2014 Şubat Anneleri

o bebişi yerim kocaman olmuş yaaaaamaşallah
oğluma koyacağım ismi beğenmen beni onurlandırdı kuzum.tşk ederim

adamlar hepppp aynı benimkide seninkinin değişik versiyonu.cuma günü iki hamile pantolonu iki tişört aldık hala alalım diyor.önceden olsa ohooooooo

çiçem allah bu erkekleri heppp aynı yartamış yaaa
Kızımın çeyizini görmek isteyen var mı

ben ben ben :124::124::124::124::124::124::124::124::124:

merhaba hamişler nasılsınız bakalım ben çoooooook heyecanlıyım yarın bebişi görücem :)
ooooooo.ne kadar oldu görmeyeli bebişkoyu
Doğmamış bebişi bu kadar mı özler insan... offf offffff..
al benden de o kadar kuzum
bazen banada oluyor telaşlanma çiçem
bbilim; canım bak birlikte beğendiğimiz elbise geldi. Çok güzelllllllll, bayıldım bayıldım bayıldım..
Eki Görüntüle 798105
vay vay vay ne güzelmiş buuu
bende de yok bişi spsem
içini rahat tut tatlım.allahın izniyle düzelir herşeyy

bende geldim kızlar
KRONİKİM bende görmek istiyorum hani nerde yaaaaaaaaaa ??????????

HUZUNBAZ takım çok hoş canım güle güle yatsın oğluş gemici modellerini çok beğenirim hep

çeyizi ben de bekliyorum, gözümüz gönlümüz açılsın ayol:)
aynen yaaa.allahtan bu bebekler var ha.yoksa günümüz nasıl geçiyordu acaba
Erkek olsaydı bizimde aklımızda bu model vardı hüzünbaz Ben çok beğeniyordum bu modeli

kalp kalbe karşı yada umutun(benim koca) deyimiyle bu kadınlar herşeyin en pahalısını bulur

bende geldim kızlar
KRONİKİM bende görmek istiyorum hani nerde yaaaaaaaaaa ??????????

HUZUNBAZ takım çok hoş canım güle güle yatsın oğluş gemici modellerini çok beğenirim hep

daha almadık kuzummmm
sen nasıl oldunnn tatlım

anladım canım. O zaman kendini yormamaya çalış. Uzanacak yer varsa molalarda dinlen.. İyi düşün kendini üzme.
sagol canım bugun çok zorlandım anlattım durumu bir bir patronlarıma sağolsunlar izin verdiler yarın rapor alıcam .

canım rabbime emanet ol inşalalh bişi olmaz yaaaaaaaa
amin canım hepimiz Allah'a emanet olalım inşallah.

Birde gözle gör guzum.Satıcının fikrini sor bakalım ne diyecek.

Durincim allah yardımcın olsun inşallah
sağol canımmm.

Son düzenleme:

durn cnaqım geçmiş olsun yat dinlen tabi daha önemlisimi var şuan
neden oldu peki kanama

Son düzenleme:
Durincim cok gecmis olsun.Iyice dinlenip,bol bol dua et icini ferah tut canim.Allah'im hayirli gunler gostersin hepimize.

Son düzenleme:
Bunlar kıyafetlerimiz.

Bunlar battaniyelerimiz ve pikemiz

Bunlar da beslenme ve temizlik eşyalarımız

Bilimin tavsiyesini dinleyip eve gelecek misafir bebekler için english homeda satılan yorgan yüzü aldım 8 tl.Toz pembe düz mevresim ve bebek yastığıda yaptırıp gelen misafirlere vermek üzere kaldırcam Fena görünmüyor değilmi

Küvetimiz,alt değiştirme bezlerimiz ve ıslak mendillerimizde hazır

eşim de vay benim vatandaşımın haline diyor.. dediğin gibi hadi biz gidebiliyoruz gidemeyenler napsın bi de kakanlar gibi muamele yapıyolar cahil bi insan olsak kimbilir nasıl ezicek terbiyesizler yaa.. bak gene sinir oldum.. kafasını göbeğini boyunu falan ölçmüş bizimki eve gelince terimleri internetten taratıp kendim yorumladım artık seninki de onları ölçmüştür canım neyse üzmeyelim kendimizi böyle doktorlar için salla gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…