2014 Şubat Anneleri

Su an 4 aymi acaba yadal olarak

şuan ki şekli
13/2/2011 tarihli ve 6111 sayılı Kanun106 maddesi ile değişik 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 104 üncü maddesinin (A) bendinde "Kadın memura; doğumdan önce sekiz, doğumdan sonra sekiz hafta olmak üzere toplam onaltı hafta süreyle analık izni verilir. Çoğul gebelik durumunda, doğum öncesi sekiz haftalık analık izni süresine iki hafta eklenir. Ancak beklenen doğum tarihinden sekiz hafta öncesine kadar sağlık durumunun çalışmaya uygun olduğunu tabip raporuyla belgeleyen kadın memur, isteği hâlinde doğumdan önceki üç haftaya kadar kurumunda çalışabilir. Bu durumda, doğum öncesinde bu rapora dayanarak fiilen çalıştığı süreler doğum sonrası analık izni süresine eklenir. Doğumun erken gerçekleşmesi sebebiyle, doğum öncesi analık izninin kullanılamayan bölümü de doğum sonrası analık izni süresine ilave edilir. Doğumda veya doğum sonrasında analık izni kullanılırken annenin ölümü hâlinde, isteği üzerine memur olan babaya anne için öngörülen süre kadar izin verilir. " hükmü yer almaktadır.
bu kuzum yani bizim bildiğimiz gibi

hayırlı uğurlu olsun inşallahasker selamımı çakmış ne?öle gibi görünüyo

Benim eşim de yeşil gozlu ben ela gozluyum ama oglumuz kahverengi gozlu:) bakalım ikinci nasıl olacak aman saglıklı olsun da:)
Biraz genetikten anlarım bana gore yine aynı ya da ela olabilir ama bakalım artık:))

O neden ki? Niye 37.hafta?

kuzum daha önce geçirmiş olduğum raahatsızlık nedeniyle karnımdan iki kez büyük çaplı ameliyat oldum.yaşım 34 ilk bebek.tüm bu sebepler nedeniyle 37. haftada maksimum bu da gebeliği sezeryanla bitirmeyi düşünüyor doktorum

teyzesi kurban olsun

neyse bakalım görücez yaşayıp ama ikinci dönemi atlatırsam seneyede bir dönem ücretsiz iizn alcam yaşına girene kadar inşallah

ayyyyyyyyy ne saçma yaaaa sonuçta kadının iş yaşamı kanunlarla korunabilir ne alakası varsa bak sinir oldum şimdi

Anladım canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahhhhhh.

ayyyyyyyyy ne saçma yaaaa sonuçta kadının iş yaşamı kanunlarla korunabilir ne alakası varsa bak sinir oldum şimdi

Gerçeklik payı var işveren sorun edebilir ama yurtdışında bu işler nasıl yürütülüyorsa buna da çare bulabilirlerdi.
2 aylık çocuğu nasıl bırakmamızı bekliyorlar anlamıyorum.

Çok yoruluyorum ben ya şimdiden böyleyse ilerisini düşünemiyorum bile. Birde ben ağır olursam işleri toparlayamam burda Şu an bile sıkışıyorum sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…