2014 Şubat Anneleri

anammmmmm o çilekli tulumda neymişşşşş.teyzesi köle olur onaaa.maşallahhhhhh

anammmmmm o çilekli tulumda neymişşşşş.teyzesi köle olur onaaa.maşallahhhhhh

bide içinde bebiş hayal et kızım ben kafayı yedim çıkarıyorum bazen yatak odasında yatagın üstüne sarılıyorum bunlara

bebişim içindeymiş gb ay içim kıpır kıpır oluyo ya özlüyorum

gözün aydın..hayırlı olsun pipinnvalla ben göstermiyo diye kız olcağından emindim.namıslıymış senin pipilii

cinsiyetleri öğrenen arkadaşların gözüaydın olsunnnnn tebriklerrrrrr
tatlım kızın okula alışabilecek gibimi.yeğenim çok isteksiz gidiyor
gözün aydın..hayırlı olsun pipinnvalla ben göstermiyo diye kız olcağından emindim.namıslıymış senin pipilii
bende kız diye düşünmüştm göstermeyğince :)
gelin alacaktım
ters köşe oldum

ruh sağlığımızı bozdu bebeler yaa
bende bebeği özlüyorum iyi mi

Maşallah size yaaaaa

İyiyiz canım çok şükür güzel bir gündü şimdi de otobüs saatimi bekliyorum gece 1 de geçmiyor zamaaan

Ama bunlara sarılıyor olmak çok doğal ki özlenmeyecek gibi değiller

tatlım kızın okula alışabilecek gibimi.yeğenim çok isteksiz gidiyor

bende kız diye düşünmüştm göstermeyğince :)
gelin alacaktım
ters köşe oldum

Yaaaa işte öyle ters köşe olduk hepimiz namıslı mı dersiniz inatçı mı dersiniz bilemicem artık
Hajımm boşver bizde beraber kız beğenicez işte daha güzel

Analarıım analarım karınları danalılarım bakın ne buldum çok hoşuma gitti yaa :114::114::114:

[video=youtube_share;gNWGnTtKZwA]http://youtu.be/gNWGnTtKZwA[/video]

Alphinrosa tesekkur edetim kuzum.gecmis olsun oglusuna da.Allahim sifa versin.

Tebrik eden arkadaslarimm tesekkur ederimmmm

Ben hastaneden geldiğimden beri cok halsizim ya.zorla yemk yaptm dus aldım uzandm smdi

Kızlar ben çıkıyorum Allah'ın izniyle yolculuk vakti gelmek üzere biraz uzanayım yola çıkmadan hepinizi çok seviyorum.İnşallah sabaha görüşürüz.Kendinize de bebeklerinize de iyi bakın.Hoşçakalın

hadi hayırlı yolculuklar balıkkesire gelmeden susurlugu geçince demirkapı köyü var babannem orda yol üstünde evi el salla benim içinde bende balıkkesirliyim yani yawrum hemşerim hade görüşürüz

Selam. SPEEDY ve sana c ok tesekkur ediyorum ilgilenip sordugunuz icin :* benim de minik bir kizim geliyor cok sukur Allah ima :) allah bebeklerimiZi bize bagislasin :)

Hayirli yolculuklar canim benim.dikkat et kendineee

Bi sey soracagim. Hamile kaldigimiz yani son adet gordugumuz aya mi bakacagiz yoksa hamile oldugumuzu ogrendigimiz aya mi??

hayırlı yolculuklar canım bende balıkesir ilçedeyim siz merkezemi geliyosunuz

lipim ne güzel anlatmışsın hıh aynı hislerdeyiz seninlee ama ben de insanoğluyum...kız kardeşim olmadığı için kızım olsun istiyordum rabbim gönlüme göre verdi ama tabii önce sağlık...eğer doktor erkek deseydi de yıkılacak halim yoktu oğluşumm benim diye severdim karnımı evladın kızı erkeği mi olurmuş...mesela çoğu kişininki hissettiriyor kendini benimkisi hiiçç oralı değil yatıp uyuyor heralde korkuyorum yavrumda birşey mi var diye o an karnımdakinin kız olduğunu bile unutuyorumm...rabbime defalarca dua ediyorum sen koru evladımı diyee rabbim hepimizin evladını korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

kızlaar söylemesi ayıp az önce hamsi yedik kızartmaa off nası canım çekti görünce şimdi de eşim kahve istiyor bi yapıp geleyim:)) bi yandan da türkiye romanya maçına bakıyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…