slm annişlerr şu ilaç işini bi daha yazabilirmisiniz yaa benim gyno ferro sanol ve decavit var ben hep yatmadan içiyom ikisini de sizler nasıl kullanıyorsunuz yanlış mı yapıyorum:18:
slm annişlerr şu ilaç işini bi daha yazabilirmisiniz yaa benim gyno ferro sanol ve decavit var ben hep yatmadan içiyom ikisini de sizler nasıl kullanıyorsunuz yanlış mı yapıyorum:18:
kızlar iş yerinde SSK larınız normal aldığınız ücrettenmi yatıyor yoksa asgari ücrettenmi ??????????
merhaba bayanlar acil yardım birkaç zamandır öksürükle uğraşıyorum doktor antibiyotik bile verdi banamısın demiyor doğal şeyler önerirmisiniz evde ne yapabilirim çocuğada zararı olmasın boğazım çok ağrıyor resmen yanıyor ACİİİİİLLLLLLLLLLLL
cevap yardım lütfen:2::2::2:
Herkese mutlu gunler.bizi merak edenler olmus saolsunlar.cok şükür halimize lekelenmem hala bitmedi ama ikiz doguran bikac kisinin yazilarini okudum 4.ay bitene kadar kanama devamli yatip ignelerle gecirmisler yavrularini da saglikla kucaklamislar.onlar bana umut oluyor pazar gunu 4.cu ayim biticek inşallah lekelenme gormeyiz bi daha.cinsiyetimiz hala ayni biti kedin kiz digeri emin olmamakla beraber erkek olabilir dedi ama diger randevuda kesinlestirelim alisveris yapma dedi.Ikisinin sagligi yerinde hamdolsun cinsiyet pek merak yok simdilik.ama 23 eylul randevumuz o zaman ogreniriz artik diğer sipamizi :)
Sizlerde iyisiniz inşallah.cinsiyet ogrenenlerin gozu aydin Rabbim saglikla kucaginiza almayi mutlu mesut buyutmeyi nasib etsin.
alerjik bronşit hastasıyım canım bana en güzel gelen
yarım kapak limon sıkıyorum içine 1 çay kaşığı bal ekliyorum onu yiyorum gögsümü yumuşatıyorsnaa da fayda eder inşallah
ya kızlar işin stresini kaldıramıyorum artık aslında çok yoğun bir işim yok ama iş oluncada stesli bir işim var dosya hazırlıyorum mesela çok dikkat gerektiriyor bi yanlışda bi dolu suçlama falan, iş yerimdekilerde uyuz zaten çoğu
şu ocak ayı gelseydi ya hayırlısıyla
kaldıramıyorum artık iş hayatını havlu atıcam ama biraz daha dişimi sıkayım diyorum
banada doktor zaten alerjik rinit dedi 2 sene burun etimi aldırmıştım tekrar büyümeye başlamış hamileyken öksürmek çok zor oluyor karnıma ağrılar giriyor teşekkürler deniycem
normal aldığımızdan canım her ay da bodro yollarlar sağolsunlar
ah bbilimim beni de üzmeye kalkıştılar geçen hafta, insanlar bencil, kıskanç, anlayışsız...ben de aralık sonuna gün sayıyorum canım...37.haftaya kadar bekleyemiycem...birbirimize destek olalım, biz hepimiz aynı gemideyiz şu an, farklı tarihlerde farklı limanlarda ineceğiz :)
rahat ol yavrucağını düşün
kızlar iş yerinde SSK larınız normal aldığınız ücrettenmi yatıyor yoksa asgari ücrettenmi ??????????
anladım canım bizimki asgariden görünüyor malesef ve doğum raporunda bu en az 2bin TL fark ediyor elime geçecek parada offffffffffffff
aldığım ücret üzerinden yatıyor canım. Zaten diğer türlüsü yasal değil ama kim dinliyor ki..
anladım canım bizimki asgariden görünüyor malesef ve doğum raporunda bu en az 2bin TL fark ediyor elime geçecek parada offffffffffffff
benimde asgariden görünüyor.ve ben bunu konuşmayı düşünüyorum işyerimle.....neden aldığım maas fazlayken azını alayım ki....
kötü olmuş şimdiden düzenleme yapmazlar mı peki . gerçi kaldı 3 ay bildiğim kadarıyla zaten ssk geçmesi içinde 3 ay üzerinden geçmesi lazım
bana patron tazminat verdi mesela mart ayında yeni girmiş gözüküyorumnormalde 2006 girişliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?