2014 Şubat Anneleri

aynen canım, komşular görmediği müddetçe ve biraz da yüzüne gülersem, çamaşır da asar, süpürge de tutar, vileda da yapar sağolsun. Allah başımızdan eksik etmesin.

amin canım aynen bizimki de öyle bu aralar geç çıkıyor pek bişey yapamıyor ama sağolsun yapar

Evet canım kesinlikle ekim ayı geçsin almaya başlarım bende:) cumartesiden beri kendimi zor tutuyorum , netten bakıyorum o kadar güzeller ki, rabbim giydirmeyi nasip etsin, eşime dedim birdik iki oluyoruz ama o çok mutlu kızlar babaya düşkün olur diyor cumartesiden beri :) kız fikri çok güzel rabbim hepimize sağlık ve mutluluk versin inşallah :)

Offffff her ay düzenli olarak özel hastaneye gidiyordum bu ay devlete gidiyim bi o da doktor nolcakki dedim gitmez olaydım ultrasonda bir saniye baktı bişey söylemedi tansiyonumu ölçtü gönderdi hayret bişey ya illa özele gidicezzz sinirim bozuldu iki gün sonra özele gidicem yine

kızlar çok yoruldum...tüm evi süpür sil,buzdolabını tamamen boşalt sil,çamaşır as topla,8 gömlek 2 pantolon ütüle,evin tozunu al,tuvaleti banyoyu yıka..çok şükür dünden yemeğim hazır..duşumu aldım kuzumu uyuttum şimdi türk kahvemi aldım keyfime bakıyorum :))

canım aynı şeyi bende yaptım geçende normalde askeri hastaneye gidiyorum o da devlet ama doktor çok iyi fazla hastası da olmadığından özelden bile iyi diyebilirim ama sadece sezeryan yaptırdığı için ben de bi de doğum hastanesine de gideyim dedim gitmez olsaydım.. önce geç geldi sonra eşimi dışarı çıkardı sanki çocuk sadece benim de eşimin değil.. kapı sonuna kadar açık yatırdı beni ultrasona.. hiç bişey söylemeden şöyle bi baktı ölçümler yaptı cinsiyetini sordum bebek ters duruyo falan dedi..söylemedi.. bi de 1 hafta geride bebeğin dedi son gittiğimizde günüyle uyumluydu halbuki.. psikolojimiz bozuldu bidaha hayatta gitmem.. eşim bimere şikayet edicekti hatta sonra vazgeçtik Allah'ından bulsun ben herşey yolunda mı diye sormasam onu bile söylemeden göndericekti beni yani neyse çok yazdım yine sinirleniyorum düşündükçe kusuruma bakmayın kızlar

merhaba kızlar ya ben birşey sorcam.şimdi 4,5 aylığım şimdiden insanın suyu gelirmi acaba.Ya benim dün çamaşırımda ıslaklık vardı biraz ıslanmış akıntı gibi beyaz değildi rengi gözükmüyor yani.acaba suyummu geldiama bişey hissetmedim gelirken hiç sancı falan yada gelirkende hissetmedim.Ama suyummu diye korkuyorum.Ya aslında ilişkiden 1 saat sonra farkettim ıslaklığıAma zorlanmadım ki fazla:26:

Kızlar ben benim herifi dövücem galiba..
Ben kendime hamile pantolonu almıyorum taytla idare ederim bu kış, 50 lira cebimize kalsın diyorum. O kalkmış arabaya rüzgarlık taktırcam diyo. Acil bi ihtiyaç değil bu daha önemli şeyler var diyorum. Tamam almıyorum diye trip atıyo.
Çıldırıciiim

Sorma aynı sinir bende de var şuan bu muayneden tek anladığım bebeğimin yaşıyor olması onu bile söylemedi ama aksinide söylemedi diye bunu çıkardım sonuç olarak. Ya hadi ben gidebiliyorum özele gidemeyen napsın ya sinir oldum bişey ölçtü mü onu bile anlamadım sinirden kavga etmemek için kapıyı vurdum çıktım offf ki ne offff

Afiyet olsunn:) Ben de ütü dışı aynılarını yaptımm..klasık pzt..yemeğim de yok birazdan onu da hallederim..valla çalışırken dahaaz yoruluyodum diyorum bazen..gerçekten ev işi yorucu bi de eskisi gibideğilim 2 iş yapayım nefes nefese kalıyorum..

gel beraber içelim

ev hanımı en zor meslek valla..7*24 mesai..yemeği sabahtan yapınca yada dünden kalma yemeğim varsa rahatlıyorum,ev işi yapmak o kadar zorlamıyor ama dediğim gibi yemek konusunda stres oluyorum..birde evde ufaklık olunca heran yemeğim hazır olmak zorunda

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım..daha önce belinde rahatsızlık var mıydı..bu aralar sabah uyandığımda bende de oluyor bel ağrısı..

Pastan süperr görünüyorr..canım benim annem de ailem de eşimin ailesi de başka şehir de istese de gelemezler yardıma, ben de herşeyimi kendim yapıyorum ama kendimi çokyormuyorum..eşyaların yerini drğiştirmen çok tehlikeli..akşam eşine yaptırsaydın..korkutmak gibi olmasın ama gebelikte tehlikeli dönemin geçmesi diye bişey yoktur..bir arkadaşım 6 aylık hamileyken duvar silicem diye kanaması olmuştu sonra hep yatarak geçirdi hamileliğini.. İnan değmez sen de çok yorma kendini..herkes hamile olduğunu biliyor..eminim kimse senden mis gibi ev çeşit çeşit yemek beklemiyordur..

Canım çok geçmiş olsun mümkünse rapor dicektim ama özel sektör zordur bilirim..eve gider gitmez yatarak dinlen..kötü bişey olsa kanamam devam ederdi..bir arkadaşımın aynen kanaması,oldu onun ikizlerden biri aşağıya inmiş senin gibi, tekrar kontrole gittiğinde kardeşinin yanına çıkmıştı..seninki de çıkar inş..

Ay canım kıyamam sana..Allah mekanını cennet etsin anneciğinin..ben de kızların şikayetlerini okuyunca benimkiler uzakta ben napiim hep yalnızım dedim kendi kendime ..sonra da çok şükür en azından sağlıktalar hayattalar dedim..ben de yıllar önce babamı kaybettim ama hiç bişey anneye benzemez..lütfen üzme kendini Rabbim ve bebeğine sağlık versin.Her eş anlayışlı olmuyor malesef...ben Adanada yaşıyorum yakınsak gönüllü teyzesi olurum onun:)

Geleyim hemen adanada yqşıyorum ben ya sen..Aynen canım yaa..bi de benim eşim sağolsun hazır da yemez gerçi şuan ben de yemiyorum ama çalışırken de sinirederdi beni..senin bi de ufaklık varsa işin daha da zor..

canım teşekkür ederim kontrole gittik geldik her şey yoluna şimdilik bebişim 15 cm olmuş :) bu haftalardan itibaren baya hızlı büyüyorlar galiba:) cinsiyet için kendi doktorum da erkek gibi görünüyor ama 20. haftada kesinleşir sakın şimdiden alış veriş yapmayın dedi. Ne garantici adam :)

sonuçlarını bekliyoruzzz kuzumm

Arayıp sorucam bakalım yani çocuğum için dünyayı veririm ama bu ayrıntılı ultrason 250 tl sorma ver parası gibi geliyor bana

Canım benim adım İrem :) ismimden çok da memnunum aslında iremin manası kötü değil. cennet kadar güzel bahçe demektir. Ancak İrem şehrinin başına gelen olaylar kötüdür. And kavmiyle ilgili Kur'an da yazanları okumuşsundur. iremin bir kötülüğü yok irem şehrini inşa eden kavim biraz densizmiş sadece:)

Mustafa Kemal benim de dedemin ismi çok severim hem de Mustafa Kemal Atatürk'ü anımsattığı için bence özel bi isim.2. çocuğum da erkek olursa adını Mustafa Kemal koymayı düşünüyorum. Eşim de tabi koyarız onur duyarım demişti.

Ay benim eşim de öyle yaa. Gerçi hamilelik sürecinde hiç söylemedi yani ben kendime hamile pantolonu falan alınca seviniyor iyi etmişsin güle güle giy lazım tabi diğerleri olmaz artık diyor Ama önceden mesela, evin bir ihtiyacı olur aylarca söylerim eşim hiç tınlamaz gelir arabamıza ses sistemi mi yaptırsak der, jantları mı değiştirsek der daha hayati ihtiyaçlar olduğunu hatırlatırım hemen ben zaten öyle hayal kuruyom alcağımdan değil der çok ilginçler demi :)

Bizimki de ben sana alma diyor muyum bişey dediğinde. Ne lazımsa al diyor ama ben borçları düşününce frenliyorum kendimi. O böyle abidik gubidik şeylerle gelince yanıma delirecek gibi oluyorum. Bu aileyi bi ben düşünüyorum diye. Napalım bu günlerde geçecek inşallah..

Yükleyemedim büyük geldi bazı resimler küçültmem lazım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…