2014 Şubat Anneleri

nasıl çirkin olsun ki tabiki şşşoook şekerrr

çok şeker tatlım
butik bebedemi bu ben henüz girmedimde

Alayım ben bunu çok sevdim bende Butik bebeden

Bizde biberon,emzik,suluk ıslak mendil bir kaç tanede zıbın aldık Annem daha çok almış bizden.Eylülde alcaz sanırım biz

bblim! elmayradan bblime! sen nerelerdesin yahu?

elmayraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa balım mapusluktan kurtulmuşsunnnnnnnnn hoşgeldin seni görmek çok hoş

buralarda takılıyorum ya tatlım hormonlarım çok yükseldi sanırım çıkamıyorum burdan ama haklısın uğramam lazım sizin oralara canım

Canım benimm merak ettim sadeceee. Mapusa girip cıkmışım dedim bi pıcaklıyım sunu Tabi ki istediğin yerde paylaşımda bulunabilirsin, zaten benim topikte elini sallasan gebeye carpıyo Sen iyi ol nerde olduğun önemli değil
Seni benimle aldatıyor

Neyse ki yabancıya gitmemiş

ay datlum benim sabıkalı arkidşim

17. hafta demekki zamanı.Bende o hafta gidicem zaten doktora

Seni benimle aldatıyor
kız bunlar benim ayipli sohbetimi özlüyorlar
oyy bu harika bişey yaa
bayıldım ben buna , kız anaları alsa olmazmı
olur tabi neden olmasın fakat bana biraz erkeksi gibi geldi bu

Topikte sperm dağıtıyosun sanursam

Seni aratmıcam emin ol

Hamile kaldın, hormonlar fırladı ayıplar 9 ay sonrasına ertelendi

ay datlum benim sabıkalı arkidşim

kız bunlar benim ayipli sohbetimi özlüyorlar

olur tabi neden olmasın fakat bana biraz erkeksi gibi geldi bu

Elmayra dokuz ay sonra topiğin banlanabilir Bu kadar hamile doğurunca konuşmaları düşünemiyorum bile

çok güzeller canım güle güle kullansın hepsini

çok tatlı yaa baktım hepsine güle güle giysin bebişin:) ahh cinsiyetimiz kesinleşsin ben de o bandanalardan alıcam çok şeker yaa :))

çok teşekkür ederim aslında hızlı eklemesem daha detaylı olurdu birazdan yine düzenlerim.

çerçeve 60 TL hello baby
çorap , biberon,emzik,
sepet 8 aya kadar yatar sonrada yatağı aşağı indirip bile yatırabilriim 430 TL unkapanı
araba unkapanı 550 TL 1012 kodluürün
hastane çıkışı 70 TLhellobaby

Topikte sperm dağıtıyosun sanursam

Seni aratmıcam emin ol

Ay hic sorma selam verdiğim hamile kalıyor Afrodizyak etkili benim topik

Elmayra dokuz ay sonra topiğin banlanabilir Bu kadar hamile doğurunca konuşmaları düşünemiyorum bile

Ayyyy suanda bütün konuşmalar kusma, öğürme, aşerme ikili test sonra da ay yürüdü ay kustu fln olacak

sen şunu 1 sene yap anca toparlanır benim hormonlar lohusa depresyonu falan felan o ara BDV ye yazarım sanırım kaynanam şöyle dedi görümümün gözü kör olsun diye

Görümcek örümcek yazma ama katlanamam

herkese günaydın, güzel bir gün olsun,
ben de bu sabah kelebek kanadını çırpar gibi hareketler hissettim karnımda, haydi hayırlısı bakalım. 2 gündür sabahları,akşamları bizim prensesle konuşuyorum sesimi mi duyuyor artık neyse...

Ay hic sorma selam verdiğim hamile kalıyor Afrodizyak etkili benim topik

Ayyyy suanda bütün konuşmalar kusma, öğürme, aşerme ikili test sonra da ay yürüdü ay kustu fln olacak

bulantı kusmayı geçtik şuan ikinci leveldayız biz oynadı dürttü kıpırdandı testinb sonucu modundayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…