evet yasal değil ama umurlarındamı
hakkımı helal etmiyorum onlara
birde üzerine bir dolu iş beklemiyorlarmı bizden, bu yeni patron zaten sürekli dilinde sizden daha çok şey bekliyorum beklediklerimi veremiyorsunuz düşündükçe sinirleniyorum yaaaaaaaaaaa
merhaba bayanlar acil yardım birkaç zamandır öksürükle uğraşıyorum doktor antibiyotik bile verdi banamısın demiyor doğal şeyler önerirmisiniz evde ne yapabilirim çocuğada zararı olmasın boğazım çok ağrıyor resmen yanıyor ACİİİİİLLLLLLLLLLLL
cevap yardım lütfen:2::2::2:
iki tane bebek taşımak normal değildir canım doktor da normal diyorsa hiç takma kafana geçecektir ikisi de sağlıkla büyüsünler içeride kardeş kardeş
Allah gönlüne göre versin inşallah bizde de ikiz var ikisi de 1 erkek 1 kız şimdi kocaman oldular tabi birisi çok sakin diğeri canavar genelde hep böyle oluyor galiba
bende konuşcam jack bu ay sonu bunu halletmek gerek çünkü en az 90 gün öncesinde o şekilde yatması lazım primimizin yoksa bir faydası yok
bende bu ay sonuna doğru konuşcam bir faydası olacakmı emin değilim ama konuşcam yinede
Öbür tarafta hepsinin hesabını verecekler canım. Çalışanlarını mutlu etmeyen işveren kimseden tam verim alamaz zaten. Daha çok bekler yani. Sıkma canını. Bu ülkede maalesef işler böyle yürüyor. Bizim şirketin sahipleri Rus. Bizde onlara bağlı olduğumuzdan tüm kanunlar uygulanıyor. Patronumuz Türk olsaydı hiç sanmıyorum bu şartlarda çalışacağımı. :26:
valla canım değiştirmese bile sigortanın verdiğini tamamlayın dicem ben...mesela diyelim ki 1500 farkediyo onu da elden versin bi zahmet.....daha yıllık iznimi bile kullanmadım....elimden geleni yapıyorum ben iş için....saolsunlar bi sıkıntı çıkarmadılar şimdiye kadar ama insanlar kendi çıkarı için herseyi yapıyo....mesela maaşımı elden alıyorum..ne var yani bankadan alsak...hem kredi kartı alırken zorluk olmaz ya da kredi çekilirken....tabi öyle olunca da maasım üzerinden göstermesi gerekecek ssk yı dimi:26:
oyyy oyyyy....nedir bu cektigimiz
bi kredi kartı için bin dereden su getirtiyolar yada kredi için.....ama bankadan alsam maası istemeden gönderiyolar gavırlar
kızlarrrr bebeğim artık beni duyabiiyormuş... ne dinletsem acaba
zaten öbür taraf diye diye kendimizi avutuyoruz hep allaha havale ediyoruz canım ya, bak elin gavur diye adlandırdığımız rusu bizim türklerden vicdanlı ve hak hukuka daha çok önem veriyor maşallah
sen ne düşünüyorsun doğum sonrası konusunda
yok canım bizimki bankadan güya ama kalanını elden alıyoruz yani onunda kılıfı var bişi fark etmiyor inan yapmak isterse herşeyi kılıfına uyduruyorlar sağolsunlar
ve canım sen izin ücretini bile talep et bence iş yerinden
benimde kullanmadığım bi dolu yıllık iznim var aslında içerde 20-25 gün iznim var
slm kızlar...
hafta sonu tatili ve dünkü acil maceramızdan sonra burdayız
bizim minik hep kontrolumuze 2-3 gün kala bişiçıkarıyor alıştı walla
ama gerçi bu sefer kuzumun suçu yok
pazartesi gece çok kötü ishal oldum, sürekli olduğum için önemsemedim
ama işe gittim bir saat sonra bayılıcak gibi oldum ateş bastı resmen
eczaneye gittim çoksalgın var hemen doktoruna git önlemini alsın dedi
aman dedim acil işleri bitireyimde bıdıbıdı etmesinler
ama iyi haletmedim, iyice kötüleştim
Allahtan annem burdaydı ya hemen geldi gittik doktora
çok su içtiğim için kuzunun suyu iyiymiş ama toparlanamzsın dedi
2 şişe serum verdiler, tabi bende damar ne arar akşam 5e kadar serum anca bitti
bide hemşire demez mi doğumda napıcan sen çok zorlanırsın böle damaryolun yok, sağol yani dedim
sonra ultrasona girdik, yok böyle bir durum resmen bizimki dalga geçti bizle
bir eli münasip bir yerinde sımsıkı tutmuş, öbür eliyle el salladı elini kolunu oynattı resmen
kadın naptıysa çekmedi elini ordan, hala "kız gibi"yle döndük yani
serumlar iyi geldi şükür ishal durdu ama, halsizlik çok fena
ve yine devam işteyim...
Aman dikkatliolun kızlar, ben İzmirdeyim özellikle burda salgın varmış
kaç kişi yatıyodu böle ateş ve ishalden
şimcilik bu kaaaa
Valla canım ben bebeğimi kendim büyütmek istiyorum aslında ama şartlar neyi gerektirecek bilmiyorum şuan için. Biraz daha borcumuz var. Evim de yakın işyerine ama müdürüm hıyar benim de. O suratı görmek istemiyorum artık. Şartlar iyi olursa katlanıcam napayım..
canım o heryerde varmış ben antepteyim buradda var diyorlarslm kızlar...
hafta sonu tatili ve dünkü acil maceramızdan sonra burdayız
bizim minik hep kontrolumuze 2-3 gün kala bişiçıkarıyor alıştı walla
ama gerçi bu sefer kuzumun suçu yok
pazartesi gece çok kötü ishal oldum, sürekli olduğum için önemsemedim
ama işe gittim bir saat sonra bayılıcak gibi oldum ateş bastı resmen
eczaneye gittim çoksalgın var hemen doktoruna git önlemini alsın dedi
aman dedim acil işleri bitireyimde bıdıbıdı etmesinler
ama iyi haletmedim, iyice kötüleştim
Allahtan annem burdaydı ya hemen geldi gittik doktora
çok su içtiğim için kuzunun suyu iyiymiş ama toparlanamzsın dedi
2 şişe serum verdiler, tabi bende damar ne arar akşam 5e kadar serum anca bitti
bide hemşire demez mi doğumda napıcan sen çok zorlanırsın böle damaryolun yok, sağol yani dedim
sonra ultrasona girdik, yok böyle bir durum resmen bizimki dalga geçti bizle
bir eli münasip bir yerinde sımsıkı tutmuş, öbür eliyle el salladı elini kolunu oynattı resmen
kadın naptıysa çekmedi elini ordan, hala "kız gibi"yle döndük yani
serumlar iyi geldi şükür ishal durdu ama, halsizlik çok fena
ve yine devam işteyim...
Aman dikkatliolun kızlar, ben İzmirdeyim özellikle burda salgın varmış
kaç kişi yatıyodu böle ateş ve ishalden
şimcilik bu kaaaa
aslında erken diye bu konuyu acmıyodum ama sana sorcaktım özellikle tecrübeli olduğun için kuzum...yani bu izin ssk ücretler bunlarla ilgili pek bi bilgi sahibi değilim.haklarımız neler....nasıl konsurum işyeriyle falan....ama madem konu açıldı konusabilirizzz....
ne güzel ya bizim eski patron bundan vicdanlıydı bu hepten vicdansız zaten haram konusunda hiç korkusu yok birde lafa gelince ben çok adeletli bir insanım diyor bize, neymiş iş yerinde kiminin iş yükü azmış kiminin çokmuş adeletsizlik oluyormuş iş yükü az dediğide benim haaaaaaaaasürekli gözü benim üstümde zaten, ve buranın en eskisi benim aldığım ücret diğerlerinin bir çoğundan az benim buna sesim çıkmıyor ama adam sürekli senin iş yükün az diyor bana üstelik gebeyim düşünün
Evet canım taşımasıda bakmasida zordur elbet ama yanliz degilim allahtan kaynana ve annem devamli yanimda olucaklar.icerde hersey normal hatta birbirlerini tepikliyorlar usg de.ikiside benim cocukluguma benzesin insallah :) yanliz bizde kilo problemi var o kadar yeme icme bide hareket yok devamli yatiyorum 4 ay bitecek 2 kg aldim hala.normaldede zayifim karnimi tasiyamicam diye korkuyorum.elevit kan demir hapi magnezyum fln hic kilo aldirmazmi yaa.?
teyzeleri bebişimin cinsiyeti belli oldu ama bizimki o kadar nazlı ki bağdaş kurdu oturdu ve elleriyle yumruk atıyo hareket ettim falan sonra da başladı tekmelemeye o kadar hızlı tekme atıyo ki gene görünmüyo ara verdik falan gene baktı gene aynı bağdaş kurmuş oturmuş neyse %90 kız dedi dr umuz:))))))))))))gelsin pembişler
merhaba bayanlar acil yardım birkaç zamandır öksürükle uğraşıyorum doktor antibiyotik bile verdi banamısın demiyor doğal şeyler önerirmisiniz evde ne yapabilirim çocuğada zararı olmasın boğazım çok ağrıyor resmen yanıyor ACİİİİİLLLLLLLLLLLL
cevap yardım lütfen:2::2::2:
gözün aydın canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?