2014 Şubat Anneleri

Bende eşimin ayaklarına dokunmadan uyuyamıyorum

bu delilik bi bende var sanıyodum ben ayamı degdircem diye diretiyorum eşimde öyle uyuyamıyo çünkü çok kıpırdıyorum oda gelip sımsıkı sarılıyo bu sıcakta tamam tamam pesssssssssssssssssssss diyorum köşelerimize çekiliyoruz uyuyoruz her gece aynı savaş ben sıkıntıya gelemiyorum çok denedik sarılıp uyuyamıyoruz

canım bence sade istiyorsan düz beyaz al çok şık duruyor pembik cibinlik falan yaparsın süper durur
maşallah herkeslerde bişicikler alırmış maşallah
e-belis biliyorum ben netten bakmak için başka aklıma gelmiyor şimdi

Bugün hiç kimsenin keyfi yok sanırım.Bende tüm gece uyandım Üşüttüm sanırım ishal oldum ve midem çok fena

Günaydınlar herkese

ay geçmiş olsun ben de hafta sonu ve başı ishaldim
dikkat et günde 3 ten fazla olursa doktoruna danış
benimki öyle dedi
muz ye su iç ayran iç falan deeiler bana bir de haşlanmış patates

Bende eşimin ayaklarına dokunmadan uyuyamıyorum

bu delilik bi bende var sanıyodum ben ayamı degdircem diye diretiyorum eşimde öyle uyuyamıyo çünkü çok kıpırdıyorum oda gelip sımsıkı sarılıyo bu sıcakta tamam tamam pesssssssssssssssssssss diyorum köşelerimize çekiliyoruz uyuyoruz her gece aynı savaş ben sıkıntıya gelemiyorum çok denedik sarılıp uyuyamıyoruz

açılmadıki ne bu merak ettim almadan durabildine göre

o nasıl bişeymiş canım ya şok oldum
allah hepimize sabırlar versin..
farklı alanlarda çalışmamıza rağmen işlerini bana yığmasına sinir oluyorum..
aynı odadayız diye asistanı belledi.
bi rusyadan gelicek tatyanasına otel bakmadığım kalmıştı
kendimi nasıl sakinleştiricem bilmyiorum..

geçmiş olsun tatlım evet gece bizim sık sık uyanma günümüzdü sanırım hoş hergün en az 3 kez uyanıyorumda gecede
dikkat et kendine şu ishal meselesi düzelmedimi daha sende bol bol muz yesen tatlım

İshal şu an düzeldi gibi ama midem çok kötü Böle sanki çıkarcakmışım gibi sürekli ve geceden beri böyle.Normalde de çok uyanırım ben geceleri ama bu gece uyumakta zorlandım

Evettttt ben hava iyice ısınmadan gideyim kızlar arşivime. Gelince bu sayfadan başlarım okumaya.
Çok yazışmayın kıskanırım he

kız sana noldu
ay herşeyi kaçırıyorum ya
kocanla mı tartıştın

yok bebeğim tartışmadık da bu ara pek vurdumduymaz kendi halinde...uyuz oluyorum.ilgisizzz

maşallah tatlım ozaman allah bozmasın mutluluğunuz ufak defek can sıkıntıları olur zaten onlar tuzu biberi allah büyüklerindne esirgesin

Amin kuzum Amin....

Bugün hiç kimsenin keyfi yok sanırım.Bende tüm gece uyandım Üşüttüm sanırım ishal oldum ve midem çok fena

Günaydınlar herkese

günaydın delimmmmçok geçmiş olsun...izin vermezler mi dinlensen sen keşke ya....sabah haberlerde yaz gribi cıktı da sen aklıma geldin hemen

yok spdidim sen yanlış anladın yolunu farklı seçene lafım yok bazırları çok da sempatik oluo hatta
ama tarz diyede dar pantolon giymezki erkek adam yahu

öyle ama artık birine bişey demeye korkuyorum

istanbulda demir kapı biz öyle alacağız beyaz olacak komple diğer eşyalarla renklendirme yapacağız

bizde aynıyız ya sarılıp uyuyamayız benden kaynaklı öyle sarılınca kendimi boğulcak gibi hissediyorum

az önce çıkmamış link resmini atıyorum kızlar

Kışın ben eşime arkadan sarılırım ve ayakları ayaklarıma değer.Ben uyuyunca o sıyrılır benden Yazın tek ayaklarla idare ediyoruz

ay geçmiş olsun ben de hafta sonu ve başı ishaldim
dikkat et günde 3 ten fazla olursa doktoruna danış
benimki öyle dedi
muz ye su iç ayran iç falan deeiler bana bir de haşlanmış patates

Şimdilik geçti kuşum ama midem kötü dün duş alıp yattım üşüttüm kesin

Arkadaşın eşi doğum yaptı o izinde şimdi o yüzden izin alamıyorum ben maalesef Allahım inşallah grip olmam ya. Acaba hormonlardan dolayı sana ilgisiz geliyor olabilir mi :26::26::26: Dün eşim yemek yaptı yemeği az yapmış eşime kızdım bide ağladım.Bu aralar sapıtabiliriz

hani ilgisiz dedin ya jackim benim herif hep ilgisiz ya
adama benle ilgilen deyince aklına direk sex geliyor o yüzden bu ara benle ilgilen demeyede korkuyorum ben

yok öyle bizim hamiş kardeşimize iş yığmak falan! ayağını denk alsın,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…