2014 Şubat Anneleri

evet sıkmaaa.peynirlisi favorimdi.45 sn de hazır olurdu.kireçte kabağıda özledim yaaa.geçen yıl gelmiştim adanaya bu yıl bebişten gelemedim

ayyy benimde yaaa

ayyy bak olsa yenir şimdi acık bi cayla sen bana gel ben yaparım sana

Bak şunlara ya canları tuzlu bir şeyler istemiş valla geliyor bak sopa yok tuzlu şeyler

ya balım tuza banıp yiyim demiyorum ki...şekerli bişi degilde tuzlu bişi yani örneğin kraker cips falan fistan

benim canım bi şeyler istiyo tuzlu tuzlu sanki....:44::44::44:

hemen al ye tuzlu bi sey canım benim vücut istio demek ki, benim de yaz ortasından beri canım bir kış meyvesi çeker dururdu...eşim dün bulmuş almış saolsun, gözlerim yaşardı valla. aslında günlük tutup bunları hep yazmak lazım, duygularımızı, yaşadıklarımızı...bebişe mektup gibi, güya ilk cinsiyet öğrendiğimde yazmaya başlayacaktım, başlayamadım bir türlü

ya balım tuza banıp yiyim demiyorum ki...şekerli bişi degilde tuzlu bişi yani örneğin kraker cips falan fistan

Heee o zaman sana 3-5 adet tuzlu fıstık veriyorum başka da bir şey isteme vermem

Heee o zaman sana 3-5 adet tuzlu fıstık veriyorum başka da bir şey isteme vermem

fıstıkı normalde sevmem sadece biranın yanında yerimmmm

ayy sorma benimde istiyo canım kış meyvesi ben tam yerindeyim aslında....burda her yer narenciye bahçesi..bekliyorum biraz daha olgunlaşsın.pazara düştü mü kilo kilo alır yerimmm...zaten ekşi de bana lipimmm

LİERAC aldım bende her akşam göbek,göğüs,bacaklara sürüyorum.eczaneden aldım ama siteyi hatırlayamadım internette bazı sitelerde ikili kampanyaya girmiş onlara bakabilirsin cnm. birde karışım yağ yapıcam ikisini birden kullanıcam.

öyle yapcam canım netten alcam ama sürekli kullanırsam bi iki haftaya biter herhalde....yanında karışım da hazırlayım diyorummm....pehlivan gibi yağlanalımayrıca benim cildim cok kuru,şimdi hava da serin ve kuru iyice kurudu....acillll almalıyım su yaglarııı:18::18:

köfte miiii olsa da yesekkkk söle ekmek arası ketçap mayonez domates

anammmm biri beni durdursun dobi olcam yoksaaaa

Sakin ol yavruum sakin ol canom biz aslında yoğuzz bunların hepsi matrix

benim de geçen gün canım istediydi o dediğinizden, dışarıya güvenemiom, evde kendim hazırlıycam kıymayla (tabi elimizi çiğ ete değmek yok)

Bak şunlara ya canları tuzlu bir şeyler istemiş valla geliyor bak sopa yok tuzlu şeyler
ahahah sopa tuzlumu şekerlimi

evet yaaa cips .oylşşşşşşşşş ruffles olsa da yisik yada yanında yatsak
biraya aşeriyorum yaaa
Ahanda doktor öncesi beni şoka sokmayı başardın tebrikler

jacko nun adını biracı teyze koydum

tşkrler canım sevinirim

Sakin ol yavruum sakin ol canom biz aslında yoğuzz bunların hepsi matrix

matrix haaaa

ahahah sopa tuzlumu şekerlimi

evet yaaa cips .oylşşşşşşşşş ruffles olsa da yisik yada yanında yatsak

biraya aşeriyorum yaaa

jacko nun adını biracı teyze koydum

alemsin alemmm......eskidendi o biracı teyze zamanları

zaten bugün kociş şikayet etcekmiş beni doktora dicekmiş ki yeme dediğin her şeyi yiyo,ilaçları içmiyor bla bla bla

matrix haaaa

alemsin alemmm......eskidendi o biracı teyze zamanları

zaten bugün kociş şikayet etcekmiş beni doktora dicekmiş ki yeme dediğin her şeyi yiyo,ilaçları içmiyor bla bla bla

sende benim gibi tövbekarlardansın ha artık evimin kadını çocuklarımın anası olicim
benim umoda beni tehdit etti geçen gün :) doktora sölücem diye.al o zaman sen koy karnına bebişkoyu dedim :) dövdürürüm seni oğluma dedim.kocam tırstı :)

oyle mi dersin. Goriciz bakalim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…