sende benim gibi tövbekarlardansın ha artık evimin kadını çocuklarımın anası olicim
benim umoda beni tehdit etti geçen gün :) doktora sölücem diye.al o zaman sen koy karnına bebişkoyu dedim :) dövdürürüm seni oğluma dedim.kocam tırstı :)
Doktora tek gittim ama ilk parcayi da kocamla almak istiyorum. Bu nedenle kosa kosa magazalars giremiycimbugün öğren hemen gezer bakarsın ne var neyok
oyle mi dersin. Goriciz bakalim :))
tövbe miii yok öle bişi dogsun kutlama yapcam hemi de tekilaylaaa
hem benim tehdit etcegim bişiyim yok gibiydi en son dr a gittiğimdeüstüne salacağım bi oglusum olacak mı bakalım
oğlum olmazsa da öle bi kız dogurcam ki ağzının içine bakcak....benim yaptıramadıklarımı o yaptırcakkk inş
Doktora tek gittim ama ilk parcayi da kocamla almak istiyorum. Bu nedenle kosa kosa magazalars giremiycim
Doktora tek gittim ama ilk parcayi da kocamla almak istiyorum. Bu nedenle kosa kosa magazalara giremiycimbugün öğren hemen gezer bakarsın ne var neyok
oyy onuda çok severim :)
sen hangii ildeydin kuzum
her durumda avucumuzdalar aga :))
ben doktor randevumu 10.30-11 e alıyorum.sizde öyle yapın yaaa.ölcem meraktan bugün doktor ne dedi size diye
bacım 11 e alırsam geri işe gelmek zorundayım....ama 2 gibi aldım m ı 1 buçukta çıkıyorum işten.daha da dönmüyommmçaktın mı...
aha da .huzo (hüzünbaz) dediydi dersin :)
bende cumartesileri gidiyorum sadeceişten izin alıp 1 kez gittim ne iyi bir çalışanım ben yaw :2:
şaka biryana eşiim de görmek istiyor ondan öyle gidiyorum
işle ilgili eşimin sıkıntısı olsa bizde öle yapardık kuzum.ikimizde özeldeyiz izin sıkıntımız yok cok şükür...ikimizde öğlene kadar işleri halledip gidiyoruz 2 gibi
bende cumartesileri gidiyorum sadeceişten izin alıp 1 kez gittim ne iyi bir çalışanım ben yaw :2:
şaka biryana eşiim de görmek istiyor ondan öyle gidiyorum
ben de hep cmt.gidiodum. bu sefer 24 üne, salı gününe randevu verdiler. saat 3 te gidicem, sonra da aile hekimine tetanoz aşısı için giderim herhalde. geri de dönmem o gün diye düşünüorum:) ya kızlar ben iğneden, kandan hiç korkmam da bu aşı ağrı sızı yapmaz inşallah.3 doz mu 5 mi vurulcak daha bir de... ben geçen yıl ekimde 3 k aşısı (kızamık,kızamıkçık,kabakulak) olmuştum.hiç ağrısı olmamıştı onun.
ahahah sopa tuzlumu şekerlimi
matrix haaaa
sende benim gibi tövbekarlardansın ha artık evimin kadını çocuklarımın anası olicim
benim umoda beni tehdit etti geçen gün :) doktora sölücem diye.al o zaman sen koy karnına bebişkoyu dedim :) dövdürürüm seni oğluma dedim.kocam tırstı :)
ben de hep cmt.gidiodum. bu sefer 24 üne, salı gününe randevu verdiler. saat 3 te gidicem, sonra da aile hekimine tetanoz aşısı için giderim herhalde. geri de dönmem o gün diye düşünüorum:) ya kızlar ben iğneden, kandan hiç korkmam da bu aşı ağrı sızı yapmaz inşallah.3 doz mu 5 mi vurulcak daha bir de... ben geçen yıl ekimde 3 k aşısı (kızamık,kızamıkçık,kabakulak) olmuştum.hiç ağrısı olmamıştı onun.
vayyyy çakalllllllbacım 11 e alırsam geri işe gelmek zorundayım....ama 2 gibi aldım m ı 1 buçukta çıkıyorum işten.daha da dönmüyommmçaktın mı...
bende aynı durumdayım saçmalama hakkımı kullanıyorum :)Puhaha. Benim durum biraz karisik ya. Insallah 2 aydir cesitli nedenlerle ertelemek zorunda kaldigimiz tatilimize yarin cikacagiz. Tatilde alisveris yapamayacagim. Ancak donuste buyuk buyuk avm lere girersek, ki kesin gireriz :) , o zaman salacagim kendimi. Ordan oraya atacagim
Ama ne alacagim ne yapacagim hangi seyi kac aylik alacagim hiiiiic bilmiyorum ve cok tedirginim acikcasi :s
Kızlar bugün işlerim çok bi dosya çıkarcam inş. Onu hazırlıyorum bakamadım hiç size
doktordan bahsetmiştiniz bende c.tesi gidiyorum hem ben hem eşim çalışlmıyoruz c.tesileri doktorda daha sakin oluyor ayrıca sabah erken gidince
fakat eşimle gidince beni daha çok sinir ediyor eşim sıra beklerken her defasında bi daha senle gelmicem beni stres yapıyorsun diyorum sonra yine onla gidiyorum
bununda olmaz merak etme
ay bu aşıdan korkmayın bu kadar çocuk aşı olacak olsa korkma yawrum bişicik olmaz kocaman erkek oldun yada kocaman kız oldun aaa ayıp ama ağlama diye telkin veririz ama koca kadınlar korkuyoruz minnacık iğne ağrı yaparmı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?