2014 Şubat Anneleri

güle güle kullan rahat yatıyormusun bari bununla yani normal yastıkla yatmakla bunla yatmak arasında farkı fark ettinmi ???

prolet çok güldüm zımbırtına erinmedende yapmışsın

Valla bende gülüyorum şuan. Hiç üşenmemişim size sevimli görüncem diye
Yeni şekil buldukça ekledim bi de oraya

canım hamile kalmadan önce içiyordum ama dört aydır ağzıma sürmedim birinden duydum ondan beridir kullanmıyorum doktora her gittiğimde sorucam diyorum ama yavruyu görünce uçuyor gidiyor kafadan :18::18::18:

soda zararın aksine yararlı arkadaşım
içerisinde magnezyum calsiyum potasyum sodyum gibi bi çok yararlı mineral var, ben günlük bir tane içmeye özen gösteriyorum çünkü bu mineralleri başka türlü pek alamıyorum ben

canım hamile kalmadan önce içiyordum ama dört aydır ağzıma sürmedim birinden duydum ondan beridir kullanmıyorum doktora her gittiğimde sorucam diyorum ama yavruyu görünce uçuyor gidiyor kafadan :18::18::18:

Neden içmiyorsun :26::26::26:

güle güle kullan rahat yatıyormusun bari bununla yani normal yastıkla yatmakla bunla yatmak arasında farkı fark ettinmi ???

prolet çok güldüm zımbırtına erinmedende yapmışsın

Evet rahat ediyorum. Ben hep soluma yatıyorum kışın sorun yok eşime sarılıyorum ama yazın sarılacak birşeyler gerekiyor. Normalde pek aramam ama hamielikte göbeğime baskı yapıyordu o yüzden aldım

yani ben daha çok şunu merak ediyorum bacak arasına yastık koymakla bu çok fark ediyormu onu merak ediyorum
eğer bi kaç gün önce deneyimlediysen sarılmak dışında bana aradaki farkı yüzde olarak söylermisin ?

biraz zor bir soru oldu ama :26:

Ya şöle söleyim şimdi bacak arana yastık aldığın zaman öne arkaya kayma durumu oluyor o yüzden sıkıntı oluyor birde normal yastık kooyduğunda bacak arandan fırlıyor uyuduğunda ama bu sürekli orda Ama çok zaruride değil yani yastıklada idare edilebilir.Ben hem sarılmak için hemde bacak arası yastık arası için yastık alıyordum eşim isyan etti yastıklardan bana yer kalmıyor diye ondan aldım ben

Çoğu kişi soda asitli iyi değil diye biliyor ama öyle değil.Çoğu beslenme uzmanı günde bir soda öneriyor en azından

takmiyorum kafama da sadece guvenim azaldi bundan once ki teshisleri bebegin durumu hakkinda beni dogru bilgilendirip bilgilendirmedigini bilemiyorum simdi. guvenemiyorum. oteki doktoruda bi degerlendireyim olmadi hastane degistircem mecbur.

hahah adamı nasıl dışladınsa artık
benim yastık genelde yerinde duruyor ya
zaten bi kaç saatte bir uyanıyorum ondada hep bacak aramda duruyor sarılma işine gelince ben pek sarılıp yatmayı sevmem zaten
demekki benim için hiç gerekli değilmiş o kadar paraya zaten bi dolu başka ihtiyaç alırım ben

takmiyorum kafama da sadece guvenim azaldi bundan once ki teshisleri bebegin durumu hakkinda beni dogru bilgilendirip bilgilendirmedigini bilemiyorum simdi. guvenemiyorum. oteki doktoruda bi degerlendireyim olmadi hastane degistircem mecbur.

Sen hangi semttesin deruja :26::26::26:

ben de her gün bir tane içiyorum hatta midemde şişkinlik varsa rahatlıcaksam bazen 2. yi bile içiyorum. hem seviyorum hem de içinde bir sürü mineral olduğu için yararlı. zaten doktorum da gazlı içecek yasak ama soda içebilirsin demişti. daha önce gebelik yaşayan arkadaşlar da soda içmenin ilerleyen aylardaki krampları önlediğini söylüyorlar. hatta kabızlık yaşayıp magnezyum içen arkadaşlarıma da tavsiyem soda içmeleri doğal magnezyum var içinde ilaca gerek duymayabilirsiniz.

Ben de eskiden hep soluma yatıyordum çok rahat geliyordu. ama şimdi kendimi şartladığım için nedense hep sağa dönesim geliyo ne tuhaf yaratıklarız ya

Maşallah cnm çok hoş. Aynı haftadayız senle. Benim höbek de fena sayılmaz. Galiba seninki kadar var

sana da maşallah canım hepimize maşallah göbek çıksın çıkmasın herkes sağlıklı ya daha ne isteyelim

Ben de merak ediyorum ben şahsen bacak arasına yastık koyarak uyumaya çok alıştım başka bişeyle sanki rahat edemicem gibi geliyo

soda konusunda aynı görüşteyiz
fakat bişi sorcam neden sürekli sol konusunda takıntılısınız ya
ben sağımada dönüyorum solumada evet kan daha iyi gidiyor belki diğer şekilde ama bi tarafıma yatmakta çok çok zor geliyor bana ya
kolum uyuşuyor hep aynı yöne yatınca

Son düzenleme:

bende sağa dönüyorum sürekli sol tarafında uyuyamıyo insan ister istemez uykuda dönüyosun..sağolsun eşim sağa dönünce hemen uyandırıyo sola dön diye çok deli uyuyorum sanırsam

Sana gerek yok o halde Ben birşeye sarılmadan uyuyamıyorum

Bende sırt üstü yatmayım dedikçe sırt üstüne dönüyorum

Ben şartlamıyorum kuşum ben hep soluma yatıyordum

ben şu ana kadar bişey uygulamadım ama internette soğuk kompres uygulayabilirsiniz diyordu yarın randevum var doktoruma danışayım burdan paylaşırım ne derse

bebek görmeye gidiyorum kızlar
sabah anlattığım kişinin bebeği:)
bakalım nekadar oluomuş bunlar yapıcıgözle hiç bakmamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…