Kızlar ya benim .göbekte biraz küçülmüş.Demek ki hep gazmış o göbek
Tombikim gözün aydın oğluşun kucağına aldığın günleri de görürüz inşallah
nihayet şu anketi cevaplayabilicem kızlar. oğlum oluyor pipi gördüm :)
kızlar bende ogretmenım,26 subat gozukuyor dogum,subat tatılı araya gırıyor benım dogum ıznı nasıl olucak saglıgım el verırse 37. haftaya kadar calısıcam ne zaman ızıne cıkmalıyım?
subat tatılı dolayısıyla ızın yanıor mu
kızlar izim ense kalınlığı 11.haftada 3.4 mm ,12.haftada başka ir doktor ölçtü 1.6 cıktı doktrm amniyosentez önerdi ama düşük riski var kafam cok karışık napcam bilmiyorum
Canim son 2-3 gundur gobegimin altinda bisey dokunup kaciyor gibi. Bazen de sanki baloncuk patlarmis gibi. Tecrubem olmadighi icin cok da emin olamiyorum. Birazdan evris in yazdigini deneyip,sut icip yatacagim
napıosun baby bakalım başın ağrıyor mu benimki giriyor yavaş yavaş biliosun herşeyimiz aynı:) tansiyonum aynı herşey aynı:)
Napiim canım tv izliyorum sanki karnım aşağıya düştü bi garip durum söz konusu.Bilmeyince herşey garip geliyor :) baş ağrım yok çok şükür tansiyonda normal.ama sen bu tansiyon sorununa bir çözüm bul hayatım.
Napiim canım tv izliyorum sanki karnım aşağıya düştü bi garip durum söz konusu.Bilmeyince herşey garip geliyor :) baş ağrım yok çok şükür tansiyonda normal.ama sen bu tansiyon sorununa bir çözüm bul hayatım.
valla kuzu doktoru aramadım telefonda ne söyleyebilecekki birazda çekiniyorum aramaya bakalım gidene kadar idare etmek istiyorum ayın 14 ü gibi gidicez inşallah bakalım ne diyecek
karın düşmesi ah keşke bilsemde sölesem ama benim göbekte olduğundan bebk nere göbek nere bilmiyorum düşmede yağdan dolayı olamaz galiba:)
Sen yine de dikkat et çok hareketlenme.sabret az kalmış Allah büyük.sanırım açlıktan oldu benim karın düşmesi.Müsadenle kayınvalideme gideyim en sevdiğim yemeği yapmış bi doyurayım karnımı.Gelirm yine görüşürüz canım
kızlar az önce tuhaf bişi oldu ya çok korktum bizim şirket dükkan gibi yol üzerinde biri girdi içeri kapkara üstlü başı yırtık pırtık bir adam iri yarı elinde ayetel kürsi bunu dağırıyorum allah için dedi sonra başladı saymaya sende büyü var bilmem ne bide kafası iyi gibi git demeye korkuyorum istemiyorum aytel kürsi falan şöylede böylede ben para için gezmiyormda bide o an yanımda kimsede yok bir korktumki çantada kendinde tarafta masamın yanına kadar geldi alıp kaçıcak diyorum kendime bi yandan gözü çantaya bakıyor sen fakirsin demi diyor bana cebinde 100tl yok bende yok diyorum 50 yokmu diyo yok diyorum sonra dedi sende düğüm var elinde bir yumak iplik aha bunu çözdüm çözersem gönlünden ne kopar dedi bende sustum söyle söyle diyor bana ay çok korktum kızlar mutfaktan çaycıyı çağırdım oda bayan zaten o geldi yanıma sonra çantamı aldım kucağıma para vermek bahanesiyle para çıkar elime koy diyor adam çıkarıdm 10 tl varmış koydum aldı gitti birde 20lik gördü çıkarırken diyoki onuda ver üflüm geri verim
ay kabus gibiydi ya yukardan biri indi o ara erkek bunu görünce lütfen dışarı çıkarmısınız dedi adam gitti ama çok korktum
yüz üstü yatamıyorum
sırt üstü yatınca sankiüstüme birisi oturuyor gibi oluyorum
buakşam yastıkla yatmayı deneyeceğim işe yarayacağını düşünüyorum.
benim leğen kemiklerim ağrıyo yürürken yani öyle garip bir yer ki bacaklarımın arasına kadar gidiyo ağrı.. dr.a sordum baskı oldugundan normal dedi.. ama bacaklarım ayrık yürümeye başlıycam artık çok fena...:44:
hanimlar hayirli günler herkese.benim kanama aksam kesiliyo oh be diyip sevinirken sabah ilk idrarda yine kipkirmizi gelmeye basliyoRabbim korusun insallah yavrularimi aslında kanamam tam adet donemimde geldi.acaba bunye durduramadı ayni zamanda adet mi oluyorum.stres yapmiyim diyorum ama kanamayi görünce gozumden yaşlar suzuluyo.. Allahim yavrularimi korusun 4 sene sonunda kavustugum sevincim doguma kadar yavrularimi kucagimda gorene kadar sürdürsun..acilarini gostermesin..
sabahtan beri vajinal ağrılarım var gene
Bende de oluyorVe ayrica bende karin alti agrisi var. Sanki taş tasiyorum icimde. Bebegin rahme yaptigi baskiyi bile hissediyorum. Büyüyor diye heralde
ewet canım 2 li
herkes nerelerde bende çıkayım bari
tatlı senin tansiyonun kaç?
benişm genelde 9 5 çıkıyor geçen 7 4 çıktı onda da baktırmasam öyle olduğunu bilmezdim
ama kalkınca bazen gözüm kararıo
tuzlu ayran iç abartmadan ama bir de bol su diolar kendini de aç bırakma
evet öyle yorumlanıyor ama insan genede endişeleniyor işte benim bir gece öyle bir acı saplandıki vajinama gece boyu hadi bunlara katlanabiliyorum.o gece resmen bıçaklar saplandı kesin bişey oldu dedim sabaha kadar ağladım resmen yattığım yerden sıçradım çok acıydı ama bişey olmadı çok şükür
Seni anlayabiliyorum:44:
bemim de vajinamda zonklama oluyordu aynen sanki bisey sokuyorlarmis gibi
Allah korumuş yavrunu onlar daha melek allah koruyor onlari eminim ben
ben neler yasadim. Neler atlattim. Ondan paranoyak oldum. Yok karnimin altinda sertlik var yok karnimin alti niye agriyor yok bu akinti nerdrn cikti simdi diye diye diye kendimi yiyorum
neyseki doktor randevum yaklasti bi görsem bebişi saglikli, valla içime serin sular serpilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?