Evet az kaldı 5 sene1,5 sene gitti
kuşum şu an 3 kredi ödeyebilecek kadar kenarda birikmiş paramız var.Ona dokunmadan bebek masrafının altından kalkmayı planlıyoruz.Eşimin maaşı krediyi ödüyor bizede fazla olmasada yetebilecek kadar kalıyor.Biraz dişimizi sıkıp altından kalkcaz inşallah.Doğuma kadar 1-2 bin daha atabilirsek kenara iyi olur
spsee nihayet gördüm veee burda senin gibi olupta kilolu olduğunu düşünmeyenler tonlaa:))) abarttığını bir kez daha anladım yanii gayet balık etlisin kendinle barışık ol:)
yok tatlımmm ben projeciyimm...çiziyom da çiziyommmsen çalışıyor musun bacım sende mi öğretmendin ölemi hatırlıorum eşiminkini zor kapattık nedense benimki soana kaldı
54 ile başladım 55,9 um şuanda ama abur cubur çok yemeğe başladım ben ya
inşallah ev sahibi de olursunuz
mandalina mi hımmmmmm harika bende sürekli yiyorum çatlıcam yakındır
Selamla kızlar :)
Yolculuk kaza sonucu bir saat rötar ve ayaklarımın ağrıları dışında güzel geçti şükür.Sabah indik eve geldik.Kahvaltı yaptık ve direk uykuya geçtik.Ara ara uyansamda almışım uykumu :)
Sizlerinde iyi olduğunu görmek güzel.Ev kiraları krediler sigorta paraları doğum izinleri konuşulmuş yine.Ama benim hiç biriyle işim yok :/ fikrim de yok haliyle.Allah kolaylık versin..
Bu arada poyraz beyimiz çok usluydu hiç zorluk çıkarmadı bize paşa paşa anneannesi ve dedesine ziyarete geldi aferin oğluma :)
Yolculuk kaza sonucu bir saat rötar ve ayaklarımın ağrıları dışında güzel geçti şükür.Sabah indik eve geldik.Kahvaltı yaptık ve direk uykuya geçtik.Ara ara uyansamda almışım uykumu :)
Sizlerinde iyi olduğunu görmek güzel.Ev kiraları krediler sigorta paraları doğum izinleri konuşulmuş yine.Ama benim hiç biriyle işim yok :/ fikrim de yok haliyle.Allah kolaylık versin..
Bu arada poyraz beyimiz çok usluydu hiç zorluk çıkarmadı bize paşa paşa anneannesi ve dedesine ziyarete geldi aferin oğluma :)
Evet az kaldı 5 sene1,5 sene gitti
kuşum şu an 3 kredi ödeyebilecek kadar kenarda birikmiş paramız var.Ona dokunmadan bebek masrafının altından kalkmayı planlıyoruz.Eşimin maaşı krediyi ödüyor bizede fazla olmasada yetebilecek kadar kalıyor.Biraz dişimizi sıkıp altından kalkcaz inşallah.Doğuma kadar 1-2 bin daha atabilirsek kenara iyi olur
yine mandalina dediniz yaa bir tabak bitirdim gidim bi tabak daha koyiim:)) sonra da mısır haşlayacam:))) mısııırrrrr süüüüttt:))))
speedy az kilo alışsın ne güzel ben de başta 4 kilo vermiştim 2 kilosunu geri aldım ama sonrasını bilmiyorum umarım abartmamışmdır çünkü hergün 1 ekmek hatta daha fazla yiyorum:))) neyseki yesem de kilo almayan bir bünyem varr hade kızlar ben mandalinamı koyup ayaklarımı uzatıp biraz tv keyfi yapmak istiyorum:)
maşalalh valla ev ekonomiisni iyi bilen bir çiftimiz varmış:)
aslına bakarsan bizimde var biraz birikmişiz ama bende ona dokunmak istemiyorum ya birde işte işten çıkarsam tazminatım 12-15 bin arası yapacak o bizim kredimizi güzelce öder ama onada karışmasak keşke çünkü ben sornasında bir iş kurayım o parayla kendimize diyorum
allah sizinde borcunuza kolaylık versin tatlım hepimizinde olmayanlarada ev versin inş.en zor zaman evde olduğumuz izinli olduğumuz dönem oluyor oğlumda biizm ev derdimiz yoktu sadece evimiz kiraydı ozamanda ona rağmen bes yaptırmıştık ozaman onu çekmiştik ya 3 bin tl
umarım bu defa herşey yolunda gider
yine mandalina dediniz yaa bir tabak bitirdim gidim bi tabak daha koyiim:)) sonra da mısır haşlayacam:))) mısııırrrrr süüüüttt:))))
speedy az kilo alışsın ne güzel ben de başta 4 kilo vermiştim 2 kilosunu geri aldım ama sonrasını bilmiyorum umarım abartmamışmdır çünkü hergün 1 ekmek hatta daha fazla yiyorum:))) neyseki yesem de kilo almayan bir bünyem varr hade kızlar ben mandalinamı koyup ayaklarımı uzatıp biraz tv keyfi yapmak istiyorum:)
canım ne kazası geçmiş olsun yaa oh ne güzel annene kavuştun:)
hosgeldinnnnn poyraz ın annesiiiiiiyi olduğunuza sevindimmm
ne kazası oldu sizinle alakası yoktur inşallah
maşallah poyraz beye akıllı uslu çocuk olsun
selam oğlan anası özlemişmisin sende anneni ?
Allah olmayan herkese versin inşallah kayınvalidem yardım etti bize biraz yoksa bizde alamazdık kolay kolay.
Bizim ilk çocuk olduğundan kestiremiyoruz ne kadar harcarız.İnşallah bizde birikmişe dokunmadan atlatırız bu dönemi.Allah yardımcımız olsun hepimizin
haklısın canım zaten en çok belimizi büken maddiyat ve borçlardediğin gibi bazen katlanmaktan başka çare yok
ay bak yine sinir oldum sizde yine sadece müdürmüş bizde herkes müdür oldu bu yeni gelen patronlar herkes müdürlük taslıyor erkek hakim bir iş yeri olduk erkekler istedikleri gibi at koşturuyor bayan personeli eziyorlar boyuna
bak bizim banka işlerine giden biri var burda konumu belli yani şuraya buraya gönderiyorsun işi bu yani küçümsemek değil amacım
bi yere gönderdim adamı bi evrak teslim edecek zaten gönderirken bi dolu surat yapıyor sanki ben babamın işini yaptırıyorum adama, yok bunu neden önce yollmadım yok bilmemne neyse yolladım geldi verdinmi abi dedim bi sinirle verdim ceza yedim bide gelirken dedi
lan benmi yedirdim cezayı düzgün gitseydin yemeseydin cezayı banane, ayrıca finansla arası iyi normalde kendi ödemesi gereken cezaları bile şirket ödüyor sanki ben bunları bilmiyorum gibi bana afra tafra yapıyor sonra başka bir erkek personel sordu verdinmi dedi hallettinmi dedi ona sakin sakin evet verdim diyor ölürmüsün öldürürmüsün adamlara bayanlardan iş söylenmesi çok koyuyor ya
sinir oldum yine sinirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bak bugün patron yokmuş şehir dışındaymış, biizm şirketin erkekleri arazi olur sabah 9 da tıraşa gittiler iki kişi, 10 da geldiler, ordan geldi yarım saat oturdu kendine şahsi telefon alacak teknosa senin vatan bil. benim gezdi geldiler daha yeni geldiler öğlen yemeklerini yer yine giderler
ama bunun 10 da birini biz yapsak hemen patrona şikayet edilirrrrrrrrrrrrrrrrrçok dolmuşum çok ağlıcam nerdeyse
bende 4 ay ücretli 6 ay ücretsiz istiycem 1 yıl kendim bakmak istiyorum ama 7 yıl kredi borcumuz var
biz evlendiğimizden beri bebek için para biriktirdik kredi ödeyelim en azından diye
Rabbim hepimize güzel bir yol gösterir inşallah hemen ayrılmayız yavrumuzdan
hadi gözün aydın güzelim darısı öğrenmeyenlerin başına:)
ayyy prolett nası güldüm sana şimdi yaaa:)))) ben zamanında 70 kiloya çıkmıştım o zaman bacaklarımın içinde görmüştüm o kırmızı çizikleri neyse şimdi 58 kiloyum yani 70e kadar yolum var çatlamam heralde:)))) açıkçası tüm popom çatlak içinde ama ben zaten beyaz olduğum için göze batan birşey yok yani bikini giyerim kimse anlamaz bile boşveerrrrr erkekler bakmıyorlar böyle şeylere biz takıyoruz fazlaca....offf benm de selülitlerim var napcam ben yaaaaaaaaaa spor yapıp şekillendiremiyorumda amaaannnnn iice saldım((((((
şifaya gidiyorum canım
balçova palmiyeyede açıldı
evimde işimde balçovada o yüzden çok rahat oluyor
ayrıca acili olduğunu bilmiyodum aradım öyle gittim
ve çok güzel ilgileniyolar
patafatsız bir hemşire hariç
bir kere geldi dahada gelmedi zaten
tavsiye ederim yani
Bende öyle düşünüyorum canım. İtiraz edeceklerini sanmıyorum çünkü ben Adecco nun elemanıyım. Ben doğum iznine çıktığımda yerime birini göndereceklermiş 4 aylık. 6 ay daha devam ediverir. Gelince de ondan daha memnunlarsa çıkışımı verirler. Napayım?
Gerçi hiç sanmıyorum gelenin benim kadar enayi olacağını ama neyse.. Kısmet..
sen gittiğinde konuştunmu doğum ücreti hastaneyle sanki en son konuşcam diyordun
Dün aradım hastanenizi çok beğendim ama çok pahalı dedim yapabileceğiniz bir şey var mı dedim doğum yaklaşırken konuşuruz filan dedi bende direttim eğer indirim olmayacaksa hastane değiştirmem gerekecek dedim ben üstlerimle konuşayım dediBugün haber verecek olmadı haftasonu randevum var olmadı uğrıcam yanına bayanın eğer indirim olmazsa hastane değiştircem sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?