ben de 6 ay emmişim anne sütü, annem tabi ben 6 aylıkken hemen hamile kalmasaymış belki daha da emecektim.ama eşim hiç emmemiş, yine de boyu posu kemik yapısı çok şükür iyi.
sen gene iyisin ben hiç anne sütü emmemişim :) 8 aylıkım ben ememiyomuşum doğduğumda. annem de anne sütü emeyim diye çok uğraşmış ama almamışım en son doktora götürmüşler siz deli misiniz bu çocuk açlıktan ölücek mamaya başlayın demiş
bizden bir ay büyük anne adayı gelmiş kaçırmam
ben de hissediom
hatta bu hafta daha da fazla hissediyorum hep aynı tarafta aynı yönde böyle içerden kaşıo gibi
sonra yorulup yatıo heraldekocam bile hissetti adama heralde gazlarım yer değişini göstermemişimdir
:26:
Kiz allah seni ne yapmasin. Kocama simdi askiiiim aksamki tekme bebis degil, kediymis kediiii dedim. Garibim once bakti,sonra da koptu. Vallahi kelebek soyledi. Hem o daha tecrubeli biliyordum dedim :)) Ehem bu arada siz firlama misiniz, bebislerde size cekerse yandik ha dedi. Ama tabii ben hic sallamadim onu . Ha ha 33
Kizlar doktordan geldim. 4 lu testim iyiymis problem yok dedi. Bebis 235 gr olmusayrintili ultrasonu sordum. Bizim ultrason cihazimiz ayrintili yapabilecek kapasitede ve ben her kontrolde organ olusumu ve boyutuna zamani gelince bakiyorum merak etme dedi.
Bu arada vajinadan tablet ve antibiyotik basladi. Akinti icin vermis. Bu onemli dedi. Akintiniz varsa drunuza soyleyin kizlar.
he he heeee heralde en çok anne sütü içen ben olmuşum :) kızlar ben 3 yaşına kadar emmişim :) Dana gibiybişim yani :) daha da emermişimde annemi komşu teyzelerden biri kızmış korkutmuş beni öyle bırakmışım :) Öyle boyum falan da uzun değil şimdi ( 160 cm ).Ama maşallah çok kuvvetliyim, kemikler iyi yani :) Benim bebiş 1 yıl emsin yeter bize inşallah, benim kadar uzatmasın bebişim :) oooyyyyyy ya ben bebişimin kollarını bacaklarını ısırıcam hep,ben bayağı hırpalayarak severimde çocukları. Acep kendiminkine de yaparmıyım ki :)
kızlar oğlum e bebeğin broşüründe oyun halısı gördü ve anne bundan kardeşime alalım dedi bende alamayız oğlum çok pahalı bu dedim, ama anne dedi bana sen iş yaparsın bende oyuncaklarımla oynarım kardeşimde bunla oyalanır dedi bana mantıklı geldi ama çok pahalı olduğu için alamacağım diye düşünürken bunu gördüm ya süper bişi bende yapıcam kızlar buna benzer bişi
belki sizede fikir olur
Anne Bunu Yaptı: Oyun halısı
kızlar bişey sorcam ya az önce farkettim azcık uzanmıştım sırtüstü bi baktım karnımın sağ tarafı şişkin ve çıkık duruyor çok komik elleyince o bölge sert. acaba bebek orda mı duruyo? kıpırdamıyo da uyuyo mu napıyo anlamadım çok komik duruyo göbeğim :)
amma kaynatmışsınız yine..kuaförden randevu aldım saat 1 e.operation var
madem 2 eylülde gitmicem dr a daha fazla bıyıklı osman gibi dolaşmaya gerek yok dimiheriften laf işitmeden gidem dedim
bbilimcim süt sağma işlemiyle ilgili merak ettiklerimi açıklamışsın cok saolbende 4 ayda işe baslıcam büyük ihtimalle...inş emer benim kuzum da anasına çekmez.15 gün emmişim ben miniminnak kalmışım hele
canım rahmindir o çıkıntıkızlar bişey sorcam ya az önce farkettim azcık uzanmıştım sırtüstü bi baktım karnımın sağ tarafı şişkin ve çıkık duruyor çok komik elleyince o bölge sert. acaba bebek orda mı duruyo? kıpırdamıyo da uyuyo mu napıyo anlamadım çok komik duruyo göbeğim :)
abiye bak ya kardeşine halı beğeniyor
güzelmiş canım oyalanır mı bilmiyorum ama bir kaç ay bile olsa işine yarar
benim de bazen sağda oluyor herhalde göbeğim hafif yamuluyor
soru :
bebeği hastaneden nasıl çıkartıcaz ev tipi ana kucağı (oto koltuğu ) düşünüyordum ama onda rahat edemez gibi geliyor
diğer alternatif te battaniye ile kucakta
soru :
bebeği hastaneden nasıl çıkartıcaz ev tipi ana kucağı (oto koltuğu ) düşünüyordum ama onda rahat edemez gibi geliyor
canım rahmindir o çıkıntı
evet ya kardeşimize bi dolu şey beğeniyoruz şuanda şunu alalım bunu alalım hatta bebek arabası alalım diyor oğlum senin eskin var diyorum o kız işi değil diyor bana
neyse bu oyun halısı işi aklıma çok yattı zaten severim böyle şeylerle uğraşmayı sonrada birine veririm olmassa ham çok ucuza mal olurkadının yazdığına göre 12 tlye mal olmuş olsun olsunda 20 tutsun
kızlar oğlum e bebeğin broşüründe oyun halısı gördü ve anne bundan kardeşime alalım dedi bende alamayız oğlum çok pahalı bu dedim, ama anne dedi bana sen iş yaparsın bende oyuncaklarımla oynarım kardeşimde bunla oyalanır dedi bana mantıklı geldi ama çok pahalı olduğu için alamacağım diye düşünürken bunu gördüm ya süper bişi bende yapıcam kızlar buna benzer bişi
belki sizede fikir olur
Anne Bunu Yaptı: Oyun halısı
kızlar bişey sorcam ya az önce farkettim azcık uzanmıştım sırtüstü bi baktım karnımın sağ tarafı şişkin ve çıkık duruyor çok komik elleyince o bölge sert. acaba bebek orda mı duruyo? kıpırdamıyo da uyuyo mu napıyo anlamadım çok komik duruyo göbeğim :)
port bebe veya oto koltuğu fakat ne fark ederki sağlıkla çıksında kucaktada çıksa olur neticede arabaya binecek hemen kucağımızda otobüse binecek değiliz ya bi kaç dakika için kucakta çıksa bile olur bence
soru :
oto koltuğu gözümde kocaman geldi
sanki bebek onda çok rahatsız olacak gibi geliyor
Valla bayıldım canım. Bende yaparım bundan
Benimde genelde sol taraf öyle canım.potisidir potisi. Bi şaplak atsaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?