2014 Şubat Anneleri

hamile kaldığımız aya bakıyoruz canım ama yaş hesabını doğru yapmaya özen göster

Yok anam benimki tutmamis. Erkek diyor. bi de kocakari testleri de yaptilar bana. Hepsi erkegi isaret ediyordu. Ayrica esim hep ilk cocugunu erkek hayal edermis:)) ama hepsi hikaye. Kismet buymus. Ben hep ilk cocugumu kiz isterdim. Ve ne ilginctir ki evde test yaptigimda cift cizgi oldugunu gorunce, bebegim geliyor diye degil; kizim geliyor diye gecmisti aklimdan. Bir anlik istemszi bir dusunceydi. Sonra bu belirtiler ve esimin erkek istemesi ile bebegimin erkek olacagini dusundum. Hatta o kadar dusunmusum ki bugun doktor kiz dediginde gercekten mi, emin misiniz diye sordum kac kere. Niye bu kadar sasirdin daha once erkek mi demistim filan dedi

Bayramda gittik canim ewet.esimin arkadasii davet etmisti.seviyorum antakyayi yaaaa.avrupa gibi.her turlu insan var ve herkes rahat.

çağla canım çok sevindim senin adına burdaki diğer cinsiyet öğrenen hamişlere o zaman tebrikler, bebekleriniz sağlıcakla gelsinler

giz teyzesi prensesi öper inşallah senin gibi güzel ve sağlıklık olur canım

Gizemmmm cok tesekkur ederim canim benimmmm

Sende tez zamanda evlenip bebis sahibi olursun inşallah. Bizde seni opuyoruz teyzesi

aynen benimde öğreninceye kadar herkes erkek dedi ama ben hep kız hissettim ama birşey diyemedim kendimde şüphe etmeye başladım doktorum kız deyince biliyordum biliyordum diye güldüm doktorumda bana güldü:)))

aynen benimde öğreninceye kadar herkes erkek dedi ama ben hep kız hissettim ama birşey diyemedim kendimde şüphe etmeye başladım doktorum kız deyince biliyordum biliyordum diye güldüm doktorumda bana güldü:)))

:)) gerçekten insan hissedince hissediyor. Benim ablam hep erkek erkek diyip duruyordu. Bu gün arayıp soyleyince nerdeyse inanmayacaktı bana halen erkek olma ihtimali var diyor

kızlarrr göğüslerim çok büyüdü yaaa korkuyorum 100 bedeni geçecek diye çünkü 80 iken 95 oldular şimdidenn((

till ı get my satisfaction şarkısının klibine yakışır oldum yanii:)

sonunda oğluşun pipiyi gösterdi demek gözünaydın cnm çok sevindim geç oldu ama iyi oldu dimi buarada iyi yolculuklar ve iyi tatiller kendine oğluşuna iyi bak

allah gönlüne göre vermiş ne güzel sağlıkla kavuşursun inşallah kızına..

Ben yatiyorum canlar.gozler kapaniyo...herkese iyi gecelerrrr.bebisli ruyalarrr

canım seninde gözünaydın prensesin olacağı kesinleşti sonunda gelsin artık pembişler güzel güzel ciciler

Sağolasın bbğm hepimiz inşallah

ay şunu yapmaya bile o kadar erindimki şuan da
Canım cips istiyor kocam almıyor zararliymis
canım aşerdiysen azcıkda olsa ye canın istemiş sonuçta
Yaptırdım cnm 4lüyü 1 milyonda 1 ihtimal çıktı bişiy çıkmadı yani ama yine de çok tedirginim dayımın kızı down sendromlu benim ailede olunca aklımdan çıkmıyor Yoktur bişiy di mi ((
takıldığın şeye bak canım yahu 1 milyon kadın doğum yapıcakda 1 tanesi down sendromlu olcak çok küçük bi ihtimal benim 10 binde bir çıktı ben bile aldırmadım
2li 4lü belli oldu cnm risk görünmüyo amniyosentez yaptırıp yaptırmamakta kararsızım onun da kendine göre riskleri varmış.. Nezor bi durum..
amniyosentesin %90ı düşükle sonuçlanıyor canım yani kaç ihtimal bilmem ama uzak durun derim ben
ay ne güzeller ya bizde papyonlu tişörtler düşük bel pantolonlar alırız artık erkeklerimize

tatlım amniyosentezlerin %3 ü düşükle sonuçlanıyor

Merhaba güzel annleeer
Bu gün doktordaydım, nihayettt..
Nasıl zor geçti günler, heyecan da cabası.
Neyse, ben yattım foktor usg'yi sürdü bebişimi gördüm.
Bak annesi bu gözleri, bu ağZı, bu burnu, bu kalbi bu ayak tabanı diye gösterdikçe doktor; ben kahkaha attım
mini minnacık bir insan vardı içimde. Kalp atışlarını dinledik.. Şükürler olsun..
Doktora dedim ben bu sesi duymak için bir aydır bu günü bekliyorum
vee büyük an.. Bacak arasına bakar bakmaz; erkek demiştik dimi? Dedi doktor
ben dedim yoo daha evvel görememiştiniz cinsiyeti. +( demek evvelden gördü ama bize söylenedi emin olmak icin bekledi)
erkek bu bebek dedi
Dedim yüzde kac? Yani emin misiniz?
Dedi %90
bi kizim vardi bir de oğlum olcak kısmetse
Allah sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin hepimize insallah..
Bu aradda 3lu test sonucum yarin cikacak..
İkili testin zamanini kaçırmıştık yaptıramadık o yüzden 3lu test yapalım dedi doktor..
İnsallah sorunsuz tertemiz bi sonuç alırım elime..
Dualariniz bizimle olsun kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…