2014 Şubat Anneleri

bende 4 ay ücretli 6 ay ücretsiz istiycem 1 yıl kendim bakmak istiyorum ama 7 yıl kredi borcumuz var
biz evlendiğimizden beri bebek için para biriktirdik kredi ödeyelim en azından diye

Rabbim hepimize güzel bir yol gösterir inşallah hemen ayrılmayız yavrumuzdan

yıllık iznimi doğum iznimden sonra kullanırım diye düşündüm bende kuzum....başka hangi haklarımız var bilmiyorum ki işte.çok cahilim bu konuda.

Son düzenleme:

hadi gözün aydın güzelim darısı öğrenmeyenlerin başına:)

ayyy prolett nası güldüm sana şimdi yaaa:)))) ben zamanında 70 kiloya çıkmıştım o zaman bacaklarımın içinde görmüştüm o kırmızı çizikleri neyse şimdi 58 kiloyum yani 70e kadar yolum var çatlamam heralde:)))) açıkçası tüm popom çatlak içinde ama ben zaten beyaz olduğum için göze batan birşey yok yani bikini giyerim kimse anlamaz bile boşveerrrrr erkekler bakmıyorlar böyle şeylere biz takıyoruz fazlaca....offf benm de selülitlerim var napcam ben yaaaaaaaaaa spor yapıp şekillendiremiyorumda amaaannnnn iice saldım((((((

yıllık iznimi doğum iznimden sonra kullanırım diye düşündüm bende kuzum....başka hangi haklarımız var bilmiyorum ki işte.çok cahilim bu konuda.
ben de dün merak ettim sordum personel işlerindeki memura
doğumdan sonra maksimum 13 hafta kullanırsın istersne izinlerini de toplar kullanırsın dedi
benim bu sene yanacak olan yaklaşık 10 günüm var onu doğumdan önce aralıkta kullancam
doğumdan sonra 40 günüm oluo onu da böle böle kullanırım ama süt iznimi yakmak istemiyorum:S
memurum onun için ilk altı ay 3 saat sonraki 6 ay 1.5 saat süt iznim var ama birleştirmiomuşlar
ama nekadar doğum ödeneği alcam onu sormadım tabi onu da bidahasına sorcam
süt iznimi toplatamam kötü oldu en az 3 ay ederdi ki bu da epey bi süre oluodu
ben de sanırım öğlen yemeğini de kullkanıp 1 de gidicem işe

Doğum iznine çıkanlar önceden normal her ay maaşını alıyorlardı şimdi sanırım izin bitince gidip ssk dan alacağız bu kötü oldu işte
4 ay boyunca geçinmek zor olacak

hu huuuuuuuuuuu hanımlaarrrrr aranızda perde asan var mı??? ben tam asacam ya bişey olursa diye korkuyorum biriniz birşey olmaz desinnn:)) ( şartlı cevap istiyom halime bakın)

buarada kızlar sabah uçuğum çıkmaya başladı
doktoru aradım asiviral zovirax süremezsin dedi
çayın buharını tut dedi bi tek bi de ellersen genital bölgene dokunma elini güzelca yıka öyle dedi
(sanki eim hep orda:))

sarımsak tuttum antiseptik diye bi de metal ısıtıp hafif hafif sürdüm
başka yol bilen var mı bacılar
hamilelik demek çaresilik demekmi?

laurana canım duydun mu müjdemi kızım geliyo kız annesi oluyoruz :)

hu huuuuuuuuuuu hanımlaarrrrr aranızda perde asan var mı??? ben tam asacam ya bişey olursa diye korkuyorum biriniz birşey olmaz desinnn:)) ( şartlı cevap istiyom halime bakın)

asma canım ben eşime astırdım Allah korusun ya kollarını çok kaldırma :18::18:

benim de dilimin üstü komple yara minik minik ama berbat bişey
doktor sarımsağı ikiye böl sür dedi
bu sarımsak ne çok işe yarıyor

uçuk fena bulaşıcı bişey valla dokunma hiç bir yerine

darısı bizim başımıza cumartesi gelsede bende öğrensem artık ya...

canım sana doğal bir yol söyleyeyim üç gün önce bendede çıktı şimdi kurumaya başladı kesinlikle nemlendirici sürme çünkü kuruması lazım ki geçsin hemen. diş macunu iyi geliyor kurutuyor.başka bir yolda bunu hep babam derdi temiz sabun sür.geçer inşallah.

lepim ben calısabildigim kadar calıscam işte hemen cıkmıcam izne aktarabildiğim kadarını doğum sonrasına aktarcam.birde yıllık iznim 2 hafta onu kullanırım işte süt izni falan da yok ki bana

Doğum iznine çıkanlar önceden normal her ay maaşını alıyorlardı şimdi sanırım izin bitince gidip ssk dan alacağız bu kötü oldu işte
4 ay boyunca geçinmek zor olacak

aynen yaaa....tamam 4 ay sonunda elimizde toplu para da olacak ama tam da kira zamanı ocakta bizim.bir de yıllık burda kiraların cogu....6500 toplamda off fofff

bence de asma canım...bende bugün oturma odasındaki perdelerimi yıkayıp astırcam eşime.yarın misafirim gelebilir daha kesin değil ama

laurana canım duydun mu müjdemi kızım geliyo kız annesi oluyoruz :)

ayyyyyyyy canımmmmmmmmm hadi hayırlı uğurlu olsun duymamıştım haberii:))) demek kızıma bir kanka daha geliyor:)))) artık sen de pembe kulübündesin hehehehe:)))))) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn oyy kuzum benim yaaa:)))

birikmiş falan var ise artık oradan ödersiniz zor olacak gerçekten

birikmiş falan da yok ama bakalım belki yine içerden maas falan çekerim ben yine.... Allahım yardımcımız olsun....2 el bi araba aldık öle cok pahalı da değil ama biraz sıkıştırdı işteeeAllah pişmanlık vermesin

jack sen hem çok güzel bir yerde oturuyorsun hem de Allah bilir gepgeniş evin vardır adana malum:) ve ayda ortalama 550 tl ye oturuyorsunn ya biz napalımmm,benim ki çok küçük olmasa da büyük bir ev değil 2 oda ve istanbulun öyle güzel semtlerinden birinde de değilim 650 tl veriyorum kiraya seneye kesin 700 olacak((( ben napiimmmm(( buralarda 150bine anca çok ta kalburüstü olmayan yani adananın kiremithanesi gibi semtlerine benzer semtlerde ev alabilirsin o da eski binaaa yanii ama adanada olsam gayet cemal paşadan ev alırdım hadi cemal paşa olmasın mahvessığmazdan kesin alırdım offf adanam offff((

kızlarrr tünaydın okuldan geldim yoruldum
sizi özledimm

yarım gün mü seninki yoksa bugünkü programın mı erken bitti??? ohhh ama iyi yaptın gelmekle iki lafın belini kırarız:) gerçi ben ara ara kalkıp temizlik yapıyom geç cevap verirsem kusura bakmayın şimdiden:)

EŞİM DE düşünüyor şimdi araba hele bebek olunca daha şart olacak ama ucuz bişey olsun dedik
ama o bile alması gözümü korkutuyor ayda 1200 TL sadece ev kredisi ödüyoruz kendi evimiz diyoruz ama 2. borç zor olur

kızlarrr tünaydın okuldan geldim yoruldum
sizi özledimm

hoşgelmişisn

bizim yemek yine gecikti acıktıııımmmm : 125:

öyle kuzum benimmmm.....yeri çok güzel dediğin gibi...biliyosun zaten...ev de güzel seviyorummm,darısı kendi evmize olsunona bi lafım yok yani..bu ara sıkısıgız yaaaa ondan dert yanıyom bacım.yoksa bin şükür halimeee

dur bak evin fotosu vardı yükleyim.3+1 işte bildiğin adana evi.....hakkaten ist da ev almak zor.Allah yardımcınız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…