2014 Şubat Anneleri

sana öyle kokuyodur o. ben kadın doğumcu arkadaşıma sordum balık çok yiyemiyordum ilk zamanlar balık hapı içeyimmi dedim. bence dışardan alma gebeliğinden önce yemiyo muydun dedi. yiyodum dedim o zaman kendini zorlamana gerek yok sen sadece günde 2 tane ceviz ye dedi. ben de öyle yapıyorum ama haftada bir balık yiyebiliyorum artık :)

Ne bileyim ya içimden öyle geçiyor hep. seni topikte ilk gördüğümde bile aha kız anası diye düşündüm genelde hislerim yanılmaz ama kendi bebeğimde yanıldım tabi o ayrı

Ne bileyim ya içimden öyle geçiyor hep. seni topikte ilk gördüğümde bile aha kız anası diye düşündüm genelde hislerim yanılmaz ama kendi bebeğimde yanıldım tabi o ayrı

Biri de aynı erkek anası tipi var sende demişti kimdi unuttum.Canımsın ya belli etsin artıkta kıza erkeğe takılmıyorum :)

bugün bütün gün kreşteydim özlemişim ya okulumu

yarın cnaım kocam beni gezmelere götürcek nerelere gitsek acaba bursada oturanda yokki dimi şöyle dere kenarı serin serin yerler olsun masa da oturulmasın hep şark köşesi felan olsun koca gün şöle ferahlım serinliyim istiyorumyanıyoreeeeeee

hehe bırak bunları oğlun oluo işte görmedin mi kocaman pipiyi
benimkine arkadaş olur:))

senin görüşme nezaman ki
artık söyleyebilir

yara bere içindeya zaten anlaşılmıo:)

jilet gazisi:))

ben de bugün markete kredi akrtı yerine yapımarket kartı götürmüşüm
bi çıkardım aa dedşm k.kartı değil parada yok
geri gidip kart aldım geld,mD

arada canın çektimi yemicen mi be gülüm
aha da şimdi oturdum bol yğurtlu satımsaklı mantı yedim:)
afiyet olsun pipisine yarasın oğlumun hehe
ben doktor tartoısına göre 4 kilo almışım bana göre 3
doktor çok almışın falan demdedi
aksine almasan bu sorun olur dedi normal sınırlardasın dedi
hiç takma kafana beslen dedi ama tabi abartmadan:)

Canım nazardan korkmamak elde değil, imrenince nazar değiyorsa yandık çünkü insanlar kendinde olmayan herşeye imrenir..Belkide ondan bu kadar çok nazar mevzusu var, şimdi o arkadaşın hiç çocuğu olmayacak mı? Yoksa ameliyatı buna engel değil mi bilemiyorum. Ama bence sen sırf nazar değer diye değil, sadece o üzülmesin diye de söyleyememiş olabilirsin o an içinden öyle geçmiş üzülme.. Nazardan kem gözlerden, bilmeden nazar değdirenlerden korusun Allah, evliliklere, mutlu yuvalara, çocuk sahibi olmaya en çok nazar değiyordur. Yapacak bir şey yok iyi düşünüp, dua etmekten başka..

Amin cnm, hayılrl uğurlu olsun pipilin
Bizde daha öğrenmedik merakla 16. haftayı bekliyoruz, seninki de 18 de göstermiş, bakalım bizim ne çıkacak. Kızım 16 da göstermişti..
Ya sorması ayıp 2'li tesstte BHCG'n ne çıkmıştı? Benim 99, 50 üstü kız bebek olurmuş bazı otoritelere göre onun araştırmasını yapıyorum. Senden de bilgi alabilr miyim anketim iiçin :126:

bizde de tık yok, işin kötüsü kocam da bebeğin kafasına kafasına vuracak gbi hissediyorum istemiyorum diyor, ama başka beklentileri var tabi..anlarsınız kendi rahatlamasına yönelik, yazdım yani açık açık ama benim bulantılar, halsizlikler ve koku hassasiyetim geçmediği için o işler bana çoook uzak..Hakkımızda hayırlısı kızımda da uzun süre olmamıştı, kalmıştık öyle.. Acıyordu bir de olmuyordu benim filan denedik menedik neyse bu sefer yine denemelerim olacak ama ne zaman şimdilik bilemiyorum

Benim derdim kokuyla cnm.. Off adam kokuyor bana ya hakkaten mi kokuyor, yoksa benim duyargalar mı ilgili bilmiyorum, belli de ettim bozuk attı yeter abarttın delirdin demeye getirdi..

Şimdi bir başka mevzumuz var...Kızım pzt. yuvaya başlayacak, sordu..Benimle kalacak mısın o gün okulda dedim kalamayacağım, bırakıcam ama yanında olucam dedim. Zaten öğretmenler izin vermez filan dedim ..Yani işe gidicem malum...Gitmesem bile yuva bu..Başladı ağlamaya...Şimdi sustu ama çok hassaslaştı, deneme sürecinde çok sevmişti yuvayı ama şimdi istemiyorum diyor çok fena ya paraları ödüyorsun çocuğun iyiliği için eğitimi için gönderiyorsun, o da istemiyorum diye ağlıyor. Hele başlasın bakalım neler olacak, en çok da hastalanmalardan gözüm korkuyor. Allahım inşallah çok zor olmaz, hastalıklarda gelip geçici olur hep

Kızlar bir anda yuva konusu kriz haline geldi. Şapşal okul, pis okul hiç sevmiyorum hiç istemiyorum diyor. Senin işe gitmeni de istemiyorum, evde oturalım kardeşimi bekleyelim diyor Yandık:26:

inandırıcı bir örnek olsun dedim di
3 hafta geçermiiiiiiiiiiii yahuuuuuu off:84: :84:
geçer kuzummmm.biz bir ay önce şöyleydik şimdi şöyleyiz
Bak ya biz bir ay burda yidik kendimizi az kaldı kestaneyi çiziyorduk 3 hafta diyorsun geçer hatun geçer
aynen hajımmm
ankete bile katılamadım netleşmediği için
bizde kujummm.bakınız örnek adally bakınız ben

yanlız değilsin tatlım
napiyonuz bakalım kızlar nasıl gidiyor
iyiyiz ballım sen nasılsın.lepi cim cinsiyeti öğrenmiş sevindirik olduk

Lepicannn gözün aydın kuzum oğluşun geliyomuşşşş...

bu arada beni unutuyosunuz galiba bende daha kesin olarak öğrenmiş değilim.13+3 de pipi göremiyorum dedi ama kesin bir şey demedi.yani bende henüz cinsiyet öğrenemeyenlerdenim

büyük gün 10 Eylül öğrenicem inş

tombikim kuşum senin de gözün aydın oğlun geliyomuş alışamadım henüz demişsin ama alışırsın canım benim....hele bi kucağına al kokusunu içine çek bakalım...iyiki diceksin eminim bende kırk tane çocuk dogurmus gibi konuştum ama öyle olduğunu sanıyorum balım

Son düzenleme:

morallerin nasıl bebeğimmmm

Ben de 2 eylülde ankete katılıyorum inşallah eğer gösterirse... ya bir de dönmez kendini göstermezse (((((((

ben de öğrenemedim henüz ya hatta öğrenmek için 2 ayrı dr a gittim neymiş göstermiyormuş şimdiden nazlı :)

Kızlar bir anda yuva konusu kriz haline geldi. Şapşal okul, pis okul hiç sevmiyorum hiç istemiyorum diyor. Senin işe gitmeni de istemiyorum, evde oturalım kardeşimi bekleyelim diyor Yandık:26:

allah kolaylık versşn canım çocuğun evden çıkışı da zor süreç:S
benim beta hcg 77 çıkmış ama hep tutmuo diolar kısmet:)

Tansiyon sorunu yasiyor musunuz kizlar

Ben de 2 eylülde ankete katılıyorum inşallah eğer gösterirse... ya bir de dönmez kendini göstermezse (((((((

eyvallah bacımm
pipi yoksa nerdne çıkcak ki tekrar kızdır yafu
ben alırım oğluma hehe
ay siz böyle böyle kocanla nekadar daha inatlaşacaksınız
bağır dök içini de soğuk savaş sona ersin böyle mutsuz olursun

benimde korkum oo
Tansiyon sorunu yasiyor musunuz kizlar
tansiyonum çok düşük tatlım
Pek iyi sayılmaz kuzum.iki suratsiz oturuyoruz karsilikli pamuk prensesin maceralarini izliyoruz. Ayrica migrenim tuttu.kekik ictim geçti tekrar basladi
erkek milleti kuzummm
kızlar bende cinsiyeti merakla bekleyenlerdenim salı inşallah öğreneceğim.

inşallahhh bebeğimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…