Bende eşimin ayaklarına dokunmadan uyuyamıyorum
kızlar şuna bayıldım http://www.............../karma-butik1/cichlid-body-pembe4 ama almıcam
kızlar bebek odası için nerden bakabiliriz netten aklıma marka isimleri gelmiyo ama ben çok çocuksu bişi istemiyorum yani tamam renkli felan olabilir ama böle hepten pepeli felan olmasın istiyorum :))
dolabı en az 3 kapaklı olsun istiyorum cibinlik felan olsun
aslında oda yapmıcaktım şimdilik kışı atlatalım diyodum ama kayınvaldemler alcakmış odayı alırlarken aldırmak lazımannem beşik alcaktı ama onada bebek arabasını aldırırım ohh ohh bide diyolarla cocuk bereketiyle gelir sanırım bu o
annem bide kızıma bilezik yapcakmışoyy öyle bilekleri boguk boguk oluyo tombiş bilezikte ne şirin oluyy künyelerede bayılırım ben :)) görümcemin ogluna yapmıştık herelde oda bize yapar güya bişi istemem diyodum herkezin ne alcanı bile hesaplamışım
Bugün hiç kimsenin keyfi yok sanırım.Bende tüm gece uyandımÜşüttüm sanırım ishal oldum ve midem çok fena
Günaydınlar herkese
Bende eşimin ayaklarına dokunmadan uyuyamıyorum
kızlar şuna bayıldım http://www.............../karma-butik1/cichlid-body-pembe4 ama almıcam
günaydın tüm kızlar,canlar,hamişler,bebişler;
stres olma amelie, insan hakikaten sinir oluyor bazı durumlarda. ben sana şimdi hem komik hem de can sıkıcı bir sey anlatayım. bizim bu ofistekilerden biri devamlı ayakkabılarını çıkarıp ayaklarını havalandırıyor(!) tabi o esnada burnumuzun direği kırılıyor! sigara içtikten sonra gelip ağız kokusunu ortama boca etmesi de cabası! yani düşün ilk aylarda miden bulanırken ne zorluk çektim, fark ettiğim anda kalkıp dolaşmaya çıkıyorum:)
yani bu insanları hem kınamak istemiyorum hem de yaptıkları çok yanlış...düşünmemeye çalışıyorum, kalan iş günlerini sayıyorum 63 gün filan kalmış, bunları düşün güzelim...
geçmiş olsun tatlım evet gece bizim sık sık uyanma günümüzdü sanırım hoş hergün en az 3 kez uyanıyorumda gecede
dikkat et kendine şu ishal meselesi düzelmedimi daha sende bol bol muz yesen tatlım
kız sana noldu
ay herşeyi kaçırıyorum ya
kocanla mı tartıştın
maşallah tatlım ozaman allah bozmasın mutluluğunuz ufak defek can sıkıntıları olur zaten onlar tuzu biberi allah büyüklerindne esirgesin
Bugün hiç kimsenin keyfi yok sanırım.Bende tüm gece uyandımÜşüttüm sanırım ishal oldum ve midem çok fena
Günaydınlar herkese
yok spdidim sen yanlış anladın yolunu farklı seçene lafım yok bazırları çok da sempatik oluo hatta
ama tarz diyede dar pantolon giymezki erkek adam yahu
kızlar bebek odası için nerden bakabiliriz netten aklıma marka isimleri gelmiyo ama ben çok çocuksu bişi istemiyorum yani tamam renkli felan olabilir ama böle hepten pepeli felan olmasın istiyorum :))
dolabı en az 3 kapaklı olsun istiyorum cibinlik felan olsun
aslında oda yapmıcaktım şimdilik kışı atlatalım diyodum ama kayınvaldemler alcakmış odayı alırlarken aldırmak lazımannem beşik alcaktı ama onada bebek arabasını aldırırım ohh ohh bide diyolarla cocuk bereketiyle gelir sanırım bu o
annem bide kızıma bilezik yapcakmışoyy öyle bilekleri boguk boguk oluyo tombiş bilezikte ne şirin oluyy künyelerede bayılırım ben :)) görümcemin ogluna yapmıştık herelde oda bize yapar güya bişi istemem diyodum herkezin ne alcanı bile hesaplamışım
bu delilik bi bende var sanıyodum ben ayamı degdircem diye diretiyorum eşimde öyle uyuyamıyo çünkü çok kıpırdıyorumoda gelip sımsıkı sarılıyo bu sıcakta tamam tamam pesssssssssssssssssssss diyorum köşelerimize çekiliyoruz uyuyoruz her gece aynı savaş ben sıkıntıya gelemiyorum çok denedik sarılıp uyuyamıyoruz
bizde aynıyız ya sarılıp uyuyamayız benden kaynaklı öyle sarılınca kendimi boğulcak gibi hissediyorum
az önce çıkmamış link resmini atıyorum kızlar
Eki Görüntüle 788777 Eki Görüntüle 788776
bunlar da çok güzelama almayalım
aynen çok güzeller ama almıcam ya, çok açıldım bu ay
bu aylık yeter
Günaydınlar herkese
bu delilik bi bende var sanıyodum ben ayamı degdircem diye diretiyorum eşimde öyle uyuyamıyo çünkü çok kıpırdıyorumoda gelip sımsıkı sarılıyo bu sıcakta tamam tamam pesssssssssssssssssssss diyorum köşelerimize çekiliyoruz uyuyoruz her gece aynı savaş ben sıkıntıya gelemiyorum çok denedik sarılıp uyuyamıyoruz
ay geçmiş olsun ben de hafta sonu ve başı ishaldim
dikkat et günde 3 ten fazla olursa doktoruna danış
benimki öyle dedi
muz ye su iç ayran iç falan deeiler bana bir de haşlanmış patates
yok bebeğim tartışmadık da bu ara pek vurdumduymaz kendi halinde...uyuz oluyorum.ilgisizzz
Amin kuzum Amin....
günaydın delimmmmçok geçmiş olsun...izin vermezler mi dinlensen sen keşke ya....sabah haberlerde yaz gribi cıktı da sen aklıma geldin hemen
hani ilgisiz dedin ya jackim benim herif hep ilgisiz yayok bebeğim tartışmadık da bu ara pek vurdumduymaz kendi halinde...uyuz oluyorum.ilgisizzz
Amin kuzum Amin....
günaydın delimmmmçok geçmiş olsun...izin vermezler mi dinlensen sen keşke ya....sabah haberlerde yaz gribi cıktı da sen aklıma geldin hemen
bizde aynıyız ya sarılıp uyuyamayız benden kaynaklı öyle sarılınca kendimi boğulcak gibi hissediyorum
geçmiş olsun gülüm, nane çayı filan iyi gelir belki bulantını alır
Bayıldım bunaHangi sitede :26::26::26:
Şimdi sodaiçiyorum öğlene doğru onuda denerim.Sağol lipcim
o nasıl bişeymiş canım ya şok oldum
allah hepimize sabırlar versin..
farklı alanlarda çalışmamıza rağmen işlerini bana yığmasına sinir oluyorum..
aynı odadayız diye asistanı belledi.
bi rusyadan gelicek tatyanasına otel bakmadığım kalmıştı
kendimi nasıl sakinleştiricem bilmyiorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?