bilmiyorumki canım yada diyorlarya rahim doğuma hazırlanıyor falan:) bu kadar ağrıyla doğumum çok kolay olacak galiba acaip hazırlanıyorum:)
bugün arkadaşlarda dediki şimdiye kadar bebeği hissetmen gerekirdi dedilerhissederim inaşallah yaaa gerçi hissedincede yok oynadı yok oynamadı napıo falan:) biliorum kendimi:)
hajım nabıyısın
sabahları iyi öğlenleri eh aa akşamları çatlicam heralde diyom sonunda
çok gerilio karnım
hazımsızlık falan mahvedio bizi:S
soda içtim geçirsin inşallah
SELAM YEMEKTEN SONRA İKEA YA GİTTİK oda bakim dedim fiyatlara varmı bakim begencem bişey dedim ben son ay alırımda fikir olsun diye hiç sallanan bişi yok orda yadiyorum bu sallama biz türklere has bişi yabancılar hiç sallamıyo çocu ne o öyle hapisane gb parmaklıkları var sadece beşiklerin bizimki öyle olamaz yani cocuk acık dönmeye başladımı düşmeli o yataktanki aklı başına gelsin hoşgeldin türkiyedesin diyelim neyse bişi begenemedim yani fiyatlarda o biçim mama önlügü aldık bebişe kolları filan var 2 tanesi 10tlydi aldım onu bitek bide waikikiden çilek 5li takım aldım tulumlu fişlan resmini koyarım bi ara
İyi hajım napayım büyük anne ziyaretine geldik tatlıları yedik hala tık yoksen nabüün
Ahandra biri beni tarif etmiş
aga denk düşemiyoz la.özledik
Heya ne güzel kesintisiz iletişim halindeydik çok değiştik biz çook
beni okul senide kuran toplantıları camia dan uzaklaştırdı hajım
kuzumm bende hissetmedim daha.doktorum 20.haftaya kadar hissetmeyebilirsin dedi
ahahaha işsiz kalcem desene Ç)Bundan sonra 15 günde bir gidicem kurana sende okula 15 günde bir git anlaşalım
çok tşk ederim kuzum.merakla bekliyorum bende ilk tepiğini bebişinMerhaba bence de erken olabilir ben ara ara hissediyorum ama benim 2. Hamileliğim o duyguya alışık olunca mı nedir ufak ufak hissetmeye başladım bu hafta. 18. Haftadayım ben de
Buyudukçe fazlasıyla hissedeceksiniz zaten:) hatta bazen belli bir noktada acı olurdu benim ayagını mı kolunu mu dizini mi koyuyordu nedir:)) o acı bir sure kalırdı oyle sonra kendiliğinden geçerdi
günaydınnnnnnnnnnnnnnn:) bugün kocam arkadaşlarıyla pikniğe gidiyoryalnızım ühüüüüüüüüüüüüüüüü dünde ben onu yalnız bırakatım bişi söleyemeiyorum yokmu benim gibi:)
bende bazen iyiki hamileyim diyorumgnaydın bugün eşim arkadaşına ev taşımasına yardım edicekiyiki hamileyim
hoş evde bisürü işim var yarın komşum kırk uçurmaya gelicek tamizlik yapıcam ama evi şey götürüyo yani :))) bitmezzz bitmez bugün işim bitmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
günaydın kızlar :)))))))
tunaydın kızlarr nasılsınız bklm??? yaa bebıslerınıze oda mı yapıcksınız yoksa park yatak mı alıcaksınız?? esım hewes edıyor oda alalım diyor bnde besık bızım odada olucak negerek vr dıorum malum gezıcıyız fıkrı olan karar veren
günaydınnnnnnnnnnnnnnn:) bugün kocam arkadaşlarıyla pikniğe gidiyoryalnızım ühüüüüüüüüüüüüüüüü dünde ben onu yalnız bırakatım bişi söleyemeiyorum yokmu benim gibi:)
ahahaha işsiz kalcem desene Ç)
gnaydın bugün eşim arkadaşına ev taşımasına yardım edicekiyiki hamileyim
hoş evde bisürü işim var yarın komşum kırk uçurmaya gelicek tamizlik yapıcam ama evi şey götürüyo yani :))) bitmezzz bitmez bugün işim bitmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
günaydın kızlar :)))))))
tunaydın kızlarr nasılsınız bklm??? yaa bebıslerınıze oda mı yapıcksınız yoksa park yatak mı alıcaksınız?? esım hewes edıyor oda alalım diyor bnde besık bızım odada olucak negerek vr dıorum malum gezıcıyız fıkrı olan karar veren
kızlar saçlarımı boyatmam lazım.boyatabiliyormuyuz
ilk bebeğimde hem oda hem beşik hemde park yatak aldık ama hiç birini keyifle kullanamadık çok huzursuz bir bebekti
eğer bebeğin kıyafetlerini koyabilecek bir dolabın varsa sadece beşik al derim yada yerin yoksa bir şifonyer birde beşik işini fazlasıyla görecektir geziciyiz dediğin için
bende çok kararsızım ilk bebeğim olacağı zaman herşeyi tastamamdı ikinciye haksızlık yapmak istemiyorum en azından gardolap ve şifonyer alsak diyorum ama koyacak yer yok oturma odasını iptal edip yerine ikinci bebeğime oda yapabilirim ama dediğim gibi öyle çok kararsızımki oturma odasını alalı henüz 1 yıl oldu onu nereye koyucam yada kime vereceğim amann işte öyle
bebıs icin odam var ama dolap fılan kullanmıcz kı daha bı besık bırde sıfonyer alsyım dıorum esımde almıskn bı dolap mı sıgmıcak onuda alalım ilerde buyuyunceye kdr kullanır dıyor enınde sonunda alıncak dıyor ılk bebek aklımdada kalsın ıstemıorum ystagını bızım odaya koyarz dgrlerı kndı odasnda durur fln dyr bklm zaman var daha cok
kızlar saçlarımı boyatmam lazım.boyatabiliyormuyuz
Tünaydın canım :) kıyamam sana ya gerçi benimki evde de ne oluyor onu da anlamış değilim
Yok hajım be işsiz kalacak kadar değil ayda 2 kez gideceksin işte daha ne
Organik boya ile boyatanlar olduğunu duymuştum ama kuaföre güvenmen şart hajım organik diye kimyasal boya kullanabilirler :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?