evet sıkmaaa.peynirlisi favorimdi.45 sn de hazır olurdu.kireçte kabağıda özledim yaaa.geçen yıl gelmiştim adanaya bu yıl bebişten gelemedim
ayyy benimde yaaa
Bak şunlara ya canları tuzlu bir şeyler istemiş valla geliyor bak sopa yok tuzlu şeyler
benim canım bi şeyler istiyo tuzlu tuzlu sanki....:44::44::44:
ayyy bak olsa yenir şimdi acık bi caylasen bana gel ben yaparım sana
ya balım tuza banıp yiyim demiyorum ki...şekerli bişi degilde tuzlu bişi yani örneğin kraker cips falan fistan
Heee o zaman sana 3-5 adet tuzlu fıstık veriyorum başka da bir şey isteme vermem
hemen al ye tuzlu bi sey canım benim vücut istio demek ki, benim de yaz ortasından beri canım bir kış meyvesi çeker dururdu...eşim dün bulmuş almış saolsun, gözlerim yaşardı valla. aslında günlük tutup bunları hep yazmak lazım, duygularımızı, yaşadıklarımızı...bebişe mektup gibi, güya ilk cinsiyet öğrendiğimde yazmaya başlayacaktım, başlayamadım bir türlü
fıstıkı normalde sevmem sadece biranın yanında yerimmmm
Ahanda doktor öncesi beni şoka sokmayı başardın tebrikler
iyiyim ben kuzum....çok şükür.
cok oldu yaaa...bugün 38.günama sağ salim kavuscaz inşallahhh
çatlaklardan bende korkuyorum yaaa ve işin kötüsü hiçbişey yapmıyorum henüzzz:18:bugün sorcam doktora....lierac diye bi krem var ya ona iyi diyolar ama cok pahalı yaaaa....bir de minicik nereye kadar alcam ben onu....alcam yine de ama haftada 2 kez onu kullancam diğer günler kakao yagı,kayısı yagı ve badem yagı karıştırıp sürcem.tabi doktor da uygun görürse
LİERAC aldım bende her akşam göbek,göğüs,bacaklara sürüyorum.eczaneden aldım ama siteyi hatırlayamadım internette bazı sitelerde ikili kampanyaya girmiş onlara bakabilirsin cnm. birde karışım yağ yapıcam ikisini birden kullanıcam.
Hain köfteee
öyle yapcam canım netten alcam ama sürekli kullanırsam bi iki haftaya biter herhalde....yanında karışım da hazırlayım diyorummm....pehlivan gibi yağlanalımayrıca benim cildim cok kuru,şimdi hava da serin ve kuru iyice kurudu....acillll almalıyım su yaglarııı:18::18:
köfte miiiiolsa da yesekkkk söle ekmek arası ketçap mayonez domates
anammmm biri beni durdursun dobi olcam yoksaaaa
ahahah sopa tuzlumu şekerlimiBak şunlara ya canları tuzlu bir şeyler istemiş valla geliyor bak sopa yok tuzlu şeyler
evet yaaa cips .oylşşşşşşşşş ruffles olsa da yisik yada yanında yatsakayyy bak olsa yenir şimdi acık bi caylasen bana gel ben yaparım sana
ya balım tuza banıp yiyim demiyorum ki...şekerli bişi degilde tuzlu bişi yani örneğin kraker cips falan fistan
fıstıkı normalde sevmem sadece biranın yanında yerimmmm
ayy sorma benimde istiyo canım kış meyvesi ben tam yerindeyim aslında....burda her yer narenciye bahçesi..bekliyorum biraz daha olgunlaşsın.pazara düştü mü kilo kilo alır yerimmm...zaten ekşi de bana lipimmm
Ahanda doktor öncesi beni şoka sokmayı başardın tebrikler
benim de geçen gün canım istediydi o dediğinizden, dışarıya güvenemiom, evde kendim hazırlıycam kıymayla (tabi elimizi çiğ ete değmek yok)
hepsi birbirinden güzel canım. Iyi günlerde özene bezene giydir inşallah yavrunu. O beşiktaşlı zıbını eşim görmesin olmayan bütün servetini verir onun için.
Canım bende hiç sormadan doktorum saydı ilişki serbest içine boşalabilir v.s diye. Sakıncalı olduğunu duymadım ve okumadım hiçbir yerde. Yine bi doktoruna danış bakalım ne dicek.
Canım normal pozisyonda bende zorlanıyorum. Hatta o şekilde ilk denememizde kanamam olmuştu. Daha sonra hakimiyeti ben aldım elime. Inan daha kolay oluyor.
Hoşgeldin bakalımAllah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Negatif iyi birşey canım ama benim test sonuçlarım evde, değerleri hatırlamıyorum. Akşama yazarım sana..
Günaydınnnnnnnn. Hadi bakalım hasretle bekliyoruz
Sakin ol yavruum sakin ol canom biz aslında yoğuzz bunların hepsi matrix
ahahah sopa tuzlumu şekerlimi
evet yaaa cips .oylşşşşşşşşş ruffles olsa da yisik yada yanında yatsak
biraya aşeriyorum yaaa
jacko nun adını biracı teyze koydum
tşkrler canım sevinirim
matrix haaaa
alemsin alemmm......eskidendi o biracı teyze zamanları
zaten bugün kociş şikayet etcekmiş beni doktoradicekmiş ki yeme dediğin her şeyi yiyo,ilaçları içmiyor bla bla bla
kuzum çiğ köftemi normal köftemi
bi günaydın da benden
bbilim çiçemm daha iyi olmana çok sevndm
adally hajımmm göüzümn nuruu dört gözle bekliyoruz cinsiyeti
jackommmm prensesini yirimmmmm
babbocum cinsiyeti öğrenince yoldan çıkıyosun hemen :) otomatik bişi
sgun speddy prolet
yok gülüm çiğ deil, pişmiş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?