2014 Şubat Anneleri

Kızlar günaydın moralim çokkk bozuk Aglamaktan helak oldum cumartesi kanama oldu doktora gıttık bebeğin eşi yani plesantası aşağıda imiş 20.haftaya kadar cıkabılır cok ıyı dınlen dedi 2 gun yattım ama bugun mecbur geldim işe bılgısayar başı işim ama çok oturmakta ıyı degıl dıyo doktorum ne yapacağımı bilemedim dualarınıza ihtiyacım var cumartesi tekrar kontrol var bakalım ne olacak.

izin yada rapor alsana canım yat dinlen evde

Günaydınlar..
bende pek bi keyifsizim yahu.. :100:
en iyi olmam günlerde niye böyle hissediyorum bilmiyorum..

durincim günaydın,

Allah korusun bebeğinle seni, rapor al güzelim 10 gün. doktor yat dediyse yatacaksın mecbur.cumartesi günü hayırlı haberler verirsin inşallah bize, dualarımız seninle

Canım bence rapor al git yat evde.. Zorlama kendini..

durincim günaydın,

Allah korusun bebeğinle seni, rapor al güzelim 10 gün. doktor yat dediyse yatacaksın mecbur.cumartesi günü hayırlı haberler verirsin inşallah bize, dualarımız seninle

Sağol canım amin inşallah tek çalıştığım için raporda izinde problem alamıyorum malesef.

mavi değil aslında turkuaz ortak renk diye düşündüm bide bu rengi çok beğeniyorum:) kızım olsada hep pembe almak istemiyorum ya araya karışık renklerde atmak gerek:))

Canım hamileliğin başındanda hem rapor hem izin aldım problemli geçtiği için artık yüzüm yok ya alamıyorum.

Sağol canım amin inşallah tek çalıştığım için raporda izinde problem alamıyorum malesef.

anladım canım. O zaman kendini yormamaya çalış. Uzanacak yer varsa molalarda dinlen.. İyi düşün kendini üzme.

günaydın bacılarım hayatımda sivilce görmemiştim ama bu sabah çenemde 2 kocamaman burnumda 1 kocaman ve yayvan sivilceyle uyanmış bulunuyorum:)

hayırlı olsun canım bende baktım bunlara ama ben bir önceki hafta aldım markafoniden bişiler geldi çok beğendim çokta süüslü tüller içinde nazar boncuklarıyla geldi çok hoşumuza gitti:)

sağol canım seninkide hayırlı olsun bebişlerimizin giydiği günüde görürüz inşallah

canım rabbime emanet ol inşalalh bişi olmaz yaaaaaaaa

Birde gözle gör guzum.Satıcının fikrini sor bakalım ne diyecek.

Durincim allah yardımcın olsun inşallah

bu bebiş nasıl hissesdiliyorki acaba böle içimden bişi tık tık mı gümbür gümbür mü vuruyor gbi yoksa tansiyonummu oynuyor anlamıyorum:)arkadaşlar balık gbi kayar dedi ama öle bişi yok bende bilmiyorum valla:)

günaydın anneler

şöyle son 1-2 sayfayı okudum da.. ne güzel anneleriniz kayınvalideleriniz bişeyler alıyor benim yavrucuğuma daha kimse bişeycik almadı((( annem vefat etti eğer hayatta olsaydı aynı sizin anneleriniz gibi meraklı meraklı onu bunu alırdı ve ne güzel de olurdu. torununa bakma hayalleri bile vardı.. şimdi doğumda yanınızda olacak biri, canınız sıkıldığında ya da hamilelikle ilgili bilmediğiniz bir ağrı bir şey olduğunda bu normal mi diye sorabileceğiniz arayıp sıkıntınızı anlatacak bir anneniz var.. ben de yavrum da kimsesizler gibiyiz( doğuma tek başıma gidicem kayınvalidem de rahatsız ki öyle olmasa da gelmezdi kızına bile gitmemiş.. şu anda bu msjı gözlerim dolu dolu yazıyorum. temizliğe gelmiyor yemeğe yardım etmiyor diye kırılacak kimsem bile yok... bulantım da ağrımda olsa yemeği de temizliği de tek başıma yaptım, yapıyorum da... yardım etmiyosun diye eşime de darılamıyorum çünkü anlamıyor ve tepkisi o kadar kötü ve ağır oluyor ki en iyisi sus yap her şeyini diyorum... velhasılı kelam annelerinizi boşa kırmayın onlar sizin de bebeklerinizin de canı gönülden yardımcısı olmak istiyorlar bazen abartsalar bile:)) onlar da sizin kadar heyecenlı ve meraklı keşke benim melek anneciğim de olsa da abartsa(

Kızlar günaydın,

Sabah sağlık ocağına gittim. Annem geçen hafta söylemiş hamile olduğumu, dosya açmak için çağırdılar.
Neyse hemşire bilgilerimi aldı. Tahlil sonuçlarıma falan baktı. Kanın epey düşük dedi.
Demir ilacını içemiyorum diye cam şişeler halinde şurup vermişti c.tesi doktor, ona da dün başladım. Yükselir inşallah
Sonra kalp atışlarını dinleyelim dedi. Yattım. Cihazı gezdirdi durdu 5 dk ses yok. Ödüm koptu. Sonradan buldu kalbini. 120 civarı atıyormuş. Rahat bi nefes aldım :26:
Birde bu demir ilacını meyve suyuyla al öncesinde veya sonrasında da içebilirsin emilimini arttırır dedi. Haberiniz olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…