2014 Şubat Anneleri

gittim geldim canım . antibiyotik verdi doktor . 17. haftada amniyosentez yapılıcak sonuca göre ya antibiyotiğe devam yada yanına eklenecek dedi. merak etme bişey olmuycak dedi baya bilgilendirdi beni . artık rahatım şuanlıkla rahatım amniyosentez yapılana kadar. bu arada geçmişte yapılan test sonuçlarımı aldım benim bağışıklılığım yokmuş .

karnımın yayvanlığı dahil tüm belirtilerim ve çin takvimine göre kız, rüyalarımda hep kız bebek gördüm bugüne kadar hep kız gibi hissettim o yüzden de biraz şaşırmış olabilirim. karnımı her gören kız dedi, kalçalarım genişledi, yüzüm ve göğüslerim sivilce içinde. tüylerim eskisinden yavaş çıkıyor. daha ne kadar batıl inanış varsa hepsine göre kız :)

hanımlar sizin bu sürede tansiyonunuz düşüyornmu benim gün içinde sık sık düşüyor ayağa kalkacak halde değilim yani

Cok geçmiş olsun arkadaşım ,üzme artık kendini huzurlu ol.....bağışıklık ilk testlerden de belli oluyor aslında..var diyen demek ki seni çok yanıltmış önceden..ilk tokso testinde bağışıklık igg ve İgm olarak çıkar..mesela ben avidite yaptırmadan önce hem özel hem devlet hastanesi hem de üniversitede değerleri ölçtürdüm. İgG 3.1, iGm 0.84 olarak çıkmıştı üçünde de ..o zaman doktorlar İgG eski değeri gösteriyor büyük ihtimalle 3 ay öncesi aldın demişlerdi..ama igm de pozitif olduğu için tehlikeyi gösteriyordu..daha sonra aviditlerde bozukluklar çıkınca ben kafayı yedim..o öyle der öteki ayrı..ama en sonunda bir perinatolog üniversitede testler daha çok yapıldığı için orayı baz almam gerektiğini amniyosenteze gere olmadığını söyledi..ilacı 11 hafta sonra o vakit bıraktım...artık yorlmuştum..ama amniyosentezler düşük aviditelerin çoğunda bile hep iyi çıkar yani çocuğa geçmez..çok rastladım bu duruma ve çok rahatladım..sen de rahatla annesi , rahatlat kendini, her şey güzel olacak...

ben özel hastaneye gidiorum. orda 2li test cok pahalıydı bizde devlette yaptırdık sonucu kendi doktoruma gösterdim doktorum da sasırdı bebegin cok saglıklı cok normal gözüküo dedi. bana da öle gelio nedenseç insallah öyledir

hanımlar sizin bu sürede tansiyonunuz düşüyornmu benim gün içinde sık sık düşüyor ayağa kalkacak halde değilim yani

bende aynı durumdayım.hatta dün kapı çaldı açmak için kalktım gözlerim karardı.tansiyonum düştü,ter bastı buz gibi zor attım kendimi koltuğa ayaklarımı diktim anca toparlandım. her gün bir kaç kez baş dönmesi,parlak parlak uçuşan şeyler gözümde oluyor..yattığımız yada oturduğumuz yerden ani kalkış yapmamamız,eğildiğimiz zaman aniden kalkmamamız gerekiyor.yavaş yavaş kalkıcakmışız.hiç aç kalmayıp sürekli sağlıklı atıştırmalıklar yemeliymişiz canım..

Hahaha cok iyi yaa demek ki hersey hurafeymis tebrik ederim hayirli ugurlu olsun oglusun:))

cok tesekkürler ilgin için söylediğin doktor istanbulda mı ben baya uzagım aksarayda yasıorum. insallah saglıklıdır yanlıs olma olasılıgı hep oluomus zaten

canım 7 ay önce yapılmıştı toxo testi ıgg ve ıgm negatifmiş ben ıgg yi pozitif sanıyordum . ama en son doktorumun yaptırdığı teste göre ıgg 219.8 ıgm 5.3 gibi birşeydi . doktor antibiyotik içiceğimi söyledi günde 3 tane başladık bugün ya bismilllah . bişey olmuyacak biliyorum ben bebeğim iyi herşey yolunda .

Kızlar ya benim .göbekte biraz küçülmüş.Demek ki hep gazmış o göbek

Tombikim gözün aydın oğluşun kucağına aldığın günleri de görürüz inşallah

kızlar umarım hepimizzzz doğumumuzu sağlıkla atlatırız rabbim bebeklerimizede bizede sağlık versin bazı arkadaşlarım için üüzldüm dua edicem halimiz hiç belli değil.kocam yok gene bu akşam yalnızım.kızlar deli gibi ekşi yiyorum 2 gündür öle böle değil salata yapıp suyunu içiyorum ekşi dye:) bide ekşi bir meyveyi çıldırmış gibi yiyorum adını sölemeyim belki bulmazsanız mevsimi değil

ben de öyle olacağına inanıyorum :) her şey yolunda...

bende seni okuyunca endişelendim canım maşallah bana denk gelen doktorlar hiçbir test yapmıyorlar bende 15 gün sonra gidince istiycem test inşallah temiz çıkar inşallah sende sorunsuz atlatırsın rabbime emanetiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…