şifaya gidiyorum canımayyy geçmiş olsun canım. Hangi hasteneye gittin acile?
Bende izmir'deyim.
EŞİM DE düşünüyor şimdi araba hele bebek olunca daha şart olacak ama ucuz bişey olsun dedik
ama o bile alması gözümü korkutuyor ayda 1200 TL sadece ev kredisi ödüyoruz kendi evimiz diyoruz ama 2. borç zor olur
hoşgelmişisn
bizim yemek yine gecikti acıktıııımmmm : 125:
haklısın canım...çok şükür kendi eviniz.ödeme kolaylığı versin Rabbim...ama zor olur ikinci bi ödeme...biz 11.500 e palio aldık yani abartı bişi de değil ama yine de zorlandık işte...nası olsa kısın yapcaz doğumu...evde oluruz zaten fazlasıyla....yazı bekleyin Allah büyük kuzum...sonra alırsınız inşallahhh
kızlarrr tünaydın okuldan geldim yoruldum
sizi özledimm
amin canım insan borca girince ödüyor ama sizinde biter
borca girip almayınca hiç bir şey sahibi olunmuyor maalesef
seneye inşallah bu sene daha fazla sıkışmayalım
slm güzeller:) kaç kilo aldınız bana bi söleyin yaaaaaaaaaa ben 3 kilo aldımdoktor kızmaz inşalalh
canım ben 49 la hamile kaldım.45 e düştüm..... bugünden sonra 20.haftaya giriyorum....50 kiloyum.bi kilo aldım o da su son bi ayda
önce maşallah sonra kıskanıyorum siziiiiiiiiiihem çıtırsınız hem çıtır kalmaya devam ediyorsunuz:) ben şişkoyum şişkolaşmaya devam ediyorum:)
amin canım insan borca girince ödüyor ama sizinde biter
borca girip almayınca hiç bir şey sahibi olunmuyor maalesef
seneye inşallah bu sene daha fazla sıkışmayalım
slm güzeller:) kaç kilo aldınız bana bi söleyin yaaaaaaaaaa ben 3 kilo aldımdoktor kızmaz inşalalh
bizde eve girdik epey yüklü ödüyoruz:S
oyüzden arabaya falan para kalmıo malesef artık gerekırse kışın taksi ile gidip gelcez
yazında bebek büyür arabasıyla gezeriz
bi bebek gelsinde masrafı ne olacak bi görelim dedik
3?
keşke 3 olsa 4.5 oldu artık
yani bu hafta sonu nası becerdim bilmiyorum 800 gram birden aldım ve gitmedi
valla o dönemler öyle geçmeseydi de 3 kilo alsaydım be spsemmmm.....bebeğimiz sağlıklı olsun da sıkarız dişimizi doğum sonrası
kız bacım kaç kilosun şu an bak bende almıyordum anneme gittimya oy annem bir haftada aldım 3 kiloyu ama canımın çektiği herşeyi yedim yani:)şimdi biraz dikkat etmeye çalışıorum ama yok gitmiyor.ben şişko olmasam takmıcamda napalım kader kısmet hayatımda çıtır olmadım hamileykenmi olcaktım bende:)
jackkkkk senin çeyizlik yorganını yerim:)))) ne güzel mutfak mutfak değil oturma odasıı süper yaa ah adanam benim bi ara ben de çekiim evimi yollayım da iki ev arasındaki 70 farkı bulursun:)))))))
adallyyy hosgeldin şeker sen de nası geçti yolculuğun?
spsee nooluuuurrr boyundan aşağını gösteren bir fotonu koyy öyle bir söylüyorsun ki şişkoyum diyee:) bence sen boylu poslu balık etli bi hatunsunn:)
spsee nooluuuurrr boyundan aşağını gösteren bir fotonu koyy öyle bir söylüyorsun ki şişkoyum diyee:) bence sen boylu poslu balık etli bi hatunsunn:)
jack evini çok beğendim canım güle güle oturmak nasip olsun
herhalde tek baza olan odayı boşaltıp çocuk odası yapcaksın
birde amerikan mutfakta zorlanırsın bence bebek olunca
huzunbaz gelmişti sanki
spse selam bende 3 kilo aldım toplamda 17.haftamdada 3 kilo almıştım ondan beri üzerine almamışım dün tartıldım sabah
ebis selam başka görmediğim varsada herkese selammmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?