- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Valla canım ben bebeğimi kendim büyütmek istiyorum aslında ama şartlar neyi gerektirecek bilmiyorum şuan için. Biraz daha borcumuz var. Evim de yakın işyerine ama müdürüm hıyar benim de. O suratı görmek istemiyorum artık. Şartlar iyi olursa katlanıcam napayım..
canım o heryerde varmış ben antepteyim buradda var diyorlar
çokçok geçmiş olsun sürekli hazır damacana su kullanmak gerek
canım dediğim gibi en az 90 gün önceden primin o ücretten yatması gerek ayrıca yıllık izinlerini birbirine eklet doğum sonrasında kullan ama bunu şimdiden söyleme gözlerinde büyümesin sonrasında duruma göre kullanırsın
başka hangi hakları soruyorsun mesela ?
Merhaba güzel annleeer
Bu gün doktordaydım, nihayettt..
Nasıl zor geçti günler, heyecan da cabası.
Neyse, ben yattım foktor usg'yi sürdü bebişimi gördüm.
Bak annesi bu gözleri, bu ağZı, bu burnu, bu kalbi bu ayak tabanı diye gösterdikçe doktor; ben kahkaha attım
mini minnacık bir insan vardı içimde. Kalp atışlarını dinledik.. Şükürler olsun..
Doktora dedim ben bu sesi duymak için bir aydır bu günü bekliyorum
vee büyük an.. Bacak arasına bakar bakmaz; erkek demiştik dimi? Dedi doktor
ben dedim yoo daha evvel görememiştiniz cinsiyeti. +( demek evvelden gördü ama bize söylenedi emin olmak icin bekledi)
erkek bu bebek dedi
Dedim yüzde kac? Yani emin misiniz?
Dedi %90
bi kizim vardi bir de oğlum olcak kısmetse
Allah sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin hepimize insallah..
Bu aradda 3lu test sonucum yarin cikacak..
İkili testin zamanini kaçırmıştık yaptıramadık o yüzden 3lu test yapalım dedi doktor..
İnsallah sorunsuz tertemiz bi sonuç alırım elime..
Dualariniz bizimle olsun kızlar..
Kızlar günaydın,
Akşam moralim çok bozuldu.
Duş aldım çıktım, yağlanmaya başladım bi baktım ki. Basenlerimin yanlarında kırmızı kırmızı izlerrrr, çatlamaya başlamış.
Hemen koştum eşime çatlamaya başlamış diye, eeee sen çatlamıcak mı sanmıştın diyor. Çatlamasa iyi olurdu dedim, bence de ama normal bunlar üzülme falan dedi.
Bence de mi dedim? Çatlarsa sevmicen mi beni diye bi başladımSaçmalama benimle alakası yok. Baksana kendin ne kadar üzülüyorsun senin için diyorum diyo. Benim umrumda olmaz dedi. İçinden ne düşünüyor bilmiyorum ama üzüldüm :2:
ben de dün merak ettim sordum personel işlerindeki memurayıllık iznimi doğum iznimden sonra kullanırım diye düşündüm bende kuzum....başka hangi haklarımız var bilmiyorum ki işte.çok cahilim bu konuda.
hadi gözün aydın güzelim darısı öğrenmeyenlerin başına:)
ayyy prolett nası güldüm sana şimdi yaaa:)))) ben zamanında 70 kiloya çıkmıştım o zaman bacaklarımın içinde görmüştüm o kırmızı çizikleri neyse şimdi 58 kiloyum yani 70e kadar yolum var çatlamam heralde:)))) açıkçası tüm popom çatlak içinde ama ben zaten beyaz olduğum için göze batan birşey yok yani bikini giyerim kimse anlamaz bile boşveerrrrr erkekler bakmıyorlar böyle şeylere biz takıyoruz fazlaca....offf benm de selülitlerim var napcam ben yaaaaaaaaaa spor yapıp şekillendiremiyorumda amaaannnnn iice saldım((((((
hu huuuuuuuuuuu hanımlaarrrrr aranızda perde asan var mı??? ben tam asacam ya bişey olursa diye korkuyorum biriniz birşey olmaz desinnn:)) ( şartlı cevap istiyom halime bakın)
buarada kızlar sabah uçuğum çıkmaya başladı
doktoru aradım asiviral zovirax süremezsin dedi
çayın buharını tut dedi bi tek bi de ellersen genital bölgene dokunma elini güzelca yıka öyle dedi
(sanki eim hep orda:))
sarımsak tuttum antiseptik diye bi de metal ısıtıp hafif hafif sürdüm
başka yol bilen var mı bacılar
hamilelik demek çaresilik demekmi?
teyzeleri bebişimin cinsiyeti belli oldu ama bizimki o kadar nazlı ki bağdaş kurdu oturdu ve elleriyle yumruk atıyo hareket ettim falan sonra da başladı tekmelemeye o kadar hızlı tekme atıyo ki gene görünmüyo ara verdik falan gene baktı gene aynı bağdaş kurmuş oturmuş neyse %90 kız dedi dr umuz:))))))))))))gelsin pembişler
buarada kızlar sabah uçuğum çıkmaya başladı
doktoru aradım asiviral zovirax süremezsin dedi
çayın buharını tut dedi bi tek bi de ellersen genital bölgene dokunma elini güzelca yıka öyle dedi
(sanki eim hep orda:))
sarımsak tuttum antiseptik diye bi de metal ısıtıp hafif hafif sürdüm
başka yol bilen var mı bacılar
hamilelik demek çaresilik demekmi?
ben de dün merak ettim sordum personel işlerindeki memura
doğumdan sonra maksimum 13 hafta kullanırsın istersne izinlerini de toplar kullanırsın dedi
benim bu sene yanacak olan yaklaşık 10 günüm var onu doğumdan önce aralıkta kullancam
doğumdan sonra 40 günüm oluo onu da böle böle kullanırım ama süt iznimi yakmak istemiyorum:S
memurum onun için ilk altı ay 3 saat sonraki 6 ay 1.5 saat süt iznim var ama birleştirmiomuşlar
ama nekadar doğum ödeneği alcam onu sormadım tabi onu da bidahasına sorcam
süt iznimi toplatamam kötü oldu en az 3 ay ederdi ki bu da epey bi süre oluodu
ben de sanırım öğlen yemeğini de kullkanıp 1 de gidicem işe
Doğum iznine çıkanlar önceden normal her ay maaşını alıyorlardı şimdi sanırım izin bitince gidip ssk dan alacağız bu kötü oldu işte
4 ay boyunca geçinmek zor olacak
hu huuuuuuuuuuu hanımlaarrrrr aranızda perde asan var mı??? ben tam asacam ya bişey olursa diye korkuyorum biriniz birşey olmaz desinnn:)) ( şartlı cevap istiyom halime bakın)
aynen yaaa....tamam 4 ay sonunda elimizde toplu para da olacak ama tam da kira zamanı ocakta bizim.bir de yıllık burda kiraların cogu....6500 toplamda off fofff
laurana canım duydun mu müjdemi kızım geliyo kız annesi oluyoruz :)
birikmiş falan var ise artık oradan ödersiniz zor olacak gerçekten
kızlarrr tünaydın okuldan geldim yoruldum
sizi özledimm
birikmiş falan da yok ama bakalım belki yine içerden maas falan çekerim ben yine....Allahım yardımcımız olsun....2 el bi araba aldık öle cok pahalı da değil ama biraz sıkıştırdı işteee Allah pişmanlık vermesin
kızlarrr tünaydın okuldan geldim yoruldum
sizi özledimm
jack sen hem çok güzel bir yerde oturuyorsun hem de Allah bilir gepgeniş evin vardır adana malum:) ve ayda ortalama 550 tl ye oturuyorsunn ya biz napalımmm,benim ki çok küçük olmasa da büyük bir ev değil 2 oda ve istanbulun öyle güzel semtlerinden birinde de değilim 650 tl veriyorum kiraya seneye kesin 700 olacak((( ben napiimmmm (( buralarda 150bine anca çok ta kalburüstü olmayan yani adananın kiremithanesi gibi semtlerine benzer semtlerde ev alabilirsin o da eski binaaa yanii ama adanada olsam gayet cemal paşadan ev alırdım hadi cemal paşa olmasın mahvessığmazdan kesin alırdım offf adanam offff ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?