bende yormadan yapmaya çalışıyorum yada eşimle falan yapıyoruz işte
aynen canım, komşular görmediği müddetçe ve biraz da yüzüne gülersem, çamaşır da asar, süpürge de tutar, vileda da yapar sağolsun. Allah başımızdan eksik etmesin.
hadi hayırlı uğurlu olsun güzelim:)) prenses iyidir yaa dün hastane çıkışı aldık aman Allahım kızlar için envayi çeşit...erkekler için de var tabi ama kızlardaki çeşitlilik çook daha albenili rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin...
Offffff her ay düzenli olarak özel hastaneye gidiyordum bu ay devlete gidiyim bi o da doktor nolcakki dedim gitmez olaydım ultrasonda bir saniye baktı bişey söylemedi tansiyonumu ölçtü gönderdi hayret bişey ya illa özele gidicezzz sinirim bozuldu iki gün sonra özele gidicem yine
allahım ya ne kadar tatlı özellikle eteğinin altındaki danteller çok şeker güle güle giysin kızın canım :)
canım mükemmel görünüyor ya güle güle giysin kızın bayıldımmmmmmmmmmmm
Sorma aynı sinir bende de var şuan bu muayneden tek anladığım bebeğimin yaşıyor olması onu bile söylemedi ama aksinide söylemedi diye bunu çıkardım sonuç olarak. Ya hadi ben gidebiliyorum özele gidemeyen napsın ya sinir oldum bişey ölçtü mü onu bile anlamadım sinirden kavga etmemek için kapıyı vurdum çıktım offf ki ne offffcanım aynı şeyi bende yaptım geçende normalde askeri hastaneye gidiyorum o da devlet ama doktor çok iyi fazla hastası da olmadığından özelden bile iyi diyebilirim ama sadece sezeryan yaptırdığı için ben de bi de doğum hastanesine de gideyim dedim gitmez olsaydım.. önce geç geldi sonra eşimi dışarı çıkardı sanki çocuk sadece benim de eşimin değil.. kapı sonuna kadar açık yatırdı beni ultrasona.. hiç bişey söylemeden şöyle bi baktı ölçümler yaptı cinsiyetini sordum bebek ters duruyo falan dedi..söylemedi.. bi de 1 hafta geride bebeğin dedi son gittiğimizde günüyle uyumluydu halbuki.. psikolojimiz bozuldu bidaha hayatta gitmem.. eşim bimere şikayet edicekti hatta sonra vazgeçtik Allah'ından bulsunben herşey yolunda mı diye sormasam onu bile söylemeden göndericekti beni yani neyse çok yazdım yine sinirleniyorum düşündükçe kusuruma bakmayın kızlar
kızlar çok yoruldum...tüm evi süpür sil,buzdolabını tamamen boşalt sil,çamaşır as topla,8 gömlek 2 pantolon ütüle,evin tozunu al,tuvaleti banyoyu yıka..çok şükür dünden yemeğim hazır..duşumu aldım kuzumu uyuttum şimdi türk kahvemi aldım keyfime bakıyorum :))
Afiyet olsunn:) Ben de ütü dışı aynılarını yaptımm..klasık pzt..yemeğim de yokbirazdan onu da hallederim..valla çalışırken dahaaz yoruluyodum diyorum bazen..gerçekten ev işi yorucu bi de eskisi gibideğilim 2 iş yapayım nefes nefese kalıyorum..
gunaydın kızlar umarım sizler iyisinizdir
biz pek iyi değiliz dün inanılmaz bir bel ağrısı yaşadım sabah kalktım bişiyim yoktu kahvaltı hazırladım sonra topladım biraz uzanayım dedim bebişin hareketlerini hissetmek için sırt üstü uzandım yarım saat falan sonra bir bel ağrısı ile doğrulamadım bile günüm fena geçti ne oturduğum da geçti ağrı ne yatarken ne ayakta yürümekte zorlandım hatta lavaboda ellerimi yıkamakta bile baya baya kötüydüm gece den sonra dabah ağrım biraz hafifledi ama hala var umarım gün içinde artmaz
bu arada sanki dün akşam üzerinden beri bebeğimi hissedemiyorum sırt üstüde yatamıyorum zaten ağrım çok endişe etmeye başladım sanki
günaydın sevgili canlarım bebişlerim
dün nerdeyse temizlik yaaprken totom çıkacaktı neyse akşam ahlaya uhlaya uyudum telefon eden annemede bi güzel kalayladımkimse yardıme tmiyo diye hoş o beni daha çok kalayladı döverim seni bak bile dedi yani düşünün gecede eşim gelince kalayı bastı oturma odasının felan şeklini değiştirdim de sonra bende başladım ağlamaya kimse bana yardım etmiyoda sen m,illetin evini taşı annen kızına yardım etsin onun çocuklarına baksın ona gitsin haftalarca kalsın kendi annem zaten kocasını oğlunu bırakmaz hayatta gelmez ben kölemiyim ya diye agladım lafa geldimi herkez aman iş yapma elini sürme ye iç yat bu evi b.k götürüyo tabi herkezin tuzu kuru lafa geldimi 6 sene sonra buldun bak üzlürsün diyolar nabayım temizlikçi kadın tutayım madem aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye hem agladım hem sölendim anladı ki eşim hormonlarım beni ele geçirdi geldi öptü sarıldı sakinleştirdi valla psikopata bağladım mı çok fena oluyorum bu hormonları seviyorum
gecede böreğimi pastamı yaptımşimdi mercimek köftesi yapıcam sonra süslenirim misafirlerimi beklerim
size bi kötülük edip pastamı eklemek istiyorumben yoruldum sizde yorulun canınız çeksin sizde yapın çok kolay ama harika bişi oldu
Eki Görüntüle 797942 Eki Görüntüle 797943 Eki Görüntüle 797944 Eki Görüntüle 797945
Kızlar günaydın moralim çokkk bozukAglamaktan helak oldum cumartesi kanama oldu doktora gıttık bebeğin eşi yani plesantası aşağıda imiş 20.haftaya kadar cıkabılır cok ıyı dınlen dedi 2 gun yattım ama bugun mecbur geldim işe bılgısayar başı işim ama çok oturmakta ıyı degıl dıyo doktorum ne yapacağımı bilemedim dualarınıza ihtiyacım var cumartesi tekrar kontrol var bakalım ne olacak.
günaydın anneler
şöyle son 1-2 sayfayı okudum da.. ne güzel anneleriniz kayınvalideleriniz bişeyler alıyor benim yavrucuğuma daha kimse bişeycik almadı((( annem vefat etti eğer hayatta olsaydı aynı sizin anneleriniz gibi meraklı meraklı onu bunu alırdı ve ne güzel de olurdu. torununa bakma hayalleri bile vardı.. şimdi doğumda yanınızda olacak biri, canınız sıkıldığında ya da hamilelikle ilgili bilmediğiniz bir ağrı bir şey olduğunda bu normal mi diye sorabileceğiniz arayıp sıkıntınızı anlatacak bir anneniz var.. ben de yavrum da kimsesizler gibiyiz ( doğuma tek başıma gidicem kayınvalidem de rahatsız ki öyle olmasa da gelmezdi kızına bile gitmemiş.. şu anda bu msjı gözlerim dolu dolu yazıyorum. temizliğe gelmiyor yemeğe yardım etmiyor diye kırılacak kimsem bile yok... bulantım da ağrımda olsa yemeği de temizliği de tek başıma yaptım, yapıyorum da... yardım etmiyosun diye eşime de darılamıyorum çünkü anlamıyor ve tepkisi o kadar kötü ve ağır oluyor ki en iyisi sus yap her şeyini diyorum... velhasılı kelam annelerinizi boşa kırmayın onlar sizin de bebeklerinizin de canı gönülden yardımcısı olmak istiyorlar bazen abartsalar bile:)) onlar da sizin kadar heyecenlı ve meraklı keşke benim melek anneciğim de olsa da abartsa (
gel beraber içelim
ev hanımı en zor meslek valla..7*24 mesai..yemeği sabahtan yapınca yada dünden kalma yemeğim varsa rahatlıyorum,ev işi yapmak o kadar zorlamıyor ama dediğim gibi yemek konusunda stres oluyorum..birde evde ufaklık olunca heran yemeğim hazır olmak zorunda
selam arkadaşlarım,genelde herkesin ilk bebeki olunca oh mis gibi yazışıyorsunuz .ben anca bu saatlerde okuyup çıkıyorum.
hakseverin ,speedynin bloğu bile var.
speedy sonucun temiz çıkmış gözün aydın,darısı benim ayrıntılının başına .ben de spse gibi takıyorum işte herşeyi :)
kızlar kınaya bulaşmayın .ben denedim bir sene boyunca hiçbir faydasını görmedim,röfleli halimi özledim,ne paralar döktüm açılmadı.hamilelik vesilesiyle uzatır yaptırırım diye hayal ediyorum.
adally çok şekersin ya yanımda olsan öpecektim seni,takma kafana,benimde göbişime yaşlı bir teyze laf etmişti nasıl dolmuşsam ağzımdan sen kendi göbeğine bak ,göbeği düz olanlar söylese üzülmem dedim.gerçi hala susturamadım ama boşver.salıyı düşün sen.
tombikim hadi inşallah gönlüne göre haberlerle gelirsin inşallah.dr. bana resim verdiği halde ya değişirse diye korkuyorum ben de:)
güya yazılanları aklımda tutup alıntı yapmadan yazacaktım unuttum şimdi .herkese iyi geceler.bu hafta Dr.a gideceklere de iyi haberler .
sonuçlarını bekliyoruzzz kuzumm
Arayıp sorucam bakalım yani çocuğum için dünyayı veririm ama bu ayrıntılı ultrason 250 tl sorma ver parası gibi geliyor banaEvet canım.Benim yan komşum Medikal parka Merve Hanım'a gidiyordu, şimdi aynı hastanede başka bir doktora geçti. O da yaptırdı ve yaptırmadan önce araştırmış epey 250 TL ymiş İzmir geneli. Şifada 260. Bizim hastanenin de kendi hastalarına fiyatı 50 TL. Dışarıdan gelenlere nasıl bilmiyorum.
of of eşime beğendiremiyorum sitelere ,kitaplara bakıyorum olmuyor,iki gündür irem ismi rüyalarıma giriyor,tanıdığım bir bıcırık da var çok akıllı bu isimde ama anlamı yanlış biliniyormuş ,ben de okudum kuranda geçen yerini vazgeçtim gibi.
nur
ela
hale
hande
şimdiki favorilerim:)
senin kızların adı ne?
gösterir kuzummmmmmm inşallahhh
canımm geçmiş olsun.bendede dün garip bir ağrı vardı bayağı endişelendim ama şuan iyiyim
oda çok heyecanlı mazur gör çiçeğim.bizdede kayınvalidenin umrunda değil.annemde birşeyler alıyor kıyamam
evet tattlım.nasipse babamın adını koyacağım mustafa kemal
Kızlar ben benim herifi dövücem galiba..
Ben kendime hamile pantolonu almıyorum taytla idare ederim bu kış, 50 lira cebimize kalsın diyorum. O kalkmış arabaya rüzgarlık taktırcam diyo. Acil bi ihtiyaç değil bu daha önemli şeyler var diyorum. Tamam almıyorum diye trip atıyo.
Çıldırıciiim
canım teşekkür ederim kontrole gittik geldik her şey yoluna şimdilik bebişim 15 cm olmuş :) bu haftalardan itibaren baya hızlı büyüyorlar galiba:) cinsiyet için kendi doktorum da erkek gibi görünüyor ama 20. haftada kesinleşir sakın şimdiden alış veriş yapmayın dedi. Ne garantici adam :)
Arayıp sorucam bakalım yani çocuğum için dünyayı veririm ama bu ayrıntılı ultrason 250 tl sorma ver parası gibi geliyor bana
Canım benim adım İrem :) ismimden çok da memnunum aslında iremin manası kötü değil. cennet kadar güzel bahçe demektir. Ancak İrem şehrinin başına gelen olaylar kötüdür. And kavmiyle ilgili Kur'an da yazanları okumuşsundur. iremin bir kötülüğü yok irem şehrini inşa eden kavim biraz densizmiş sadece:)
Mustafa Kemal benim de dedemin ismi çok severim hem de Mustafa Kemal Atatürk'ü anımsattığı için bence özel bi isim.2. çocuğum da erkek olursa adını Mustafa Kemal koymayı düşünüyorum. Eşim de tabi koyarız onur duyarım demişti.
Ay benim eşim de öyle yaa. Gerçi hamilelik sürecinde hiç söylemedi yani ben kendime hamile pantolonu falan alınca seviniyor iyi etmişsin güle güle giy lazım tabi diğerleri olmaz artık diyorAma önceden mesela, evin bir ihtiyacı olur aylarca söylerim eşim hiç tınlamaz gelir arabamıza ses sistemi mi yaptırsak der, jantları mı değiştirsek der daha hayati ihtiyaçlar olduğunu hatırlatırım hemen ben zaten öyle hayal kuruyom alcağımdan değil der çok ilginçler demi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?