2014 Şubat Anneleri

geç tabi.ben neler tasarladıydım ama doktorum direk cinsiyeti söyleyince yanımda getirdiğim döner pıçaaanı çıkarmadım

deli yaaa

valla sabrettim kuzum....gidecektim ama vazgectimmmm...neyse geçti gitti yedik 38 günü bugün ....

Günaydın canpareler

Biriniz beni durdurun yoksa bütün butikbebeyi alıcam az sonra

Aldıklarımız alacaklarımızın teminatıdır hücuuuuuuummmmm

Kıyamam iki tane mi delik açtılar sana hajıııım
Sana bir gerçeği itiraf etmek istiyorum; şimdi sağ memişin çatlamış ya yakında sol memişinde çatlayacak :18:

amin canım benim....hepimizinki inşallahhh

aynen yaaa..

Herhangi bir planın varmı söylememesine karşılık? Ben herhangi bir plan yapmadım bu sefer

geç tabi.ben neler tasarladıydım ama doktorum direk cinsiyeti söyleyince yanımda getirdiğim döner pıçaaanı çıkarmadım

He ya neler neler yapacağdık senin planlara ihtiyacın olmadı benim ise bir anda içim çöktü

Ne ola ki acep :44:
Belki de normal sivilcedir iç oluşturuyordur elleme canım bence

la sol çatlasa nolurrr.taş fucudum artık afroditi kıskandıracak kadar güzel değil hem sağ memişim daha güzeldi

la sol çatlasa nolurrr.taş fucudum artık afroditi kıskandıracak kadar güzel değil hem sağ memişim daha güzeldi

Amaan seni de korkutmak mümkün değil gamsızsın benim gibi
Ayrıca benim de sol memişim daha güzel tağğaammm mıııı

ruh hastası oldum yahu şiddet eğilimli
çiçem sen hangi semtteydin

Çukurova bacım tanıdık geldi mi

Adanadayım ben

Herhangi bir planın varmı söylememesine karşılık? Ben herhangi bir plan yapmadım bu sefer

yok valla bu kez söyler herhalde yaaa.....suc benim kuzudaysa bişi yapmam tabisi ne sucu var kadının.acmazsa bi tarafını napalım.yiğidin malı meydanda olur halbuki deemi ama

yok be güzelimmm kişiye göre hamileliğie göre değişir o.ben ağustosta uçakla istanbula,berlin e ,arabayla 6 saatte trabzona gittim ve hepsine dooktorum izin verdi

doktora göre de değişiyor 8 haftalıkken 16 saat yola bana izin verdi ama sanırım 18. haftama denk geliyordu gitmemeni tavsiye ederimdeyince gidemedik

yok canım kendi arabamızla değil otobüsle gideceğiz ben yine de şansımı deneyeyim değil mi :)

inş. verir ya değişiklk olr

biliyırum kuzumm.yeni barajda oturdum ben 3 yıl.adanayı çok severim.
teyzelerin yapıp sattığı gözlemeye benzer şeyin adı neydi kuzum yaa.

dün akşam oturdum eşim geldi karnımı seviyor öptü falan sonra kulağını koydu kendince kızının şikayetlerini dinliyor...

direk hareket etti artık tekmemi attı döndü mü bilmiyorum ama kulağında hissetti

Bu gün cinsiyet öğrenirsem bu pembe gömlekli amca gibi dans edeceğim

[video=youtube_share;kn8vyc7Sgnw]http://youtu.be/kn8vyc7Sgnw[/video]

ahahah hadi resimlerini koyalım kızlar seçsin

Bana uyar hajım

O zaman düz mantık yiğidin malı meydanda ise dişi olanının ki saklıdır yihuuu

doktordan çıkıp eve gidene kadar oyna böyle

Doktor ile evin arası malum olduğu üzere 3 dk üstelik adliyeye rezim olacağım ama umurumda mı hayırrr

biliyırum kuzumm.yeni barajda oturdum ben 3 yıl.adanayı çok severim.
teyzelerin yapıp sattığı gözlemeye benzer şeyin adı neydi kuzum yaa.

oyy deme yarı adanalım benim......sıkmayı mı diyosun canım....gözleme gibi değil de içini koyup sarıyo pişen gözlemeyi:26:

oyy deme yarı adanalım benim......sıkmayı mı diyosun canım....gözleme gibi değil de içini koyup sarıyo pişen gözlemeyi:26:
evet sıkmaaa.peynirlisi favorimdi.45 sn de hazır olurdu.kireçte kabağıda özledim yaaa.geçen yıl gelmiştim adanaya bu yıl bebişten gelemedim
benim canım bi şeyler istiyo tuzlu tuzlu sanki....:44::44::44:

ayyy benimde yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…