2014 Şubat Anneleri

soru :

bebeği hastaneden nasıl çıkartıcaz ev tipi ana kucağı (oto koltuğu ) düşünüyordum ama onda rahat edemez gibi geliyor

diğer alternatif te battaniye ile kucakta
kızlar merhaba 2013 şubat annesiyim bende sizi takip ediyorum arada çok çok güzel heyecanlar geçen sene bende sizin gibi heyecanlıyudım böyle çok şükür kavuştum kızıma sağ sağlim şimdi size arada nacizane fikirlerimi sunup size yardımcı olmak isterim.Bende oto koltuğu yani ev tipi ana kucağı aldım port bebe almamıştım almayacaktım hatta ama benden 2 ay önce doğum yapan arkadaşım kesinlikle almalısın diyince eltim kendi port bebesini verdi ve iyikide vermiş çünkü şubat ayında doğum yaoıyorsunuz ve bebişi soğuktan korumak lazım inanın hiç soğuk girmiyor içine bebişin hastane çıkışını giydiriyorsunuz üstüne yelek giydirdim örme battaniyeyede sardım sonrada port bebenin içine kesinlikle almanız gereken birşey diye düşünüyorum tabii genede kendiniz bilirsiniz bu arada bende baby2 go ev tipi ana kucağı oto koltuğu aldım bebek içine çok gömülü duruyor haberiniz olsun ark. pierre cardinin vardı o kadar derin değil bebek içinde daha rahat oluyor onuda göz önünde bulundurun lütfen hepinizi tebrik ediyorum rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip eylesin inş.

Vallahi canım hastaneye gittikçe bakıyorum. Oto koltuğunda çıkaran var, bebek taşıma çantasında çıkaran var kucakta battaniyeyle var. Bize kalmış

bende gittikçe takip edeyim o zaman

bizim bebek arabasının diğer parçası da port bebe oluyor ama onun içinde bile rahatsz olur gibi geliyor
zaman yaklaştıkça çaresine bakıcaz artık

ana kucağın içine bende daha yumuşak olması ve rahat etmesi için örtü alacağım şişme bel rahatlığı için özellikle

allah kızına sağlık sıhhat versin bizde bugünleri görelim inş.
yazdıklarının hepsi çok güzel fakat bu noktada bende sana bir fikir versem hoş sen geçirmişsin o günleri ama bizimde taşıyıcımız biraz böyle içine gömen cinstendi onu kayınvaldem almıştı bize biz seçmedik yani tam orta kısmına çok minik oyuncak bebekleri yastığı tarzında bir yastık yapıp koyuyordum ben oğlumda çok çok rahat oluyordu öyle sizde öyle yapabilirsiniz belki fakat sizin kız artık 6 aylık olmuş gerçi rahat ediyordur şimdilerde sanırım

kızlar yaaa,şu anket varya hani benim bir türlü şık işaretleyemediğim cinsiyet anketi :) 90 kişi işaretleme yapmış ama listemiz bile 90 kişi değil

kızlar yaaa,şu anket varya hani benim bir türlü şık işaretleyemediğim cinsiyet anketi :) 90 kişi işaretleme yapmış ama listemiz bile 90 kişi değil

nasıl yaa daha biz işaretleyemedik hariçten gazel okuyanlar mı var:) topikte olmayıp dışardan işaretleme mi yapmışlar :)

içine alt açmanın yastığını koyup destek ediyordum bende kızlar

bu arada sana bişi danışmak isterim
hangi ilde yaşadığınıda bilmiyorum ama ben
ben gaziantepteyim mesela hatrı sayılır soğuk olur burası şubatta

oğlum ekim doğumlu o yüzden onu çok kalın giydirmemiştik fakat bunda nasıl giydireyim diye düşünüyorum ilk başlarda şöyle bi sıralama yaptım kendimce sırası ile
-çıtçılı badi
-üst içlik (düz beyaz olanalr varya ondan)
-hastane çıkışı üst parça
-altına bir patikli
-hastane çıkışının alt parçası
-üzerine çorap
en sonunda yelek (penye veya örgü)

tüm bunların üzerine tabiki dışarı çıkarken battaniye sarılacakta ev içi için yeterli olur sanırım bunlar ???

Kızlar selam herkeseee, ne zamandır fırsat bulamıyordum arada bakıyorum 3-4 sayfa okuyorum kaçıyorum. Herşey yolunda umuyorum Bende geçen cuma ikili test yaptırdım, cinsiyeti o ara görür mü dedim ama şu an kesin deği çıkıntı bu zamanlarda oluyor sonra kızsa kayboluyor, şu an söyleyeceğim yanlış olur 16.haftayı bekleyelim dedi. Zaten ultrasona öyle ciddi öyle dikkatli bakıyordu ki hiç birşey demedim bende ikili teste odaklandım hatta bi ara doktorun yüzü düştü ben o an böyle oldum tabi, ne oldu dedim, yok dönmüyor bi türlü düzgün pozisyon arıyorum dedi iyi dedim. Sonra bakmayı bitirdi herşey yolunda dedi rahatladık, bakalım kan sonuçları da çıkacak inşallah yolundadır herşey..
Biraz alıntılar yapayım bakalım..

Ben de 3 yaşına kadar içmişm :) Komşu teyzeler bana da takmış kafayı Kızımı da 2 yaşına kadar emzirdim, çalışıyordum da öyle çok sütüm de yoktu ama 1 damla da olsa benim kız istiyordu, çok meraklısıydı bıraktırmasam daha isterdi heralde Ben de hep hatta 4. günden itibaren! Aptamil ile destekledim, çünkü sütüm yetmiyordu, nadirdi çok bol geldiği. Hatta kızıma anne sütü veremeyeceğim diye çok üzülmüştüm ama hem mama aldı hem meme :) Bu arada hiç emzik kullanmadı.

Bende topikte olup bilgilerini sosyolojiye iletmeyenler var

walla ben sosyolojiye 2 kere ilettim bilgilerimi ama hala listeye eklenmedim burdan isyan ediyorum :) şaka bir yana da doğru söylüyor olabilirsin. ya benim canım gene pişi çekti. sankim biri dışarda hamur kızartıyor of kızlar ooff :)

Eki Görüntüle 788059

böyle bir battaniye düşünüyorum çıkışta ana kucağına da buna sarıp oturturuz kıpırdayamaz

canım bu güzel evet ama birde daha öncede konuşmuştuk hani kundak battaniyeler varya onu düşün derim inan çok kullanışlı
bu battaniyede güzel kullanışlı ama ben bunu bu şekilde kundak şeklinde olarak hiç kullanamadım onuda belirteyim
birde seninde avantajın var aslında speedy teyzen doğum yaptığında onun tecrüberinden faydalanırsın taze taze onun doğumu ne zamana geliyor ?

ekim sonuna geliyor aynen tecrubelerim iyi olacak onunla birlikte ona bu battaniyeden aldık ama onu kullanır mı bilmem

Ben bulamadım o kundak battaniyelerden ya

Bir iki mağazaya sordum yok dediler netten de bakıyorum sürekli kampanyalara bulamıyorum.Belki yaz diye yoktur eylülde gelir kış sezonu diyorlar o zaman bakarım tekrar

butik bebede falan arada giriyor canım görürsem sana atarım olmazsa linki daha geçenlerde gördüm bu hafta başıydı sanırım
civilimde var şuanda
mazasındada vardır onun

Son düzenleme:
bunaldım offffffffffffffffff

bugün zaman geçmiyor sanki sıkıntıdan kek tariflerine bakıyorum akşama yemeğim de yok temizlikte yapmam lazım 3 gündür evde hiç bişey yapmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…