2014 Şubat Anneleri

Ben o taktiği yapamam kayınvalidemin hiç bir şey almayacağını bilir.Biri hiç ilgilenmiyor biri çok ilgileniyor ortasını bulamadık.Anneme defalarca söyledim bana sormadan ben görmeden bir şey alma diye ama bildiğinden şaşmıyor.En sonunda da kırıldı işte

ama ama ya zaten annemde sinir etti ağladım resmen zor kapadım telefonu
ya cnaım benim misafir odamın duvarı kabarmıştı yeni hamielleigimi öğrenince eşim boya aldı zaten boya istiyodum hadi dedi yapalım hani cocuk olcak mevlit felan zaten yapılcak neyse malzemeleri aldı benim eşim usta elinden her iş geliyo kendi yapcaktı sateni kazıdı yok kurusun dedi koca ramazan geçirdi sonra tesisata bakcam dedi duvarı deldi bişey bulamadı öyle kurusun bide dedi 1 ay öyle kaldı sonra orayı kapattı alcıladı alcı kurumuyo tekrar döküldü 1 aydırda öyle duruyo 3 ayı geçiktir odanın koltukları ortada toplu üstü naylon örtülü duvar ünitem toz< hatta toprak oldu artık heryer heryerde bana çek kapını otur diyolar sanki kolay ordan toz geliyo diger odalarada sinir oluyorum işte ha bekle ha bekle kimsenin keyfi gelmiyo ne zormuş muhtaç olmak inan 4 aydır sabrediyorum komşum dogum yaptı çok yakın arkadaşım 40 uçurmaya gelcek alamıyodum nabayım bebek büyüdü dün yaptım temizliğimi bugün onları çagırdım yani bekle bekle nereye kadar bebeğim allaha emanet dikkatli yapmaya çalıştım çok yoruldum o ayrı konu ama kimsenin umrunda değiliz

bide kendi annem diyoki yap yap bişey olursa kimsenin umru olmaz kendin üzülürsün gene diyo 6 sene ağladın gene ağlarsın dedi bi koydu bi koydu ağladım durdum ben kızımı çok sevicem hiç yanlız bırakmıcam hep yardım edicem ona zaten babamdan hayır yok benim için baba yok annemde kendini babama adamış birisi işte neyse gene ağlamak istemiyorum dün bütün şeyim doldu

eline sağlık damalı pasta demi bu ?? bende yapmıştım bi kez

evet canım dama pastaymış ben hazır kekle yaptım aslında 3 daire olması gerekiyodu ama ben baska boyutta yuvarlak bulmadım

gösterir kuzummmmmmm inşallahhh
canımm geçmiş olsun.bendede dün garip bir ağrı vardı bayağı endişelendim ama şuan iyiyim
Benim isteklerime aldırış etmeden kendine göre hazırlık yapıyor bebek için.Ben bir şey söyleyincede kırılıyor

Geçmiş olsun bilimcim.Doktora gitsen zorladın mı belini :26::26::26:
oda çok heyecanlı mazur gör çiçeğim.bizdede kayınvalidenin umrunda değil.annemde birşeyler alıyor kıyamam
proletle senin benim gibi 3. sandım allah söyletti belki:)
sizin isim hazır mı?
evet tattlım.nasipse babamın adını koyacağım mustafa kemal

ayyyy kötüsünnnnnn hakooo

istiyorum bundannnnnnnnnnnnnnnnnnn

boşver canım alsın inan hiç almasa daha çok takarsın kafana illa kv için deme başkası için söyle yeterki lafı anlasın
bizimkine artık alma doldu taştı diyorum kadın hala alıyor şu eksik şundan da alalım bu da olsun diyor
inan babam ve annem bizden bile heycanlı babam düşün evde oda boşalttı bebek odası bakıyor şimdi park yatak alacakmış gittiğinde torunu öyle korumasız olan yerlerde yatamazmış ona özel yer olacakmış.
annem yıllardır çiçeklerini at diyor dün hepsini atmış oraya kaydırak alacakmış. daha ben 5 aylık hamileyim babam nelerin planını yapıyor düşününce sıkılıyorum ama hoşumada gitmiyor değil sende tadını çıkart ilgilenmemesinden iyidir

canım sende haklısın ama çağır bir kadın yarım gün tek o odayı temizlesinler
benim kvde de torun çok istiyordu ama hiç hayrı yok ki işlerimi az çok bilir hafta da 10 taneye yakın gömlek ütülerim
2 de görümcem var isteseler gelirler ama inan umrumda bile değil yani , bebeğim iyi olsun elbet bunları söylemem için de zaman gelecek
şimdi ne kendimi strese sokucam zamanı gelince sokacağım lafları düşünüyorum

Haftasonu herkes ağlamış sanırım

Artık almaz sanırım kırıldı bende kırıldım

şifonyer ve raf olmayacak değil mi canım ? modeli güzelmiş sade şık

Bir kaç gün geçsin konuşurum ben onunla şimdi bende kırıldım ters birşey söyleyip daha da kırmayım onu

tammadır

Son düzenleme:
şifonyer ve raf olmayacak değil mi canım ? modeli güzelmiş sade şık

tammadır

Şifonyer olmayacak kuzum.Odamız küçük birde yatak odasındaki şifonyeri bebek odasına koyucam sanırım beşiğe yer açmak için o yüzden almayı düşünmüyorum.Beşiğin yanındaki çekmeceli kısım olmayacak.

anladım canım güzelmiş modeli bebek yatak odasında yatacak zaten belli süre
fiyat için bişey diyemem ama bana normal geldi fiyat karşılaştırması yapmışsındır zaten başka yerlerle ilgili

anladım canım güzelmiş modeli bebek yatak odasında yatacak zaten belli süre
fiyat için bişey diyemem ama bana normal geldi fiyat karşılaştırması yapmışsındır zaten başka yerlerle ilgili

Bir kaç yere sorduk en uygun burası geldi bakalım eğer daha çok beğendiğim bir model olmazsa bunu alcaz.

güzelmiş tatlımmmm.....bende beğendim....dün de eşim bi bebek arabası beğendi bi siteden.pierre cardin 269 a düşmüş...

sizce nasıl...bende beğendim gibi

Eki Görüntüle 798024

daha önce bişeyden bahsettim bebek arabası ile ilgili

bu tarz çift yönlü olanlarda böyle kullanırken resimdeki gibi ayağın sürekli tekerleğe vuruyor ama diğer türlü sıkıntı yok
bide böyle sağa sola çevirirken kendi bedenini çeviriyorsun ama terse orjinali gibi kullanırsan araba jilet gibi dönüyor
bunu bize e bebekteki adam anlattı cidden doğru bi gidip arabayı görün sürün derim
bu bahsettiğim özellik KRAFT ta var ve benim için sıkıntı olacağı için travel sistem tercih ettim

hımmm gidip bakalım o zamn

gayet kullanuışlı uyku setini pembe alırsın bende öyle yaptım herşeyi beyaz uyku seti pembe

Evet pembe uyku setiyle tamamlarız dedik

güzelmiş tatlımmmm.....bende beğendim....dün de eşim bi bebek arabası beğendi bi siteden.pierre cardin 269 a düşmüş...

sizce nasıl...bende beğendim gibi

Eki Görüntüle 798024

Özellikleri nasıl guzum Güzel görünüyor özellikleride iyiyse alın bence fiyatıda uygun geldi bana...

Son düzenleme:

Sağol canım. Babası gibi egosu yüksek, gururlu bişey olacak sanırım İyidir iyidir benim gibi zırıldak olacağına

Canım benim belim 2 aydır sürekli öyle. An geliyor ayakta, sağ bacağıma yüklenerek duruyorken soluma değiştirmiyorum kendimi.
Sırt üstü uzandığımda mümkün değil tek başıma kalkamıyorum. Eşim tutup kaldırıyor. Bazen çok yorulursan sağımdan soluma bile dönemiyorum yine eşim döndürüyor. Doktora soracaktım bende c.tesi unuttum yine karnımdaki zilliyi görünce..
Telaşlanacak birşey yoktur bence. İlk doktoruma sorduğumda normal kalçan genişliyor demişti..

Afiyetler olsun bacım. İnşallah yarın öğrenirsin pembe miyiz mavi mi? Sen aşsan da biz merak ediyoruz yahuu.

Evet pembe uyku setiyle tamamlarız dedik

Özellikleri nasıl guzum Güzel görünüyor özellikleride iyiyse alın bence fiyatıda uygun geldi bana...

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ:

· çift yönlü kullanım

- ayarlanabilir itme kolu

· 360 derece dönebilen ön tekerler

· 3 kademe tam yatabilen sırt dayanağı

· öne kadar inebilen tam kapanır tente

· 5 nokta emniyet kemeri

· Arka tekerlerde fren mekanizması

· Geniş kullanışlı alt sepet

· Ayarlanabilir ayak dayanağı

· Kışlık ayak örtüsü

· Kullanışlı çıkarılıp yıkanabilen kılıf

- 2 yıl garantili

yorumlarda gayet iyi aslında ama biraz daha araştırıp öyle alalım en iyisi....burda hangi mağazada var bi bakim gidim görim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…