- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
Erkek anası dediniz dediniz bakın ne oldu şimdi gördük kocaman pipiyi yavrum yine yüzüstü kocaman olmuş kurban olduğum ya Allahım sen ne büyüksün
POYRAZ'ım geliyor kızlar
Doktor balıkesire gitmeme de birşey demedi otobüsle.Çok şükür hiçbir sorun yokmuş ama ona höşmerim getirmek şartı ile
Bir de 8 ekime renkli doppler randevusu verdi.İçim rahatladı.Rabbim bebeklerimizi bizlere bağışlasın inşallah
Ben geldimmmmmcikolata yedim zorla tik yoktu bizimkinde.uyuyodu ve gorur gormez bu yatis sekli bana tanidik geliyo dedim.ayni babasiiii elinin biri popo altinda biri yuzunde ayaklari kendine cekmis. belki on bes yirmi dakika durttu doktor ama uyanmadi.oksurdum pizisyon degistrp uyudu yine uykucuuu
Bu arada pc den girdigim anda anketi işaretleyebilirim.kesinlestiiiii.
Kizimizzzz olacakkkkkk
Adallycannn gozun aydin yavrummmm...teyzesini duydu bence.yigidin mali meydanda olur dedim ya
canım seninde gözünaydın prensesin olacağı kesinleşti sonunda gelsin artık pembişler güzel güzel ciciler
Gözün aydın guzum.Alla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Allahım bizim yavrular tembel anacım kesinlikle Dün bir arkadaşla doktora gittik arkadaşın bebiş nasıl hareketliydi benimki boyuna yatıyor Gözünaydın yafrum...
Günaydın canlar
teşekkür ederim canm benimmm
günaydın guzummmmya benimki hareketliydi normalde....hep aynı saatte gidiyorum ben dr a.fıkır fıkır oluyodu.....ya 20 dk ne demek.ugrastık durduk inceledik yiice...belki uyanır dedik yok.....çirkinim babası kılıklı cıktı zati
günaydın canlar
bugün kaçış günüm evdeyim
h.sonu misafir çağırdım arkadaşlarıma hamişliğimi ilan etcem
ama çncesinde tabi temizlik yapmam lazım
silme toplama mutfak temizliği işlerini bitireyim en azından cumartesi sadace yeniden kirlenen kısımları temizlerim
cumartesi de inşallah doktorum gösterirse bebişimi görcem
kesin gene yatar şeyi açıkta
buarada fetal length olayına bi baktımda 24 mü 26 mı haftalardan sonra işe yarıyormuş şuan o ölçü
bizim için yanıltıcı hele şu dönem için en büyük hata payı o ölçümde imiş(gebelik günü hesaplamada)
günaydın canlar
bugün kaçış günüm evdeyim
h.sonu misafir çağırdım arkadaşlarıma hamişliğimi ilan etcem
ama çncesinde tabi temizlik yapmam lazım
silme toplama mutfak temizliği işlerini bitireyim en azından cumartesi sadace yeniden kirlenen kısımları temizlerim
cumartesi de inşallah doktorum gösterirse bebişimi görcem
kesin gene yatar şeyi açıkta
buarada fetal length olayına bi baktımda 24 mü 26 mı haftalardan sonra işe yarıyormuş şuan o ölçü
bizim için yanıltıcı hele şu dönem için en büyük hata payı o ölçümde imiş(gebelik günü hesaplamada)
Günaydın canlar
teşekkür ederim canm benimmm
günaydın guzummmmya benimki hareketliydi normalde....hep aynı saatte gidiyorum ben dr a.fıkır fıkır oluyodu.....ya 20 dk ne demek.ugrastık durduk inceledik yiice...belki uyanır dedik yok.....çirkinim babası kılıklı cıktı zati
Ben geldimmmmmcikolata yedim zorla tik yoktu bizimkinde.uyuyodu ve gorur gormez bu yatis sekli bana tanidik geliyo dedim.ayni babasiiii elinin biri popo altinda biri yuzunde ayaklari kendine cekmis. belki on bes yirmi dakika durttu doktor ama uyanmadi.oksurdum pizisyon degistrp uyudu yine uykucuuu
Bu arada pc den girdigim anda anketi işaretleyebilirim.kesinlestiiiii.
Kizimizzzz olacakkkkkk
Adallycannn gozun aydin yavrummmm...teyzesini duydu bence.yigidin mali meydanda olur dedim ya
jack kaç çıktı bebeğin boyu kilosu bi de haftası takviminle uyumlumu
benimki her gidişimde 1 2 öne kayıyo ölçümden mi acep?
Bende ep akşam iş çıkışı gidiyorum cumartesi sabah saatlerine aldım randevu bakalım gene uyuyor mu olacakDün arkadaşın bebişi görünce dedim benimki niye yatıyor sürekli korktum Eşimde garibim o evde sürekli dinleniyor diyor sen yoruluyorsun işte bebekte yoruluyor uyuyor oluyor diyor
Bende ep akşam iş çıkışı gidiyorum cumartesi sabah saatlerine aldım randevu bakalım gene uyuyor mu olacakDün arkadaşın bebişi görünce dedim benimki niye yatıyor sürekli korktum Eşimde garibim o evde sürekli dinleniyor diyor sen yoruluyorsun işte bebekte yoruluyor uyuyor oluyor diyor
lepim naber yawww
haha ben yüzsüzlük yaptım herkes spesyali ile gelsin dedim yetişemiomBen kendime güvenemiyorum hiç o yüzden misafirfilan çağırmıyorum hep ben gidiyorum misafirliğe
jack kaç çıktı bebeğin boyu kilosu bi de haftası takviminle uyumlumu
benimki her gidişimde 1 2 öne kayıyo ölçümden mi acep?
Çağlammm, gözün aydın canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn
Ben o meleğe kurban olurummmm
iyiyiz çükür be yaa:)
senden naber bakalım herkes bişiler alıo bebsine bugün işlerimi bitirirsem annemin yanına gitcem belki onla alırız bişiler:))
uykucu bizimkiler demek ki bacım sıkma sen canını hem minik kalbi atıyo ki orda çok şükür varsın uyusun.....uyusun da büyüsünler inşallahh
bi ay sonra sabah gidicem bende şeker yüklemesi için. 20 gün sonrada sağlık ocağına gidip aşı yaptırcam....gynoferon u değiştirdi içemiyorum diye....şişelerdeki kan ilacından verdi.....eskiden içmiştim onlardan midem bulanmamıştı yine bişi yapmaz inşallahhhh
bu arada o ilaçları içmek zorundasın dedi.bebek senden sadece yediğini içtiğini almıyor kanını da alıyo dedi.bu ilaçlar da var olan kanı korumaya yarıyor sendeki.arttırmıyo bile dedi.o yüzden kendin için kullanmalısın dedi.eger birini alamayacak olursan o da kan ilacı değil vitamin olsun dedi....
vitamini de kullanmanı öneriyorum su anki besinler gördüğün gibi pek organik sağlıklı değil ne kadar alabiliyoruz ki vitamin dedi.zorlicam artık napalımmm:18:
ya var ya mesela benimki genelde akşam 8 8 buçuk hareket edio
bigün bekledi eşim o saatte hareket etmedi
sonra tam gidi elini karnımdan çekince başlıo harekete:)
oyun oynuo resmen bize
geçen doktoraa gittiğimde de hareket ettiği saatti normalde doktora gittik tık yok
aşağı kan vermeye indim kadın kan alıo bu tekme atıo
gizem mi yaratıo anlamadım ben
iyiyiz çükür be yaa:)
senden naber bakalım herkes bişiler alıo bebsine bugün işlerimi bitirirsem annemin yanına gitcem belki onla alırız bişiler:))
haha ben yüzsüzlük yaptım herkes spesyali ile gelsin dedim yetişemiom
onlarda tamam dediler
geleceklerden ikisi bilio zaten durumu diğerleri de ayak uyduruo işte
Ben değişik iki hastaneye gittim ikisinde de 3 gün önde çıktı
maşallah jackim 9 gün he benimki de 5 gün önde gidiyolepim 18.4 cm , 255 gr her şey yolunda dedi dr.hatta iki elinin parmaklarını bile saydık minnağımınnnn
19+6 usg de.9 gün önde dedi kuzumm
tubimmmm canım benimmmmm.....çok teşekkür ederimmm....öperiz seni güzel teyzeeeeee
aman iyi olun kuzummmbizde daha bişeyler almadık.....başlarız bundan sonra inşallah..dün akşam eşimle oturduk site site bakındık....butikbebe de e bebekte bişi kalmamış yaw....diğer sitelerde biraz pahalı geldi acıkcası bekliyoruz bakalım acele etmeden
2li 4lü belli oldu cnm risk görünmüyo amniyosentez yaptırıp yaptırmamakta kararsızım onun da kendine göre riskleri varmış.. Nezor bi durum..
sağol cnm içim rahatladı...evde kedim var çok korkuyodumdr haftaya gidicem.en azından gidene kadar kafaya takmam
uykucu bizimkiler demek ki bacım sıkma sen canını hem minik kalbi atıyo ki orda çok şükür varsın uyusun.....uyusun da büyüsünler inşallahh
bi ay sonra sabah gidicem bende şeker yüklemesi için. 20 gün sonrada sağlık ocağına gidip aşı yaptırcam....gynoferon u değiştirdi içemiyorum diye....şişelerdeki kan ilacından verdi.....eskiden içmiştim onlardan midem bulanmamıştı yine bişi yapmaz inşallahhhh
bu arada o ilaçları içmek zorundasın dedi.bebek senden sadece yediğini içtiğini almıyor kanını da alıyo dedi.bu ilaçlar da var olan kanı korumaya yarıyor sendeki.arttırmıyo bile dedi.o yüzden kendin için kullanmalısın dedi.eger birini alamayacak olursan o da kan ilacı değil vitamin olsun dedi....
vitamini de kullanmanı öneriyorum su anki besinler gördüğün gibi pek organik sağlıklı değil ne kadar alabiliyoruz ki vitamin dedi.zorlicam artık napalımmm:18:
Kızlar günaydın,
Akşam moralim çok bozuldu.
Duş aldım çıktım, yağlanmaya başladım bi baktım ki. Basenlerimin yanlarında kırmızı kırmızı izlerrrr, çatlamaya başlamış.
Hemen koştum eşime çatlamaya başlamış diye, eeee sen çatlamıcak mı sanmıştın diyor. Çatlamasa iyi olurdu dedim, bence de ama normal bunlar üzülme falan dedi.
Bence de mi dedim? Çatlarsa sevmicen mi beni diye bi başladımSaçmalama benimle alakası yok. Baksana kendin ne kadar üzülüyorsun senin için diyorum diyo. Benim umrumda olmaz dedi. İçinden ne düşünüyor bilmiyorum ama üzüldüm :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?