2014 Şubat Anneleri

canım rabbim yardımcın olsun zor zor çocuk varsa dahada zor,kocalar zor,nazarda zor:)

merhaba bende kısmetse şubat annesi olucam 15 şubat olarak muhtemel doğum şimdilik erkek dedi doktorum inş hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız:13:

kukumuda doğradım jiletle hayır becerikliyimdir her konuda bir şu epilasyonu beceremedim ben ah yarım kalan gül gbi lazerim ah

Çalışmadığın haftayı atamıyorsun. Zaten tatil diyolar sen çalışmadığın için bu tatil haftasını doğum sonrasına ekleyemiyorsun cnm

merhaba bende kısmetse şubat annesi olucam 15 şubat olarak muhtemel doğum şimdilik erkek dedi doktorum inş hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız:13:
amin kuzucummm
kukumuda doğradım jiletle hayır becerikliyimdir her konuda bir şu epilasyonu beceremedim ben ah yarım kalan gül gbi lazerim ah

bebeğim benim lazerle tamamen yok olan kıllarımın %75 i geri geldi

kızlar 3lu tarama testi 16. haftadamı yapılıyor?? 12.haftada doktor alıswerıs yapmayın daha ama kıza benzıyor demıstı umarım 3taramada kesınlesırr

Bu çok güzel bir haber....
Prensin geliyor demekkii
cok sevindim canım Allah oğluşuna sağlık ve uzun ömürler nasip etsin insallah
ben de bi öğrenebilsem

Günaydım anneler ve kendini anne hissedenler.Bal tadında geçsin gününüz.Ben gece benim adamla kavga ettim de az tadım az tuzum az

Kızlar günaydınnn. Herkes gezmede sanırım. Ben dün gece pek uyuyamadım, bu aralar böyleyim neden bilmem.. Biraz da gece mesaim vardı dermişim
Sabah da 8 de kuzum geldi bizim yatağa sadece beni uyandırdı tabi..Gün erken başladı .. Yarın sabah kızım yuvaya başlıycak inşallah sorun olmaz ..Sonrada ben doktor kontrollerime..tiroid miroid..Bu arada tansiyonum düzelmedi hala var mı benim gibi sürekli bayıldı bayılacak düştü düşecek gibi olan ? Küçük tansiyonum 5'in de altına düşüyor sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…