2014 Şubat Anneleri

Selam canlar nasılsınız.?biz hala yatisa devam.kanama kesildi ama 1 hafta daha yatmayi dusunuyorum.sonra giderim evime.kanama kesilmeyince tekrar dr a gitmistim cuma gunu.yine icedde hersey normal ikiside gayet saglikli cok şükür. Birinin cinsiyet kesin kiz dedi.digeri emin olamadi bende gordum bi cikinti ama pipi mi kordonmu cozemedik.Rabbim saglikli sihhatli bagislasin ikisini de tek dilegim bu simdi.digeri belli olunca katilirim ankete ama tabi 2 sefer oy verebiliyormuyum onu bilmiyorum :)

teşekkür ederiz teyzelerimizee ben çoklu alıntı yapmayı başaramıyorum da ondan böyle tek tek yazıyom :) bi de şu ifadeleri nası yapıyonuz çok cahal galmışam gardaş

tombikim kuşum,

Kullanıcı kontrol paneline gir sağ üst köşede.
Hesabım sekmesinin altında seçenekleri düzenle var ona tıkla.
Çeşitli seçeneklerin altında mesaj editörü var ordan gelişmiş düzenleyiciyi seçtim.
Birde iki üst sekmede her sayfada 20 mesaj gösterilsin dedim daha kullanışlı oldu

bende bu şekilleri yapamıyordum ama baktım ki arkadaşlar güzel güzel anlatmış bunun için teşekkür ederim
ayrıca kızlar midem çok kötü bulanıyor kusamıyorum bana yardım edin nasıl geçicek bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…