2014 Şubat Anneleri

bilmiyorumki canım yada diyorlarya rahim doğuma hazırlanıyor falan:) bu kadar ağrıyla doğumum çok kolay olacak galiba acaip hazırlanıyorum:)

bugün arkadaşlarda dediki şimdiye kadar bebeği hissetmen gerekirdi dediler hissederim inaşallah yaaa gerçi hissedincede yok oynadı yok oynamadı napıo falan:) biliorum kendimi:)

İnşallah doğumun da kolay olur canım da senin bu olumsuz düşünce halinden bir an önce kurtulman lazım.Lütfen biraz pozitif ol valla Allah korusun huzursuz memnun olmayan bir bebeğin olacak diye korkuyorum :26:

hajım nabıyısın

İyi hajım napayım büyük anne ziyaretine geldik tatlıları yedik hala tık yok sen nabüün

sabahları iyi öğlenleri eh aa akşamları çatlicam heralde diyom sonunda
çok gerilio karnım
hazımsızlık falan mahvedio bizi:S
soda içtim geçirsin inşallah

Ahandra biri beni tarif etmiş

Geçen hafta bizde ikeaya gittik o deiklerinin aynısını bende düşündüm.Hiçbir millet bizim gibi değil vallahi
O kolları olan önlüklerden eşim alalım dedi benim içime sinmedi nedense alıp alıp bıraktım keşke alaymışım neyse daha çook giderim ben orayı gezmeyi çok seviyorum farketmiyor

kuzumm bende hissetmedim daha.doktorum 20.haftaya kadar hissetmeyebilirsin dedi

Merhaba bence de erken olabilir ben ara ara hissediyorum ama benim 2. Hamileliğim o duyguya alışık olunca mı nedir ufak ufak hissetmeye başladım bu hafta. 18. Haftadayım ben de
Buyudukçe fazlasıyla hissedeceksiniz zaten:) hatta bazen belli bir noktada acı olurdu benim ayagını mı kolunu mu dizini mi koyuyordu nedir:)) o acı bir sure kalırdı oyle sonra kendiliğinden geçerdi

günaydınnnnnnnnnnnnnnn:) bugün kocam arkadaşlarıyla pikniğe gidiyor yalnızım ühüüüüüüüüüüüüüüüü dünde ben onu yalnız bırakatım bişi söleyemeiyorum yokmu benim gibi:)

Bundan sonra 15 günde bir gidicem kurana sende okula 15 günde bir git anlaşalım
ahahaha işsiz kalcem desene Ç)
çok tşk ederim kuzum.merakla bekliyorum bende ilk tepiğini bebişin

kıyamam sana bennn
tünaydın ahaliiiiii

gnaydın bugün eşim arkadaşına ev taşımasına yardım edicek iyiki hamileyim

hoş evde bisürü işim var yarın komşum kırk uçurmaya gelicek tamizlik yapıcam ama evi şey götürüyo yani :))) bitmezzz bitmez bugün işim bitmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

bende bazen iyiki hamileyim diyorum
günaydın kızlar :)))))))

günaydın kuzummmm

tunaydın kızlarr nasılsınız bklm??? yaa bebıslerınıze oda mı yapıcksınız yoksa park yatak mı alıcaksınız?? esım hewes edıyor oda alalım diyor bnde besık bızım odada olucak negerek vr dıorum malum gezıcıyız fıkrı olan karar veren

bende kararsızım kuzum yaa

Tünaydın canım :) kıyamam sana ya gerçi benimki evde de ne oluyor onu da anlamış değilim

ahahaha işsiz kalcem desene Ç)

Yok hajım be işsiz kalacak kadar değil ayda 2 kez gideceksin işte daha ne

Tünaydın canım.Ev işlerini dünden bitirmişim farkında bile değilim bu günde benimkini kandırmaya çalışıyorum dışarı çıkarma konusunda..

günaydın kızlar :)))))))

Tünaydın canım.

Tünaydın canım gayet iyiyiz sanırım :)
Valla biz oda yapmaya karar verdik.Yatak odasına götürebilmek adına da ekstra bir beşik alıcaz ama yinede daha erken bakalım artık hayırlısı.
kızlar saçlarımı boyatmam lazım.boyatabiliyormuyuz

Organik boya ile boyatanlar olduğunu duymuştum ama kuaföre güvenmen şart hajım organik diye kimyasal boya kullanabilirler :18:

ilk bebeğimde hem oda hem beşik hemde park yatak aldık ama hiç birini keyifle kullanamadık çok huzursuz bir bebekti
eğer bebeğin kıyafetlerini koyabilecek bir dolabın varsa sadece beşik al derim yada yerin yoksa bir şifonyer birde beşik işini fazlasıyla görecektir geziciyiz dediğin için
bende çok kararsızım ilk bebeğim olacağı zaman herşeyi tastamamdı ikinciye haksızlık yapmak istemiyorum en azından gardolap ve şifonyer alsak diyorum ama koyacak yer yok oturma odasını iptal edip yerine ikinci bebeğime oda yapabilirim ama dediğim gibi öyle çok kararsızımki oturma odasını alalı henüz 1 yıl oldu onu nereye koyucam yada kime vereceğim amann işte öyle

bebıs icin odam var ama dolap fılan kullanmıcz kı daha bı besık bırde sıfonyer alsyım dıorum esımde almıskn bı dolap mı sıgmıcak onuda alalım ilerde buyuyunceye kdr kullanır dıyor enınde sonunda alıncak dıyor ılk bebek aklımdada kalsın ıstemıorum ystagını bızım odaya koyarz dgrlerı kndı odasnda durur fln dyr bklm zaman var daha cok

evet vakit çok henüz hayırlısıyla sağlıkla alalımda kucağımıza gerisi boş yatıracak bir yerler bulunur elbet

hajı az daha bekleyim bari ya.ben beyazlarımlan da gözelim
zate ayda iki kere okula gidersem daha hiç gitmeme gerek kalmıcak D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…