Kızlar günaydın moralim çokkk bozukAglamaktan helak oldum cumartesi kanama oldu doktora gıttık bebeğin eşi yani plesantası aşağıda imiş 20.haftaya kadar cıkabılır cok ıyı dınlen dedi 2 gun yattım ama bugun mecbur geldim işe bılgısayar başı işim ama çok oturmakta ıyı degıl dıyo doktorum ne yapacağımı bilemedim dualarınıza ihtiyacım var cumartesi tekrar kontrol var bakalım ne olacak.
Kızlar günaydın moralim çokkk bozukAglamaktan helak oldum cumartesi kanama oldu doktora gıttık bebeğin eşi yani plesantası aşağıda imiş 20.haftaya kadar cıkabılır cok ıyı dınlen dedi 2 gun yattım ama bugun mecbur geldim işe bılgısayar başı işim ama çok oturmakta ıyı degıl dıyo doktorum ne yapacağımı bilemedim dualarınıza ihtiyacım var cumartesi tekrar kontrol var bakalım ne olacak.
izin yada rapor alsana canım yat dinlen evde
Canım hamileliğin başındanda hem rapor hem izin aldım problemli geçtiği için artık yüzüm yok ya alamıyorum.
durincim günaydın,
Allah korusun bebeğinle seni, rapor al güzelim 10 gün. doktor yat dediyse yatacaksın mecbur.cumartesi günü hayırlı haberler verirsin inşallah bize, dualarımız seninle
canım şuan en çok ihtiyacın olduğu zaman riske atmaya değmez ki
evet yaa çok güzel bir duyguymuş rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin hepimize ama tuttum kendimi almayacam başka artık:) sen de mubarek cinsiyet belli değil demişsin mavi almışsın:)))
ara sıra bende de bulanıyor ama hoşuma gitmiyor bulanması gerçi çoook nadir bulanıyor....
Canım hamileliğin başındanda hem rapor hem izin aldım problemli geçtiği için artık yüzüm yok ya alamıyorum.
Sağol canım amin inşallah tek çalıştığım için raporda izinde problem alamıyorum malesef.
hayırlı olsun canım bende baktım bunlara ama ben bir önceki hafta aldım markafoniden bişiler geldi çok beğendim çokta süüslü tüller içinde nazar boncuklarıyla geldi çok hoşumuza gitti:)
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ:
· çift yönlü kullanım
- ayarlanabilir itme kolu
· 360 derece dönebilen ön tekerler
· 3 kademe tam yatabilen sırt dayanağı
· öne kadar inebilen tam kapanır tente
· 5 nokta emniyet kemeri
· Arka tekerlerde fren mekanizması
· Geniş kullanışlı alt sepet
· Ayarlanabilir ayak dayanağı
· Kışlık ayak örtüsü
· Kullanışlı çıkarılıp yıkanabilen kılıf
- 2 yıl garantili
yorumlarda gayet iyi aslında ama biraz daha araştırıp öyle alalım en iyisi....burda hangi mağazada var bi bakim gidim görim
sonuçlarını bekliyoruzzz kuzumm
ben yaptırmadım daha tatlım.aramadılarda
nasıl tip o teyze yaaaaboşver çiçemmmmm on numarabeş yıldız hatunsunnnnn
oyyy hayırlı olsunnnn cicileriiiii
valla tatlım doktorum bana bişi göstermedi %90 erkek dedi.ketum adam
hayırlı olsun canım bende 2 gün önce markafoniden aldım bişeler çok güzel bir duygu ya artık hep bebişim bakıyorum
ay aynen çiçem yaaa.sinirlerim bozulcakdevamlı bebişe bişiler bakıyorummmm
kundak eline geçtiğinde resmini çek olurmu bende düşünüyorum ondan almayı
vayyyyyy hani bana veriyodun kızını
evet ya eşim bakma artık şu sitelere daha cinsiyeti belli değil diyor ama insan dayanamıyor işte.tamam tatlım çekerim inşallah ayın 16 da kargoya verilecek.1-2 haftaya elime geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?