2014 Şubat Anneleri

senin göbüşün 3 aylığa göre büyükmüydü de canım, ondan mı öyle demiş eşinin halası?

mesela ben hamileliğin başlarında hem çirkinleştim, hem de karnım ve popom büyümüştü her gören hala-teyze de kızın olacak demişti. ben de sinir olmuştum öyle diyenlere:) ama şimdi hem yüzüm hem de vücudum daha güzel oldu...artık cinsiyet de belli olunca fazla yorum yapan yok rahatladım yani:)

çok özletme kendini lauranam:)

günaydın canlarımmmnasılsınız?

valla cnm benden çok yaşıcaksın bende sorucaktım sizlere göbekteki kıllar için bişey yapıyomusunuz diye

aynen canım ama kimse cevap vermemiş ki fikri olan yok galibaaa:26:

kuzum benim geçmiş olsun dikkat et kendine..bol bol meyve falan ye vitamin al

sana da geçmiş olsun lepicanımbende hissediyorum sürekli olmasa da...tık tık yapıp kacıyo sanki....

çokkkk şekerrrr bitttimmmm

kızlar JACK nerde bu sabah yok sanki :44::44:

evet yok o umarım iyidir :26::26::26:

yettim bacılarım yettim....ofiste temizlik var da ondan geç yazdımmm....iyiyim çok şükür

öffffffffff yine midem yanıyor
normalde 7.gebelik ayında bu yanmalar ama ben maşallah ne yesem yanıyor midem gebelik başından beri böyle bu ya offffffffffffffffffffffffffffffffffff

bende de başladı balım yaaaa.....bi haftadır bulantı yerini yanmaya bıraktı

sabah sabah nerden aklına geldi

Bilmem ki dolabı açıp karşımda görünce yazasım geldi işte :)

ben de adally neredelerde diyordum:) günaydın hoşgeldin

aDaLLy bu sene adaya giemedi diye delirse de her gün buralarda canım hoşbuldum :)

Valla canım ben esmer adam esmer bizden sarı çıkmaz heralde.Ama eltimin erkek kardeşi de esmer karısıda esmer çocuk bildiğin sarışın mavi gözlü nasip artık :)

günaydınnnn sabah şekerleri

Günaydııınnnn :)

Tez git tez gel canım :)

desene canım herkesin göbişi kıllı geziyo memnun halinden

adaly sizin bebişinizin adını ADA koyabilirsiniz ya ne kadar güzel ollur şimdi öyle düşündüm birden
hoşgeldin merak ettik seni nerdesin bakem
miden yanması oy oy oy 7.aydan sonra hepten yancak bide

Benim raflüm olduğundan midem de var canım biraz ikisi birleşince 4-5 aylık görünümü oluyor o yüzden söyledi herhalde öyle.
Millet malzeme arıyor takmamak lazım. Ben gülüp geçiyorum artık

Benim eşim de yeşil gözlü canım. Benim gözlerim kahverengi ama iri. Hep şakalaşırdık gözleri sana benzesin yok yok sana benzesin diye. Rüyamda yemyeşil gözlü bembeyaz bi kzıım olduğunu görmüştüm :)
Ultrason resimlerinden de burnunun ve çene yapısının bana benzemediği belli oluyor. İnşallah babasına benzer

desene canım herkesin göbişi kıllı geziyo memnun halinden

galiba kuzum benim kuaförüm 4.aydan sonra alırız demişti.....bu hafrta alırız sanırım....internete baktım da aldıran da çok aldırmayan da

bbilim sen ne düşünüyosun bu konuda? çok rahatsız ediyo beni...zaten aldırıyordum normaldee.

adaly sizin bebişinizin adını ADA koyabilirsiniz ya ne kadar güzel ollur şimdi öyle düşündüm birden

amanınnnn:18::18::18:

Onu çok istedim aslında hala da istiyorum ama eşimin bahanesini duysan koparsın :)) '' İsmi üç harfli soyismi üç harfli olmaz öyle şey ''

normalde bende alıyordum canım ama nette okudum çoğu kişi ağdayla aldırmayın daha çoğalıyo diyolar..doğumdan sonra dökülüyo diyolar ama bilemedim bende :26:

canım bilmiyorum tabi göbeğindeki oranı bendede var kıl normalde çok rahatsız etmiyordu beni bu ara biraz sıklaştı bende muayene eldiveniyle yoluyorum onları kontrole gideceğim zamanlarda yoksa beni çok rahatsız eden bir durum değil
ağdada yapılabilir tabi ama neden olmasın içerde bebeğe bişi olmaz

aynen canım ben de gülüp geçiyorum artık yorum yapanlara,

bizimki de kız olacak, ben eşimin gözlerini beğenirim onunkiler ela ve upuzun kirpikleri var, o da benimkileri beğenir benimkiler koyu kahve. onun teni pembe-beyaz, benimki buğday-esmer.yani bu yüzden acaba ikimizin karışımı mı olacak yoksa birimize mi çekecek çok merak konusu. hatta evianbaby diye bir program var akıllı telefonlarda, oraya vesikalık foto çekip yüklüyorsun, bebeğinin nasıl bir şey olacağını gösteriyor.onu yapıp duruyorduk bir ara komiklik olsun diye.

sağlıklı ve hayırlı uğurlu evlat olsun tabii hepimizinki, bunlar işin eğlencesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…