mobilyasıda çok güzel kuzunun kronik belisin ürünleri güzel zaten güle güle yatsın canımBir kaç güne düzelir sanırım aramız.Mobilyayı bende çok beğendim başka model bulamazsam bunu alcaz kesinlikle
Bende dün balkonu yıkayım dedim balkon terliği ayağıma olmadı çok sıktı normalde bol geliyordu.Benimde şişmeye başladı
eline sağlık canımdün aldım hazır eminönünden kurabiyesini yapcam süslemesini falan yapcam o kadar fazla yapayım diyorum onun için
bugünden başlayım diye düşündüm günlere bölerim 60 tane falan yapsam fena olmaz ancak yeter yetmez bile belki
kızlar çok fena bi yorgunluk çöktü üstüme çok bitkin hissediyorum kendimi şu mesajı bile zor yazdım yemek yesem kendime gelirim inş.
hepinize iyi akşamlar
ctesi günü son kez druma gittim bu haftadan itibaren speedyynin druna gideceğim. 16.haftama yeni girdim dr um ilk defa bebeğimin cinsiyetini söyledi ve bebeğimin sırtı dönüktü hiç yüzünü dönmedi bacaklarını da açmadı. buna rağmen dr %100 kız dedi ama biz hiç bir şey görmedik.. cinsiyet öğrenen arkadaşlar bacak arasını görerek mi yoksa benim drun yaptığı gibi kemik yapısından mı öğrendiler hala emin olamıyorum kız mı erkek mi(
mobilyasıda çok güzel kuzunun kronik belisin ürünleri güzel zaten güle güle yatsın canım
ayak şişleri sendede başladı demek
eline sağlık canım
kızlar çok fena bi yorgunluk çöktü üstüme çok bitkin hissediyorum kendimi şu mesajı bile zor yazdım yemek yesem kendime gelirim inş.
canım kendine dikkat et bahsettiğin durum plesanta periva dedikleri durum sanırım
daha önce bunu yaşamış kişilerden bilgi almanı öneririm sana, bunu yaşayıp bebeğini sağlıklı doğran bi dolu anne var onlarla fikir alışverişinde bulun başka topictede varlar canım
jack araba güzelmiş
huzunbaz selam canım
kelebekler, lip, spse herkese selam
kızlar birde bişi dicem
sabah kapalı bir ayakkabı giyeyim artık ayaklarım üşür dedim hep açık ayakkabı giyiyordum çünkü
haziran ayında aldığım ama henüz hiç giymediğim sadece geldiğinde denediğim spor ayakkabımı giyeyim dedim ama olmadı ayağımı sıktı sanırım ayaklarımda şiş oluşmuş birazcık
sonra başka bir ayakkabım vardı yine topuksuz onu sildim onu giydim o geldi ama zaten kalıbı biraz büyüktü
sizdede şişler başladımı ayak şişi ????
sanırım yer değiştiriyor ama ilk defa böyle bişey yaşayınca şaşırdım..normal bir durum mu sence?yarın doktor kontrolümüz var sorucam mutlaka..
Merhaba arkadaşlar,
Cinsiyeti öğrendim, prensesimiz geliyor:)) çok mutlu oldum....
bbilim; canım bak birlikte beğendiğimiz elbise geldi. Çok güzelllllllll, bayıldım bayıldım bayıldım..
Eki Görüntüle 798105
kızlar birde bişi dicem
sabah kapalı bir ayakkabı giyeyim artık ayaklarım üşür dedim hep açık ayakkabı giyiyordum çünkü
haziran ayında aldığım ama henüz hiç giymediğim sadece geldiğinde denediğim spor ayakkabımı giyeyim dedim ama olmadı ayağımı sıktı sanırım ayaklarımda şiş oluşmuş birazcık
sonra başka bir ayakkabım vardı yine topuksuz onu sildim onu giydim o geldi ama zaten kalıbı biraz büyüktü
sizdede şişler başladımı ayak şişi ????
allahım ya ne kadar tatlı özellikle eteğinin altındaki danteller çok şeker güle güle giysin kızın canım :)
ben de aynı şeyi söyleyeceğim döverim bakseni bide odanın şeklini değiştirdim diyor bebeklerimiz bize pamuk ipliği ile bağlı
sen temizlikten , ev değiştirmeden bahsediyorsun bırak b.k götürsün evi ya karnındakinden önemli ne var
çok iyi dedin speedy, ev bark hiç umurumda değil, benimki de çok fena oluyor bazen. ama gelen gidenimiz olmayınca çok da sallamıyorum. ben sadece mutfağa biraz takıntılıyım, hep derli toplu ve temiz olmasını isterim.
yalnız bizim işçimen hakseverin misafiri gelecekmiş bugün ondan yormuş hatun kendini:) neyse "yorma hakseverim sen de bundan sonra kendini, misafir senin kusuruna mı bakacak"
ilk 3 ay geçti diye işe güce saldırmayalım hemen, Allah korusun bizleri ve bebişlerimizi...
kıs bir kaban ne kadar geniş olabilir kii anca modelinin göğüs altından bollaşan model olması lazım ahh ahh ben anneme diktiririm artıkın naparsın...
kıslar çalışmayacam ya bu kış ismeğin dikiş kursuna gitmeyi düşünüyorum çünkü psikolojim bozuluyor evde oturunca bazen ağlıyorum((( sizlerle olumsuz düşüncelerimi ve ruh halimi anlatmamaya çalışıyorum olabildiğince ama çalışmaya alışık biri olarak çalışmama fikri ve para kazanmama durumu beni çok rahatsız ediyor (( neyse ismekteki kursları araştırdım bize yakın olan var orda bağlama,artistik çizim ve dikiş üzerine baya bir branş var artık seçecem birini...gerçi sabırsız biriyim dikiş becerebilirmiyim bilmiyorum ama artık bakcam bir çaresine...
bbilim; canım bak birlikte beğendiğimiz elbise geldi. Çok güzelllllllll, bayıldım bayıldım bayıldım..
Eki Görüntüle 798105
bende küsüm hattadün temizlik yaptım yardıme tmiyo kimse diye sitem ettim çok kızdı bardı abna lafa gelince hepsi küleyhan kayınvaldemde aman yapma etme eeeee dedem mi yapıcak ileri geçen kayınvaldem geldi doktora gitcez diye 3 gün kaldı yok onun düğününü mubareliyem buna başın sağ olsuna gideyim diye evde bile durmadı bi yemek yaptı oda nasıl hastaydım mide bulantısından kalkmıyodum iki süpürüp sildimi yok 4 aydır bu evi dedem mi temizlicek ki oğlunu biliyo elinin altındaki sülahiden bardaga su koymaz o kadar yani
canım bi yerde okumuştum yer çekiminden dolayı vücuttaki su aşağıya doğru birikirmiş ayakta çok uzun süre kalmamak gerekmiş ayaklarını dikerek yat.şişmesi normal yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?