butik bebeye üye olan var mı aranızda ne çok sözleşmesi var biraz ürkütücü geldi bana okuyan var mı:)
kolay gelsin şimdiden benim de biraz daha atmam lazım buzluğu iyice fullemek istiyorum.
domates yaptım
bamya , barbunya , fasulye , bezelye attım bende
valla canım okyasım hiç yok:) bende önceden üye olmuş bile olabirim am şimdi biraz baktımda çok uzunben dün üye oldum... okumadan işaretledim:26: hiç öyle ni şey yapmak adetim de değildir ama nasıl yaptıysam... ne vardı acep sözleşmede...
ya kızlar noolur cevap verin bu soruma,bu ifadeler var yaa hani utangaç sinirli vs...nerden buluyorsunuz bunları??? ben anca sizinkilerin üzerine gelip numarasına bakıyorum çoğu zaman da karıştırıyorum hepsini aklımda tutamam yaa kesin vardır dedim kısa yolu ama nee??? bana biri yol göstersiiinnnn
bana nasıl izne çıkacaksın diye müdür sormadı bile geçen bi yanıma geldi ne zaman çıkacaksın dedi ocakta yokum dedim
normal izne çıkarken mi söylemek lazım 4+6 çıkıcam diye yoksa 4 ay ücretli kullanıp 6 ay ücretsiz için sonra mı söylesek bilemedim
bu yıl 4 hafta da yıllık iznim var onu da kullanırım
36. hafta da sanırım doktordan çalışamaz raporu alıcaz işyerine vericez sonra doğum izni başlamış olacak galiba
kuzum sınav vardı gittim geldim mmmuckyarım gün mü seninki yoksa bugünkü programın mı erken bitti??? ohhh ama iyi yaptın gelmekle iki lafın belini kırarız:) gerçi ben ara ara kalkıp temizlik yapıyom geç cevap verirsem kusura bakmayın şimdiden:)
aynen yaaa nolcak bilmiyorum :) şuana kadar 4 kilo 150 gram aldım ama zaten ilk üç ay 1-4 kilo normalmiş.eee biz ikinci üç aya geçtik.az almakta kötü çok almakta
bizde eve girdik epey yüklü ödüyoruz:S
oyüzden arabaya falan para kalmıo malesef artık gerekırse kışın taksi ile gidip gelcez
yazında bebek büyür arabasıyla gezeriz
bi bebek gelsinde masrafı ne olacak bi görelim dedik
3?
keşke 3 olsa 4.5 oldu artık
yani bu hafta sonu nası becerdim bilmiyorum 800 gram birden aldım ve gitmedi
tünaydın kuzummmmmtunaydın guzel annelerr
ççiçemm belin nasıl olduuuuujack evini çok beğendim canım güle güle oturmak nasip olsun
herhalde tek baza olan odayı boşaltıp çocuk odası yapcaksın
birde amerikan mutfakta zorlanırsın bence bebek olunca
huzunbaz gelmişti sanki
spse selam bende 3 kilo aldım toplamda 17.haftamdada 3 kilo almıştım ondan beri üzerine almamışım dün tartıldım sabah
ebis selam başka görmediğim varsada herkese selammmmmmmmmmm
seni özlememmi delüAsma perde allah korusun bir şey olur :18::18::18:
Beni özledin mi
Bizde ev kredisi ödüyoruz 1300 küsür lira
Evet canım ne kadar çok hazırlık o kadar kışın rahatlık demek karınca misaliBarbunya çok yemiyoruz biz o yüzden yapmayacağım,bezelyeni,n de zamanı geçti onu annem verdi zaten ondan kullanırım yeter bana...Bamya yapacağım;eşim patlıcan yemeklerine bayılıyor karnıyarık,musakka vs. her türlüsünden yapacağım..Bir de biber kızartıp koyarım,aynı zaman da burda balık çok taze oluyor geçen kış 1 kasa palamut almıştık o da çok iyi oluyor çıkartıp yemesi bakalım..
Domatesi nasıl yaptın canım?
kuzum sınav vardı gittim geldim mmmuck
aynen yaaa nolcak bilmiyorum :) şuana kadar 4 kilo 150 gram aldım ama zaten ilk üç ay 1-4 kilo normalmiş.eee biz ikinci üç aya geçtik.az almakta kötü çok almakta
tünaydın kuzummmmm
ççiçemm belin nasıl olduuuuu
seni özlememmi delü
CANIM OKUMADIM AMA ÜYEYİM 4 KEZ ALIŞVERİŞ YAPTIM BİRDE TÜM ALIŞVERİŞ SİTELERİNDE VAR ONLARbutik bebeye üye olan var mı aranızda ne çok sözleşmesi var biraz ürkütücü geldi bana okuyan var mı:)
YOK ONU BİLMİYORUM UZUN ZAMANDIR URFAYA GİTMİYORUM GERÇİ ONDAN BİLMİYORUMDURayyyyyyyy çok özür dilerim canım yabişiler anımsadımda şimdi sen deyince evet rizeye gidicem demiştin gittinmi peki yada ne zaman yerleşcen oraya
tekrar kusura bakma.
evet çok espirilidir helede neşeli anına denk gelirsen iyidir o kadar tempoya yine iyi dayanıyor adam
doğumu hangi ilde yapacaksın baya karma olmuş seninki urfada hangi hastaneye gidiyorsun orayıda bilirim birazcı
estafurullah canım, ne özrü :))) evettt benim baya karışık.. rize tayini için iptal dilekçesi verdik, bakanlıktan dönerse mecbur gitcem.. urfada da akademi hastanesine gidiyorum canım... biliyo musun orayı??
HADİ BAKALIM TAYİNİN İNŞ.İPTAL OLUR
kuzum sınav vardı gittim geldim mmmuck
tünaydın kuzummmmm
ççiçemm belin nasıl olduuuuu
seni özlememmi delü
patlıcanı nası koyuyosun buzluğa çözününce sünmüo mu??
bi de salata koyuyolarmış cacık falan için ama hiç denemedim ben?
Evet canım ne kadar çok hazırlık o kadar kışın rahatlık demek karınca misaliBarbunya çok yemiyoruz biz o yüzden yapmayacağım,bezelyeni,n de zamanı geçti onu annem verdi zaten ondan kullanırım yeter bana...Bamya yapacağım;eşim patlıcan yemeklerine bayılıyor karnıyarık,musakka vs. her türlüsünden yapacağım..Bir de biber kızartıp koyarım,aynı zaman da burda balık çok taze oluyor geçen kış 1 kasa palamut almıştık o da çok iyi oluyor çıkartıp yemesi bakalım..
Domatesi nasıl yaptın canım?
Canım öncelikle 32.haftada doktordan çalışabilir raporu alıcaz bildiğim kadarıyla daha sonra izne ayrılmak istediğimiz hafta çalışamaz raporu alıcaz. En fazla 37.haftaya kadar çalışabiliyoruz diye biliyorum.
Ücretsiz izni ne zaman alacağımı bende bilmiyorum valla. Müdürcüğüm sorarsa söylerim. Ücretsizi de kullanmayı düşünüyorum diye.
aynen kuzum ben az almaktanda çoğu tercih ederim.veririm sonra.
patlıcanı nası koyuyosun buzluğa çözününce sünmüo mu??
bi de salata koyuyolarmış cacık falan için ama hiç denemedim ben?
gören kilo almamışın göbeğin çıkmamış diyip duruo da
bu tartı bana yalanmı dio
boydan kurtarıyorum galba okadar
bildiğin 5 kiloya yaklaştım
doktor iki hafta evvel normal eliosun almaman sorun demişti ama iki günde 800 gram aldığımı bu hafta dicem bakalım normal dicek mi:))
ayyy zoeyayyy çok sağol yaa yaptım sonunda oleyyy:)))
Ne demek canım sevindim bende başlarda bilmiyordum araştırırken buldum bunuayyy zoeyayyy çok sağol yaa yaptım sonunda oleyyy:)))
patlıcanı nasıl atıyorsun benim eşimde karnıyarık çok sever
domatesleri bu sene konserve yaptım buzlukta yer kaplamaması için minik minik doğradım kaynattım cam kavanoza koydum.
balık geçen kış bizde attık ama ayıklamadan attığımız için evde ayıklaması zor oldu bu yıl atmam onun için
Normal karnıyarık yapar gibi kızartıp poşetleyip atıyorum canım sonra kışın buzluktan çıkarıp o çözülene kadar içini hazırlıyorum normal karnıyarık yapmaktan bile kolay oluyor..
belim daha iyi tatlım, o günkü ağrının 10 da 2 si kdar ağrıyor yinede oturup kalkarken özellikle zorlanıyorum
sen nasılsın ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?