2014 Şubat Anneleri

mobilyasıda çok güzel kuzunun kronik belisin ürünleri güzel zaten güle güle yatsın canım
ayak şişleri sendede başladı demek

eline sağlık canım

kızlar çok fena bi yorgunluk çöktü üstüme çok bitkin hissediyorum kendimi şu mesajı bile zor yazdım yemek yesem kendime gelirim inş.

bbilim; canım bak birlikte beğendiğimiz elbise geldi. Çok güzelllllllll, bayıldım bayıldım bayıldım..

tünaydııın... iyi haftalar annişler...

Ay canım aynı şey bendede oldu. Ay arkasını dönmüş falan dedi, hatta omurunu gördüm yani çok net bir şekilde, ama kız gibi dedi, ray mi var bnunların gözünde ayrıyetten bende bilemedim :) ama görüyorlarki söylüyorlar heralde...

Neler neler kaynatılmış haftasonu ya. Benim evde yok pazarları giremiyorum, aklıam burası geliyo walla. Ananemiz geldi ya aldıklarını getirmemiş, önce söylemedi ne aldığını, sonra ben zarf attım bende öbür ay şunu alcam falan. Sonra döküldü tabi. Alt açma almış, arkasıda uyku tulumu gibi bişeymiş, ordakiler çok önermiş figürlüler bu kadar kullanışlı olmuyo demiş. Peluş battaniye, penye battaniye bide 10lu hastane çıkışı almış. Uyku seti beğenemiş, daha doğrusu ben görmeden almak istememiş. Ağız mendillerimiz alınmış bir teyzemiz tarafından oyalanıyormuş, ay oyasız da olmuyo totişin mendilleri. Bide geçende burdada konuşulmuştu ya eski usül beyaz büyükbezler, alta sermeye silmeye falan, ben daha anlatırken heee onuda aldım onunda etrafı yapılıyo dedi. Çoraplar, önlükler minik minik her duyan bir şeyalmış. Şimdiden bir hurc kızımın bohçası hazır. Ayy kızım diyorum da bide kesinleşeydi iyiydi.
Çok uzadı ama bişeydaha anlatıcam size. Abimde dün geldi, inşallah kurban bayramında nişanı var ve kız memur olduğu için nisan gibi düğünden öncede nikah olacak. Dün bizimkiler balkonda konuşuyo, bende mutfakta. Nişanı yaptık, ben doğumu yaptım da nisanda ananesiyle torunu kırk uçurmaya istanbula dayısının nikahına gidiyormuş. Ay ne güldüm ya, ohhh dedim siz herşeyi hallettiniz.
Ömrümüz hep böyle güzel telaşelerle dolsun inşallaahhhhh....

bbilimcim geçmiş olsun, haftasonu rahatsızmışsın belinden
bir daha ağrın sızın olmaz umarım doğuma kadar :)
yahu bulantılar geçti, bu sefer de ağrılar başladı...nitekim zormuş gebelik

beğendim yorumunuuu bbilimimmm

bende daha bişey yok tatlımmm ama eşimin kuzeninde olmuştu.cok şişmiş onun ayakları eli yüzü....

sanırım yer değiştiriyor ama ilk defa böyle bişey yaşayınca şaşırdım..normal bir durum mu sence?yarın doktor kontrolümüz var sorucam mutlaka..

bebişin yer değiştirme olayı bende de oldu sanırım, önceden ayaklarını hep sağ böğrüme yakın hissediyordum, şimdi daha aşağıda ve ortalarda hissediyorum ve çok sıklaştı. şu an iki elimize sığacak kadarmış bebelerimiz, ne ilginç:)

günaydınlaarrrr:)) çok yorgun uyandım bugün yaa...bugün temizlik yapacağımı bildiğim için mi acaba uyuşuklaştım belli değil:))

beğen yazısı mı kalktı benim pc de mi birşey varr???

Merhaba arkadaşlar,
Cinsiyeti öğrendim, prensesimiz geliyor:)) çok mutlu oldum....

hadi hayırlı uğurlu olsun güzelim:)) prenses iyidir yaa dün hastane çıkışı aldık aman Allahım kızlar için envayi çeşit...erkekler için de var tabi ama kızlardaki çeşitlilik çook daha albenili rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin...

canım bi yerde okumuştum yer çekiminden dolayı vücuttaki su aşağıya doğru birikirmiş ayakta çok uzun süre kalmamak gerekmiş ayaklarını dikerek yat.şişmesi normal yani

bi oglum vardı 9 yasında bende ögrendimki kızım gelıyomuş 17 haftamda kesin dedi doktorum ama hala ınanamıyorum..

Eklentiler

• $1148894_504950852921281_2099706250_n.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 37

çok iyi dedin speedy, ev bark hiç umurumda değil, benimki de çok fena oluyor bazen. ama gelen gidenimiz olmayınca çok da sallamıyorum. ben sadece mutfağa biraz takıntılıyım, hep derli toplu ve temiz olmasını isterim.

yalnız bizim işçimen hakseverin misafiri gelecekmiş bugün ondan yormuş hatun kendini:) neyse "yorma hakseverim sen de bundan sonra kendini, misafir senin kusuruna mı bakacak"
ilk 3 ay geçti diye işe güce saldırmayalım hemen, Allah korusun bizleri ve bebişlerimizi...

Son düzenleme:

bende yormadan yapmaya çalışıyorum yada eşimle falan yapıyoruz işte

Tünaydın:)
bende çalışmaya alışık ve seven biri olarak tüm duygularına katılıyorum kendimi kitaba,ev bakımı ve örgü işine verdim(buarada yeni öğrendim ama baya iyi oluyor) Uğraş olamadan zor gibi duruyor.

gülüm aynı seyler hepimizin başından geçiyor, sen de yine de anneciğini gücendirme.
kv istisnalar harici hep böyledir, biraz da kişilik meselesi.
ben de bu zamana kadar temizlik için bayan almadım evime, ama bundan sonra alıcam. benim ankara'daki, istanbul'daki kuzenlerim hep alıyormuş. üstelik çalışmıyorlar,evdeler. baştan nasıl alıştırırsan öyle gidermiş, derler. madem yardım edenin yok, sen de zorda kalınca yardımcı al canım.

canım bi yerde okumuştum yer çekiminden dolayı vücuttaki su aşağıya doğru birikirmiş ayakta çok uzun süre kalmamak gerekmiş ayaklarını dikerek yat.şişmesi normal yani

sabah kaktığımda oldu aslında yani yatmışta kakmıştım
oğlumdada çok az şiştim oysaki ama yapcak bişi yok tuzu azaltmak gerek sadece
elimi bastırınca şişlik olmadığını düşünüyorum aslında ayaklarda ama demekki azcık şişmişki ayakkabım olmadığına göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…