2014 Şubat Anneleri

kızlar ilk defa hareketini hissettim bu kadar net az önce çok acıkmıştım sanırım o da acıkmış nasıl kıpır kıpır yemek yerken :)

benim de oğlum olsaydı arabasını falan kırmzı alacaktım bana kalırsa erkeğe de gider
hazır indirimdeyken al git sonuçta alınacak

aynen yaa...aksama alayım ben bunu...karta para yatırmam lazım da

inşallah 4 ürünü alan olmaz

arabayı da kırmızı düşünüyorum aslında chicco nun arabaları hoşuma gidiyo....hafif bişey olsun istiyorum bir de....bakalım arastırcam

abisi kardeşini korur ya benim de abim var son yolladığı resim bu aramızdaki iletişimi siz düşünün

ya cidden aranız nasıl?bir erkek bir kız ne konuşur ne paylaşır?yavruma erkek kardeş hayali kuruyordum hatta adını bile kendi kurmuştu :)

bence kullanabilir , ama içinize sinmezse değiştirebilirsiniz :) nerden aldınız çok beğendim bu arada

ya cidden aranız nasıl?bir erkek bir kız ne konuşur ne paylaşır?yavruma erkek kardeş hayali kuruyordum hatta adını bile kendi kurmuştu :)

Bizde bir kız bir erkeğiz Küçükken çok kavga ederdik ama şimdi iyi aramız.Bizim aramızda bir yaş vardı gerçi ondan kaynaklı kavgalar

jack bence çok güzel tabiki erkekte yatar kızda güle güle yatsın bebişimiz
Sen söyledin ya kampanyada diye aldım o gün ben

Bilim sence 2-5 bebek bezi 200 tane çok gelirmi :44::44::44:

bence çok fazla canım
şöyleki biz oğlumda 2 paket almıştık her biri 88liydi sanırım ikinci paketi açtım ama 10 bez falan kullandım gerisi kalmıştı çünkü hemen irileşiyorlar maşallah.
hoş benim oğlan biraz fazla kilo alıyordu ayına göre ama yinede 200 çok
bence 2-5kg olan bebek bezi başta 1 paket alınırsa yeter, sonrasında kafi gelmezse market uzak yer değil yenisini almak için

Bizde bir kız bir erkeğiz Küçükken çok kavga ederdik ama şimdi iyi aramız.Bizim aramızda bir yaş vardı gerçi ondan kaynaklı kavgalar

evet küçükken çok kavga oluyor ama yaş ilerledikçe bir erkek bir kız daha iyi anlaşıyor gibi geliyor bana..her ne kadar kardeşte olsa aynı cinslerde bir çekememezlik olayı yaşanıyor ama karşı cins olunca daha iyi anlaşıyorlar..benim gözlemlediğim bu :)

Benim alacağım 50 li paket 2 tane alsam yeter o zaman sen 98 tane filan kullanmışın bizimkide 100 tane olcak iki pakette

hayırlı olsun canım

5 yaş var bizim aramızda kedi ile köpek gibiyizdir sürekli birbirimizle uğraşırız ama kardeş sonuçta bazen keşke 1 tane de kız kardeşim olsaymış diyorum ama ne biliyim erkekle herşeyini paylaşamazsın elbette belli noktatay kadar

Bence bir kız bir erkek olunca çocuk dünyası dahada genişliyor.Kardeşimle bebeklerle de oynardık arabalarlada. Ergenlik döneminde kopuyorsun bir süre ama sonrasında yakın arkadaş olunuyor

günaydın arkadaşlarr aslında tünaydın:)) ben biraz tembelim bugün hiç iş yapasım yok hatta ortalığı toplayasım bilem yok:)))

bir konuya açıklık getirmek istiyorum gerçi kimse sağolsun kıracak şekilde konuşmamış ya da seviyeyi bozmadan cevap vermiş ama yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum...öğretmenlikteki rahatlıkta hususi belirtiyorum okul öncesi ve ilkokulu hariç tutuyorum sonuçta onlar küçücükler ve onların sorunlarını halletseniz velisi gelir...benim öğretmenlik yaptığım lisenin yanında ilköğretim vardı sürekli veliler bahçede yalvarıyorlardı resmen çıksınlar diye...bahçede örgü öreni mi dersin her tenefüs çocuğunun ders durumunu soran mı...aman Allah korusun dedim iyiki ilkokul öğretmeni değilim...benim kastım lise öğretmenlerine sonuçta velisiyle felan çok uğraşmıyorsun ama idare gıcıksa ve bazı öğretmenleri kayırırsa özellikle sabahçı öğlenci mevzusu gergin ortam olur ama bu her işyerinde var....özel daha beter çalıştım biliyorum...benim lafım lise de öğretmenlik yapıpta haftada 24 saat derse girip hatta boş günü olup bir de haftasonuna sınav görevi alıp oflamalar puflamalar yapanlara...yapma ozaman kardeşim bu işi...alma haftasonuna sınav görevi zorla vermiyorlar yaa....geliyor tenefüste nefret ediyorum öğrencilerden diyor,çocuk soru soruyor sonra diyor ve bize dönüp ekliyor ne çözcem yaa yalandan geliyorlar zaten kafaları basmıyor diyor...ne yapıyorsun öğretmenlik ozaman...zaten en fazla offlayanlar en az iş yapanlar ben öyle gördüm çalıştığım okullarda...çok kutsal bir meslek öğretmenlik bir daha dünyaya gelsem direk öğretmenlik düşünürüm ve yeni sistem umarım öğretmenin değerini düşürmez,iki tane saçma velinin oyuncağı etmez...neysee edebiyatım kuvvetli değil umarım anlaşıldım...uzun lafın kısası ben öğretmenler iş yapmıyor demiyorum bazı branşları tenzih ederek büyütücek birşey yok diyorum o kadarrrr:))) öptüm sizleri:)

saol bilimimmm...ay o bezi bana eşim dedi alacaktım ama sen böyle konusunca almayalım bari

saol canım..inş bi sıkıntı çıkmaz da alırım aksam

yeter canım bencede

sizinkine bundan önce erkek derken kesinmi demişti ?? yada kaç gittiğinde erkek dedi??

ilk gebeliğimde aynı doktor oğluma 11+4 iken %100 erkek demişti ama bu gebeliğimde yine 11+4 iken gittim hatta hayali pipi bile gördü ama ihtimal vermek istemedi..şimdi baktı kız dedi kesin konuştu :)

Bence bir kız bir erkek olunca çocuk dünyası dahada genişliyor.Kardeşimle bebeklerle de oynardık arabalarlada. Ergenlik döneminde kopuyorsun bir süre ama sonrasında yakın arkadaş olunuyor

çok güzel anlatmışsın canım ya..ayrıca sosyallik açısından daha bir aktif oluyorlar..bir erkek bir kız kardeşler zaman içerisinde birbirlerine nasıl davranacaklarını öğrendikleri için ileriki sosyal hayatlarında bunun kolaylığını yaşıyorlar..mesala bir erkek kız kardeşinden dolayı bir kıza nasıl davranılacağını öğrenmiş oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…