2014 Şubat Anneleri

şükür sonunda kocişle anlaşabildik.....butikbebede piccolini baby baby diye bi marka var ucuz ve güzel seyler var.begendiklerimi atıyorum sepete.o da bakcak işyerinden....alcazzzz

ayy heyecan yaptımmm

Son düzenleme:
slm annişlerr şu ilaç işini bi daha yazabilirmisiniz yaa benim gyno ferro sanol ve decavit var ben hep yatmadan içiyom ikisini de sizler nasıl kullanıyorsunuz yanlış mı yapıyorum:18:

decaviti ben öğle yemeğinden sonra alıyorum magnezyumu akşam yatmadan içiyorum.
demiri eskiden gyno ferro idi sabah açken kahvaltıdan 1 2 saat evvel demişti doktor
ama midemi bulandırdı şimdi solgar içiyorum onu yemekten sonra alabiliomuşum akşam alıyorum

ama benim bildiğim diğer demirlerin emilimi için asitli ortam şart
hatta doktora gidince doğrumu yapıom diye sorcam ben de

slm annişlerr şu ilaç işini bi daha yazabilirmisiniz yaa benim gyno ferro sanol ve decavit var ben hep yatmadan içiyom ikisini de sizler nasıl kullanıyorsunuz yanlış mı yapıyorum:18:

doktor bana freplex fort diye bir ilaç verdi hem kan hem demir ilacı kahvaltıdan 2 saat önce içmem lazım ben hala içmiyorum o ayrı

kızlar iş yerinde SSK larınız normal aldığınız ücrettenmi yatıyor yoksa asgari ücrettenmi ??????????

merhaba bayanlar acil yardım birkaç zamandır öksürükle uğraşıyorum doktor antibiyotik bile verdi banamısın demiyor doğal şeyler önerirmisiniz evde ne yapabilirim çocuğada zararı olmasın boğazım çok ağrıyor resmen yanıyor ACİİİİİLLLLLLLLLLLL
cevap yardım lütfen:2::2::2:

alerjik bronşit hastasıyım canım bana en güzel gelen

yarım kapak limon sıkıyorum içine 1 çay kaşığı bal ekliyorum onu yiyorum gögsümü yumuşatıyor snaa da fayda eder inşallah

Herkese mutlu gunler.bizi merak edenler olmus saolsunlar.cok şükür halimize lekelenmem hala bitmedi ama ikiz doguran bikac kisinin yazilarini okudum 4.ay bitene kadar kanama devamli yatip ignelerle gecirmisler yavrularini da saglikla kucaklamislar.onlar bana umut oluyor pazar gunu 4.cu ayim biticek inşallah lekelenme gormeyiz bi daha.cinsiyetimiz hala ayni biti kedin kiz digeri emin olmamakla beraber erkek olabilir dedi ama diger randevuda kesinlestirelim alisveris yapma dedi.Ikisinin sagligi yerinde hamdolsun cinsiyet pek merak yok simdilik.ama 23 eylul randevumuz o zaman ogreniriz artik diğer sipamizi :)

Sizlerde iyisiniz inşallah.cinsiyet ogrenenlerin gozu aydin Rabbim saglikla kucaginiza almayi mutlu mesut buyutmeyi nasib etsin.

iki tane bebek taşımak normal değildir canım doktor da normal diyorsa hiç takma kafana geçecektir ikisi de sağlıkla büyüsünler içeride kardeş kardeş

Allah gönlüne göre versin inşallah bizde de ikiz var ikisi de 1 erkek 1 kız şimdi kocaman oldular tabi birisi çok sakin diğeri canavar genelde hep böyle oluyor galiba

alerjik bronşit hastasıyım canım bana en güzel gelen

yarım kapak limon sıkıyorum içine 1 çay kaşığı bal ekliyorum onu yiyorum gögsümü yumuşatıyor snaa da fayda eder inşallah

banada doktor zaten alerjik rinit dedi 2 sene burun etimi aldırmıştım tekrar büyümeye başlamış hamileyken öksürmek çok zor oluyor karnıma ağrılar giriyor teşekkürler deniycem

ah bbilimim beni de üzmeye kalkıştılar geçen hafta, insanlar bencil, kıskanç, anlayışsız...ben de aralık sonuna gün sayıyorum canım...37.haftaya kadar bekleyemiycem...birbirimize destek olalım, biz hepimiz aynı gemideyiz şu an, farklı tarihlerde farklı limanlarda ineceğiz :)
rahat ol yavrucağını düşün

banada doktor zaten alerjik rinit dedi 2 sene burun etimi aldırmıştım tekrar büyümeye başlamış hamileyken öksürmek çok zor oluyor karnıma ağrılar giriyor teşekkürler deniycem

evet canım çok zor geçiyor ve belli süre sonra karnına ağrılar kasılmalar daha çok rahatsızediyor
bu kış çok dikkat etmem lazım benim de :26:
ben iğne olmadan da geçmiyor o iğneyi de olamam hamileyken Allah şifa versin inşallah

hepimizin çilesi aynı aslında allah dert hastalık vermesin sağlıklı olalımda gerisi boş diyoruz öyle teselli ediyoruz zaten kendimizi, ama inan üzerimde burdaki 8 yılın yorgunluğu var çok yoruldum burdan bebek benim için bir kaçış bir bahane bir kurtuluş oldu, gidip geri gelmemek istiyorum

11 yıldırda iş hayatındayım bir bu kadar daha çekemem iş hayatını yani emeklilik hayal bizim için günümü bile doldurabileceğimi sanmıyorum

senin iş yerin sonradan çalışman açısından ne düşünecek hiç fikrin varmı ? yada sen ne düşünüyorsun lip ?
vede SSK senin nasıl yatıyor asgarimi kendi aldığın asıl ücretmi

o kadar yıldır burdayım hala benimki asgariden yatıyor sinir oluyorum bu duruma hakkımızı yedikleri yetmiyor birde afra tafralarını dinliyoruz bize kendilerine muhtaç muamelesi yapıyorlar

kızlar iş yerinde SSK larınız normal aldığınız ücrettenmi yatıyor yoksa asgari ücrettenmi ??????????

anladım canım bizimki asgariden görünüyor malesef ve doğum raporunda bu en az 2bin TL fark ediyor elime geçecek parada offffffffffffff

benimde asgariden görünüyor.ve ben bunu konuşmayı düşünüyorum işyerimle.....neden aldığım maas fazlayken azını alayım ki....

aldığım ücret üzerinden yatıyor canım. Zaten diğer türlüsü yasal değil ama kim dinliyor ki..

evet yasal değil ama umurlarındamı
hakkımı helal etmiyorum onlara
birde üzerine bir dolu iş beklemiyorlarmı bizden, bu yeni patron zaten sürekli dilinde sizden daha çok şey bekliyorum beklediklerimi veremiyorsunuz düşündükçe sinirleniyorum yaaaaaaaaaaa

anladım canım bizimki asgariden görünüyor malesef ve doğum raporunda bu en az 2bin TL fark ediyor elime geçecek parada offffffffffffff

kötü olmuş şimdiden düzenleme yapmazlar mı peki . gerçi kaldı 3 ay bildiğim kadarıyla zaten ssk geçmesi içinde 3 ay üzerinden geçmesi lazım

bana patron tazminat verdi mesela mart ayında yeni girmiş gözüküyorum normalde 2006 girişliyim

benimde asgariden görünüyor.ve ben bunu konuşmayı düşünüyorum işyerimle.....neden aldığım maas fazlayken azını alayım ki....

bende konuşcam jack bu ay sonu bunu halletmek gerek çünkü en az 90 gün öncesinde o şekilde yatması lazım primimizin yoksa bir faydası yok

bende bu ay sonuna doğru konuşcam bir faydası olacakmı emin değilim ama konuşcam yinede

ne güzel ya bizim eski patron bundan vicdanlıydı bu hepten vicdansız zaten haram konusunda hiç korkusu yok birde lafa gelince ben çok adeletli bir insanım diyor bize, neymiş iş yerinde kiminin iş yükü azmış kiminin çokmuş adeletsizlik oluyormuş iş yükü az dediğide benim haaaaaaaaa sürekli gözü benim üstümde zaten, ve buranın en eskisi benim aldığım ücret diğerlerinin bir çoğundan az benim buna sesim çıkmıyor ama adam sürekli senin iş yükün az diyor bana üstelik gebeyim düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…