Canım toksoplazma sonucum. NEGATİF 49458
ne güzelsinizzzzz maşallahhh
bizler iyiyiz kuzummm.jack frost adally ve sevilayemre cinsiyet öğrendiler sevndirik olduk
bunlarda kızımın son cicileri çilekli zıbını gemliğe gittiğim gün almıştım mama önlüklerini ikeadan aldım elbiseleride bugün aldım
güya bişey alamadım diye üzülüyorum ama baya baya bişiler oldu cancazımın güzel günlerde gamzeli gamzeli gülerken giyer inşallah
Eki Görüntüle 799740 Eki Görüntüle 799741 Eki Görüntüle 799743 Eki Görüntüle 799746 Eki Görüntüle 799747 Eki Görüntüle 799748
anammmmmm o çilekli tulumda neymişşşşş.teyzesi köle olur onaaa.maşallahhhhhh
Erkek anası dediniz dediniz bakın ne oldu şimdi gördük kocaman pipiyi yavrum yine yüzüstü kocaman olmuş kurban olduğum ya Allahım sen ne büyüksün
POYRAZ'ım geliyor kızlar
Doktor balıkesire gitmeme de birşey demedi otobüsle.Çok şükür hiçbir sorun yokmuş ama ona höşmerim getirmek şartı ile
Bir de 8 ekime renkli doppler randevusu verdi.İçim rahatladı.Rabbim bebeklerimizi bizlere bağışlasın inşallah
tatlım kızın okula alışabilecek gibimi.yeğenim çok isteksiz gidiyorcinsiyetleri öğrenen arkadaşların gözüaydın olsunnnnn tebriklerrrrrr
bende kız diye düşünmüştm göstermeyğince :)gözün aydın..hayırlı olsun pipinnvalla ben göstermiyo diye kız olcağından emindim.namıslıymış senin pipilii
bide içinde bebiş hayal et kızım ben kafayı yedim çıkarıyorum bazen yatak odasında yatagın üstüne sarılıyorum bunlara
bebişim içindeymiş gb ay içim kıpır kıpır oluyo ya özlüyorum
kızlar minik kızım bu hafta baya baya ben burdayım demeye başladı bol giyince kimse anlamıyo ama tayt ve badiyle yandan çok şirin ya
işte en büyük aşkımcanım kızım
Eki Görüntüle 799737 Eki Görüntüle 799738
nasılsınız kızlar ben çok yorgunum ayaklarım ağrıyo :111: dünden beri okul için gerekli şeyleri almak için alışverişe çıkıyorum sabahtan öğlene kadar okulda bekliyorum alıştırma haftası olduğundan sizler iyisiniz inşallah
bunlarda kızımın son cicileri çilekli zıbını gemliğe gittiğim gün almıştım mama önlüklerini ikeadan aldım elbiseleride bugün aldım
güya bişey alamadım diye üzülüyorum ama baya baya bişiler oldu cancazımın güzel günlerde gamzeli gamzeli gülerken giyer inşallah
Eki Görüntüle 799740 Eki Görüntüle 799741 Eki Görüntüle 799743 Eki Görüntüle 799746 Eki Görüntüle 799747 Eki Görüntüle 799748
gözün aydın..hayırlı olsun pipinnvalla ben göstermiyo diye kız olcağından emindim.namıslıymış senin pipilii
tatlım kızın okula alışabilecek gibimi.yeğenim çok isteksiz gidiyor
bende kız diye düşünmüştm göstermeyğince :)
gelin alacaktım
ters köşe oldum
Kızlar ben çıkıyorum Allah'ın izniyle yolculuk vakti gelmek üzere biraz uzanayım yola çıkmadan hepinizi çok seviyorum.İnşallah sabaha görüşürüz.Kendinize de bebeklerinize de iyi bakın.Hoşçakalın
sağlıkla gelsin yavruşlarınız...
babbo da bugün öğrenecekti ???.yazmasamda takipteyim.üstelik küçük oğlan sulardan bağırsak enfeksiyonu olmuş,yediğini çıkarıyor,ben 4-5 saattlik uykuyla işe gidip geliyorum,bitik bir haldeyim sizleri okuyunca biraz iyi geliyor.
zeytin geçmiş olsun bu Dr.lar çıldırmış olmalı bir topikte de bebeğe midesini göremiyorum demiş araştırma hastanesinde başka bir dr. midesi boş olduğu için görünmemiştir demiş:.ben de hft ya ayrıntılıya gideceğim hergün düşünüp duruyorum.bir olsa da kurtulsam bu stresten de.bu konuda uzman Dr.lar var.çok beklemeden git görün.zaman geçmez bir anne için ya.şöyle rahat hamilelik geçirsek ,hiçbirşeyi kafaya takmadan bebeklerimiz gelse keşke.inan hiçbir şey yoktur.
Kızlar ben çıkıyorum Allah'ın izniyle yolculuk vakti gelmek üzere biraz uzanayım yola çıkmadan hepinizi çok seviyorum.İnşallah sabaha görüşürüz.Kendinize de bebeklerinize de iyi bakın.Hoşçakalın
Ne guzel cinsiyetler kesinlesmis hayirli olsun hepinize darisi da ogrenemeyenlerin basina.
Kizlar cin takvimine uyuyor mu cinsiyetler?cin takvimine bakmayi bilmeyenler icin aciklayayim
Çin Takvimine Göre Yaş Hesaplama, Çin takvimine göre kaç yaşındayım
Çin takvimi ile yaş hesaplarken, yapmanın gereken tek şey miladi yaşınıza +1 ya da +2 eklemek. 1 ya da 2 eklemek için tek kuralımızı var. Doğum tarihinizin o seneki çin yılının başlama tarihinde önce olup olmaması.
Mart ve Sonraki Aylarda Doğanlar İçin Çin Takvimine Göre Yaş Hesabı
Doğum tarihi ocak ve şubat olmayanlar, hiç kafa yormasınlar. Mart ve sonraki aylarda doğanlar için normal miladi yaşlarına +1 eklemeleri yeterli.
Ocak ve Şubat Aylarında Doğanlar İçin Çin Takvimine Göre Yaş Hesabı
Çin takvimine göre yaş hesaplarken, yaşı farklı çıkabilecek olan tek grup, ocak ve şubat ayında doğanlar. Ocak ve şubat ayında doğanlar, aşağıdaki yıllara göre çin takvimi başlangıç tarihlerine göz atsınlar. Doğduğunuz sene, o yılın çin takvimi başlangıç gününden önce doğmuş iseniz, miladi yaşınıza +2 ekleyeceksiniz. Çin takvimi başlangıç gününden sonra doğmuş iseniz, mart ve sonraki aylarda doğanlar gibi +1 ekleyeceksiniz.
Tabloyu internetten cin takvimi diye aradiginizda bulabiliyorsunuz
Bi sey soracagim. Hamile kaldigimiz yani son adet gordugumuz aya mi bakacagiz yoksa hamile oldugumuzu ogrendigimiz aya mi??
Selam. SPEEDY ve sana c ok tesekkur ediyorum ilgilenip sordugunuz icin :* benim de minik bir kizim geliyor cok sukur Allah ima :) allah bebeklerimiZi bize bagislasin :)
ya bu öyle hassas bir mevzu ki, herkes mutlaka ilk önce sağlıklı olsun der yavrusu için, ama insanoğluyuz içimizden bir cinsiyet geçiriyoruz bazı sebeplerden.bizim cinsiyet 16 haftalıkken detaylı organ kontrollerinde belli olmuştu. o an kalbine,böbreğine hatta göz merceğine sağlıklı mı diye bakılırken gözlerim yaşlandı.ne ben ne eşim kimsenin aklına cinsiyet sormak gelmedi.doktor sonradan kendi söyledi kız bebek diye. yani o anda cinsiyet konusu o kadar sığ geldi ki bana, doktorun sadece ve sadece her şeyin yolunda olduğunu söylemesine odaklandım.
biz şimdiden bizim kızı paylaşamıoz, ben diyorum ki "sen şu anda günboyu benimle birlikte diye beni kıskanıosun." o da diyor ki " kızlar en çok babalarına düşkün olur." böyle böyle kızdırıoz birbirimizi...
bak göreceksin lauranam senin çiçeği burnunda baba da kızıyla oyunlar yapmaya, ilgilenmeye doyamayacak...araba sürmesini de öğretecek, maça da götürecek...inşallah istediğiniz kadar çocuğunuz olur ve hepsi de kısmetli, hayırlı evlatlar olurlar, yüzünüzü güldürürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?