkim hediye alırlar:)
anladım tatlım fakat önceki durumunu tam bilmiyordum acını deşmek gibi olmasın bir kaybın vardı sanırım ama ben düşük sanıyordum farklı bir durummu yoksa ?
yok canım bu farklı bişi diye biliyorum ben aynı şey değil ikisi yani
hayırlı olsun oğlun
aslında çokda geç sayılmaz ben oğlumda 21.haftamda öğrenmiştim
evet canım kaybım var bebeğimin kalbi durdu kromozom bozukluğundan dolayı..o yüzden herşeyine bakılsın istiyoruz..
allah bi daha göstermesin tatlım
bunu sağlıkla kucağına al inş.
kızlar maşallah baya yazmışsınız yine
detaylı USG ile ilgili ne düşünüyorsunuz kızlar yaptıracakmısınız ??
kızlarbugün benim için büyük gündü :44: cinsiyetini öğrendik. hep kız kız derken oğluşum olacakmış 160 gr. ve 14 cm büyüklüğündeymiş. 16+3 deyim. hayırlısı herkesin. ben çok geç öğrendim.
merhaba kızlar bugün eşimle beraber olarak ilk kez doktora giittik çünkü cinsiyeti belli olucaktı bütün kız çıkan diş testlere rağmen 2. oğlum geliyor ama inanırmısınız çok sevindim ben galiba erkek bebeklere bayılıyorum birazcikta anneme inat galiba
bebeğim 140gr
102cm herşeyi yollunda sevgilerle görüşürüznedensiz sebepten çok mutluyum öptüm byyyy
Yaş faktörü de çok etkili canım. 2 li testim gayet iyi çıkmıştı benim ama yaşım dolayısıyla risk var denmişti... Umarım hiçbir sıkıntı yoktur..
benimde 2 lim iyi çıkmıştı ama 4 lü riskli çıktı benim yaşım 24 sizin?
Caanım hayırlı olsun benimde erkek belirtileri olmasına rağmen 2.kızım geliyor :)) ne güzel sevinmene bende çok sevindim.ben kız duyunca biraz üzülmüştümalışıyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?