Sanırım ekşi hajım sopa işine gelir mi
yes bebek matrix
Ben de eski şarapçılardanım hajı bizim memlekette içmeyeni dövüyorlardı ama işte dediğin gibi evimin kadını çocuklarımın anası moduna geldik artık ayıp ayıp valla toplumdan dışlanırız hee
yok bbilimim ben de korkmam iğneden falan, ağrı eşiğim yüksektir zaten benim:) ama kkulübünde bir forumda okumuştum aylarca ağrı sızı yapan kişiler oluyormuş artık onların aşısı bayat mıydı bilemiyorum, bir de halsizlik, hastalık hali gibi de olabiliyormuş. Allah korusun hepimizi
vayyyy çakalllllll
bende aynı durumdayım saçmalama hakkımı kullanıyorum :)
lepi de yok kronik te yok.sende yoktun.acaba dedim bu üçü bizden gizli bişeymi yiyor :)
hemen ariyorum müdürünü ihpar edicim seni :)
ekşide olur anacımm :)
kendi kendimize gizli içer zerhoş oluruz
olum bidahaki randevunu erkenden al yaaa.ne öle öğleden sonra
bir arada olsak onlara şöyle bir yağlı köfte yapardım bu halimleyada kısır
Ay ben geldim çok yoruldum yaİki gün tatilden sonra hiç çekilmiyor iş
Prolet eşim koyu beşiktaşlı erkek olsaydı oda tüm servetini yatırabilirdi beşiktaş ürünlerine ama kız olunca almıyor bir şeyarada kırmızı ürünlerinden alalım diyor ama ben beşiktaşın ürünleri kırmızı güzel durmuyor yakışmıyor o renk beşiktaşa diyorum vazgeçiriyorum
canım oda şehir efsanesidir kesin hani olurya böyle macerasını anlatmak isteyen vay şöyle kötüydü vay böyle kötüydü diye birilerini korkutan tipler onlar söylemiştir bunu yoksa o kadar ağrı yapmaz çok çok aynı gün ve ertesi günü yapar o kadar
Prolet eşim koyu beşiktaşlı erkek olsaydı oda tüm servetini yatırabilirdi beşiktaş ürünlerine ama kız olunca almıyor bir şeyarada kırmızı ürünlerinden alalım diyor ama ben beşiktaşın ürünleri kırmızı güzel durmuyor yakışmıyor o renk beşiktaşa diyorum vazgeçiriyorum
kısırrrrrrrrrrrrrrrbende istiyommmmmm bol nar ekşiliiii
Eki Görüntüle 799140
Biraz tuzlu da olsa bebek odamızı an itibari ile beğenmiş bulunmaktayız.Herhangi bir fikir değişikliği ya da bir aksilik olmaz ise meleğimin odası budur kızlar.Eşim evde ya bir işe yaradı piiii
bizimki de öyle erkek olsa nevresimini falan oradan alacakmışmış falan filan
doğum gününde alayım diyorum eşime süpriz
Bizimkide hastane çıkışlarına gözünü dikmişti erkek olsaydı
ben yemeğe gidiyorum kızlar benimde canım çekti kısır ama avcumuzu yalıcaz malesef bizde gebeye öyle derler bişi canı isteyipte yiyemeyince
ADALLY takım çok çok güzel hele şifonyerine bayıldım tek başına şifonyeri ne kadar acaba ???????????????
markası ne kuzummm.bu adamlar bazen işe yarıyo laaaEki Görüntüle 799140
Biraz tuzlu da olsa bebek odamızı an itibari ile beğenmiş bulunmaktayız.Herhangi bir fikir değişikliği ya da bir aksilik olmaz ise meleğimin odası budur kızlar.Eşim evde ya bir işe yaradı piiii
kısırrrrrrrrrrrrrrrbende istiyommmmmm bol nar ekşiliiii
bende istiyorummmmohhhh mis valla kısır bide mercimekköftesi yaparsın bol limonlu :2:
seni yok yazdım bugün.nerdesin la sen bu zaate kadaAy ben geldim çok yoruldum yaİki gün tatilden sonra hiç çekilmiyor iş
öpem başını.acıktında ondan mjı ağrıyo acabaara bacım....da bizim burda müdür yok ki..direkt patronu ara
basım agrıyo bu aradaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?