- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
Kızlar günaydınnn. Herkes gezmede sanırım. Ben dün gece pek uyuyamadım, bu aralar böyleyim neden bilmem.. Biraz da gece mesaim vardı dermişim
Sabah da 8 de kuzum geldi bizim yatağa sadece beni uyandırdı tabi..Gün erken başladı .. Yarın sabah kızım yuvaya başlıycak inşallah sorun olmaz ..Sonrada ben doktor kontrollerime..tiroid miroid..Bu arada tansiyonum düzelmedi halavar mı benim gibi sürekli bayıldı bayılacak düştü düşecek gibi olan ? Küçük tansiyonum 5'in de altına düşüyor sürekli
Evet maalesef çalışıyorumVe boğazlarım şiş ve sesim travestiler gibi
Ne oldu :26::26::26:
bende tansiyon problemi olmuyor ama aşırı baş ağrısı çekiyorum hiç geçmiyor
baş ağrısı problemi yaşayan var mı ??
hoşbulduk canım :) 63 tüm 68 olmuşum kızartma hamur işi tatlı da yemi,yorum ama hareket edemediğimden dolayı oldu galiba
Pek iyi sayılmaz kuzum.iki suratsiz oturuyoruz karsilikli pamuk prensesin maceralarini izliyoruz. Ayrica migrenim tuttu.kekik ictim geçti tekrar basladi
canım 22 ya da 24 diye biliyorum ben. bana da erkek dedi ama emin değildi yine de bu hafta kan değerim düşük diye tahlil istedi inş ultrasonada bakar yine net bir şey söylerkızlar 3lu tarama testi 16. haftadamı yapılıyor?? 12.haftada doktor alıswerıs yapmayın daha ama kıza benzıyor demıstı umarım 3taramada kesınlesırr
viole benimde aşırı ağrıyor ya üstelik günlerce geçmiyor
parol filan içiyorum ama oda kar etmiyor
sen nasıl geçiriyorsun baş ağrını ?? ya da doktorun ne önerdi?
Canım iyisin yine çok şükür ya aman aman bi kilo durumuda yok yani. Hareketsizlik beni de mahvetti. Düşük riskimizi atlatalım yürüyüşlere çıkıcaz bebişimle inşallah:) sende bul yanına birini çık yürü valla :) bide en az 2 lt su iç canım :)
kızlar tansiyondan bende müzdaribim..eşime sürekli tansiyonumu ölçtürüyorum genelde 9 a 5 çıkıyor yada 10 a 6 ona göre gayet iyi..birde bana sorun mutfakta 20 dakikadan fazla ayakta kalamıyorum,elim ayağım boşalıyor..tuzu biraz fazla tüketince daha iyi oluyorum..en azından günde 2 bardak tuzlu ayran için derim
arkadaşlar bu alnıtı ile cevap verme nasıl oluuor bir türlü yapamadım :S
huzunbaz;
nescafeyi deneyeceğim..ama bu baş ağrısını taktım sanırım kafaya mr mı çektirsem acaba diye düşünmeye bile başladım
hamilelikde baş ağrısı hiç duymamıştım çünkü :=((
Laurana bacim nerdesin sana sesleniyorum Adana'da kebapcidan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?