- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
alışver yapıldı demek neler aldınız resimlerini isteriz müsait olunca.
ve tabiki neyin var ?
Günaydın Jack'im Frost'umValla bende 3 haftadır görmüyordum c.tesi gördüm. Ekrana sığmıyor artık sıpam, parça parça gösteriyor doktor civanım
Günaydınlar bugün evdeyim.Dünde evdeydim alışveriş yaptık.Bebeğimiz için banyo ve temizlik için gerekli malzemeleri aldık. Çok keyifli değilim bugünlerde.Sizler nasılsınız?
Ne haber kuzum? Dün eşimle çıktık küvet,kulak çubuğu,ıslak mendil gibi ıvır zıvırları aldık.Bugün aldığım kıyafetleride çekip hepsini eklicem inşallah.
Annemlere kırgınım
çok şükür midm yanıyor birazidare ediyorum ama
hayırdır ne oldu da kırıldın ?
gunaydın kızlar umarım sizler iyisinizdir
biz pek iyi değiliz dün inanılmaz bir bel ağrısı yaşadım sabah kalktım bişiyim yoktu kahvaltı hazırladım sonra topladım biraz uzanayım dedim bebişin hareketlerini hissetmek için sırt üstü uzandım yarım saat falan sonra bir bel ağrısı ile doğrulamadım bile günüm fena geçti ne oturduğum da geçti ağrı ne yatarken ne ayakta yürümekte zorlandım hatta lavaboda ellerimi yıkamakta bile baya baya kötüydüm gece den sonra dabah ağrım biraz hafifledi ama hala var umarım gün içinde artmaz
bu arada sanki dün akşam üzerinden beri bebeğimi hissedemiyorum sırt üstüde yatamıyorum zaten ağrım çok endişe etmeye başladım sanki
biz pek iyi değiliz dün inanılmaz bir bel ağrısı yaşadım sabah kalktım bişiyim yoktu kahvaltı hazırladım sonra topladım biraz uzanayım dedim bebişin hareketlerini hissetmek için sırt üstü uzandım yarım saat falan sonra bir bel ağrısı ile doğrulamadım bile günüm fena geçti ne oturduğum da geçti ağrı ne yatarken ne ayakta yürümekte zorlandım hatta lavaboda ellerimi yıkamakta bile baya baya kötüydüm gece den sonra dabah ağrım biraz hafifledi ama hala var umarım gün içinde artmaz
bu arada sanki dün akşam üzerinden beri bebeğimi hissedemiyorum sırt üstüde yatamıyorum zaten ağrım çok endişe etmeye başladım sanki
kuzucum benim ilk bebek.allah nasip ederse oğlum olacak
Benim isteklerime aldırış etmeden kendine göre hazırlık yapıyor bebek için.Ben bir şey söyleyincede kırılıyor
Benim isteklerime aldırış etmeden kendine göre hazırlık yapıyor bebek için.Ben bir şey söyleyincede kırılıyor
Geçmiş olsun bilimcim.Doktora gitsen zorladın mı belini :26::26::26:
günaydın canım.dr unu arasan bi keşke bel ağrın içinbu arada bebeğin iyidir rahat bi yer bulmuştur kuytu kösede annesi.ama içini rahatlatmak istersen bi izin al git dr a balım
selam alpin görüşemiyoruz hiçproletle senin benim gibi 3. sandım allah söyletti belki:)
sizin isim hazır mı?
inş. tatlım inş. iyidir bebeğimgeçmiş olsun canım uyuyordur belki bende bazen hissedemiyorum hele bide sancı varken hiç anlamıyorum bile bebği
benim annem de ilk başlarda öyle yaptı , ananeliğe bizden çabuk hazırlanıyorlar nerdeyse tüm kıyafetlerini o aldı canım her gördüğü badiyi , penyeyi ,zbıını aldı durdu kızdım ama sonra düşündüm oda anane heycanımı paylaşıyor.
ama diğer eşyalarını ben görmeden almasına izin vermedim. hatta bi keresin de kv öne sürerek kendi kendine bişyler alıyor dedim.
biraz kullanmak gibi oldu ama kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misalikıyafet falan alıyor ama diğerlerini soruyor yada sen beğen gidip bakalım diyor
sepetini aldı mesela modeli belli olmasına rağmen bende görücem dedim gidip birlikte aldık
sen de bu taktiği dene istersen
selam alpin görüşemiyoruz hiç
inş. tatlım inş. iyidir bebeğim
bu arada beğen tuşu göremiyorum ben sitede
anladım canım ben hissediyordum ya şimdi hissedemeyince endişe ettim bakalımbbilim üzme kendini dr.um benim 3.gebelik olmasına rağmen 20.hft yı bekle dedi .sizler hareket felan deyince yemediğim tatlı kalmadı.sonuç:hareket yerine kilolar.sağlık ocağına bile gittim kalp atışı için düşün.tabii ağrıların geçmezse mutlaka gitmelisin Dr.una.
selam adalyy nasılsın canım afiyet şeker olsun güzel kahvaltılar et arkadaşlarındaGünaydın güzellerim :) harika bir hafta olmasını diliyorum inşallah.
Yoldayım arkadaşa gidiyorum ve bir kez daha kanıtlandı ki toplu taşıma araçlarında ne kadınlara ne hamilelere saygı yok.
Neyse yarın büyük gün umarım bebişim sağlıkla orada beni bekliyor olur.Ben cinsiyet olayını aştım artık.Göstermesede umrumda değil :)
kaldırılmış sanırım
okuyup kaçıyorum bir haftadır.şimdi de kaçıyorum sonra görüşmek üzere.güzel haberlerle gelin.selam alpin görüşemiyoruz hiç
inş. tatlım inş. iyidir bebeğim
bu arada beğen tuşu göremiyorum ben sitede
okuyup kaçıyorum bir haftadır.şimdi de kaçıyorum sonra görüşmek üzere.güzel haberlerle gelin.
günaydın sevgili canlarım bebişlerim
dün nerdeyse temizlik yaaprken totom çıkacaktı neyse akşam ahlaya uhlaya uyudum telefon eden annemede bi güzel kalayladımkimse yardıme tmiyo diye hoş o beni daha çok kalayladı döverim seni bak bile dedi yani düşünün gecede eşim gelince kalayı bastı oturma odasının felan şeklini değiştirdim de sonra bende başladım ağlamaya kimse bana yardım etmiyoda sen m,illetin evini taşı annen kızına yardım etsin onun çocuklarına baksın ona gitsin haftalarca kalsın kendi annem zaten kocasını oğlunu bırakmaz hayatta gelmez ben kölemiyim ya diye agladım lafa geldimi herkez aman iş yapma elini sürme ye iç yat bu evi b.k götürüyo tabi herkezin tuzu kuru lafa geldimi 6 sene sonra buldun bak üzlürsün diyolar nabayım temizlikçi kadın tutayım madem aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye hem agladım hem sölendim anladı ki eşim hormonlarım beni ele geçirdi geldi öptü sarıldı sakinleştirdi valla psikopata bağladım mı çok fena oluyorum bu hormonları seviyorum
gecede böreğimi pastamı yaptımşimdi mercimek köftesi yapıcam sonra süslenirim misafirlerimi beklerim
size bi kötülük edip pastamı eklemek istiyorumben yoruldum sizde yorulun canınız çeksin sizde yapın çok kolay ama harika bişi oldu
Eki Görüntüle 797942 Eki Görüntüle 797943 Eki Görüntüle 797944 Eki Görüntüle 797945
günaydın sevgili canlarım bebişlerim
dün nerdeyse temizlik yaaprken totom çıkacaktı neyse akşam ahlaya uhlaya uyudum telefon eden annemede bi güzel kalayladımkimse yardıme tmiyo diye hoş o beni daha çok kalayladı döverim seni bak bile dedi yani düşünün gecede eşim gelince kalayı bastı oturma odasının felan şeklini değiştirdim de sonra bende başladım ağlamaya kimse bana yardım etmiyoda sen m,illetin evini taşı annen kızına yardım etsin onun çocuklarına baksın ona gitsin haftalarca kalsın kendi annem zaten kocasını oğlunu bırakmaz hayatta gelmez ben kölemiyim ya diye agladım lafa geldimi herkez aman iş yapma elini sürme ye iç yat bu evi b.k götürüyo tabi herkezin tuzu kuru lafa geldimi 6 sene sonra buldun bak üzlürsün diyolar nabayım temizlikçi kadın tutayım madem aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye hem agladım hem sölendim anladı ki eşim hormonlarım beni ele geçirdi geldi öptü sarıldı sakinleştirdi valla psikopata bağladım mı çok fena oluyorum bu hormonları seviyorum
gecede böreğimi pastamı yaptımşimdi mercimek köftesi yapıcam sonra süslenirim misafirlerimi beklerim
size bi kötülük edip pastamı eklemek istiyorumben yoruldum sizde yorulun canınız çeksin sizde yapın çok kolay ama harika bişi oldu
Eki Görüntüle 797942 Eki Görüntüle 797943 Eki Görüntüle 797944 Eki Görüntüle 797945
Ne haber kuzum? Dün eşimle çıktık küvet,kulak çubuğu,ıslak mendil gibi ıvır zıvırları aldık.Bugün aldığım kıyafetleride çekip hepsini eklicem inşallah.
Annemlere kırgınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?