2014 Şubat Anneleri

mağaza satış fiyatı 650 TL falan 550*600 arası bulunabilir sen modele karar verdikten sonra aldığım yere giderim direk kargo ile sana da yollarlar sıkıntı olmaz bende yollarım yani

valla cnm benden çok yaşıcaksın bende sorucaktım sizlere göbekteki kıllar için bişey yapıyomusunuz diye

ben yaptırıcam canım 20.haftada doktordan randevu aldım..sen ne düşünüyosun peki..

canım ben yaptırmayı düşünmüyorum zaten geçen hafta gittiğimde doktorumada sordum yaptırmak istiyormusun dedi bende bilmiyorum sen öneriyormusun dedim 1 ay sonra gel bakarız gerek görürsek dedi ama ben düşünmüyourm yani birde bizim burda onu yapan bi kaç yer var o diğer doktora güvenemem kafa karıştıran bişi söyler ki genelde oluyor bu sonra bekle dur elin yüreğinde doğana kadar

kızlar bugün benim için büyük gündü :44: cinsiyetini öğrendik. hep kız kız derken oğluşum olacakmış 160 gr. ve 14 cm büyüklüğündeymiş. 16+3 deyim. hayırlısı herkesin. ben çok geç öğrendim.

bende en son kontrolümde sordum doktora bikaç profesör önerdi daha önce bikaç tanıdığımda gitmiş hatta o doktora çok memnun kalmışlar..eşimde bende çok istiyorum detaylı ultrasonu bebeğin bütün organlarını,damarlarına kadar bakılıyomuş..eşimde bende bu konuda canımız yandığı için pimpirikliyiz..hala her kontrolde yüreğimiz ağzımızda..inşallah bişey çıkmaz..doktorun gerek görmezse yaptırmazsın tabi sende..

Son düzenleme:

Şimdi benim bir dahaki kontrol 17. haftamda ve doktor organlarına bakacağını söyledi bu ne oluyor acaba kafam karıştı

anladım tatlım fakat önceki durumunu tam bilmiyordum acını deşmek gibi olmasın bir kaybın vardı sanırım ama ben düşük sanıyordum farklı bir durummu yoksa ?
Şimdi benim bir dahaki kontrol 17. haftamda ve doktor organlarına bakacağını söyledi bu ne oluyor acaba kafam karıştı
yok canım bu farklı bişi diye biliyorum ben aynı şey değil ikisi yani

hayırlı olsun oğlun
aslında çokda geç sayılmaz ben oğlumda 21.haftamda öğrenmiştim

evet canım kaybım var bebeğimin kalbi durdu kromozom bozukluğundan dolayı..o yüzden herşeyine bakılsın istiyoruz..

merhaba kızlar nasılsınız?bana çok uyku bastırıyor ya zorla oturuyorum bugünlerde.Şu göbekteki kılları konuşmuşsunuz benim hamile kaldıktan sonra göbeğim kıllandı ben onları epilatörle alıyorum sizde de kıllanma oldumu?Bir de bebek arabası araştıyorum ama hangi markaları önerirsiniz

merhaba kızlar bugün eşimle beraber olarak ilk kez doktora giittik çünkü cinsiyeti belli olucaktı bütün kız çıkan diş testlere rağmen 2. oğlum geliyor ama inanırmısınız çok sevindim ben galiba erkek bebeklere bayılıyorum birazcikta anneme inat galiba
bebeğim 140gr
102cm herşeyi yollunda sevgilerle görüşürüz nedensiz sebepten çok mutluyum öptüm byyyy

kızlar maşallah baya yazmışsınız yine

detaylı USG ile ilgili ne düşünüyorsunuz kızlar yaptıracakmısınız ??

canım benim doktorum 2 li test sonucum iyi çıktığı için 3 lü ve 4 lü teste hiç gerek yok detaylı usg yaparız sadece dedi. o yüzden ben yaptırıcam hatta sabırsızlıkla bekliyorum tüm organlara detaylı bakıldığı için 40-45 dk sürüyormuş uzun uzun izlerim bebişimi:)

Caanım hayırlı olsun benimde erkek belirtileri olmasına rağmen 2.kızım geliyor :)) ne güzel sevinmene bende çok sevindim.ben kız duyunca biraz üzülmüştüm alışıyorum ama

Caanım hayırlı olsun benimde erkek belirtileri olmasına rağmen 2.kızım geliyor :)) ne güzel sevinmene bende çok sevindim.ben kız duyunca biraz üzülmüştüm alışıyorum ama

ben hep derdimki benden erkek çıkar kız beklemeyin hamile kalınca hersez kız gibi ddavrandi biraz şaşırdım doktor erkek dediğinde ama fark ettimki ben zaten erkek istiyormuşum oğluma aşığım onun gibi olsun diye herhalde seninde kızı arkadaş işte birbirlerini yoldaş sahip çıkarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…