2014 Şubat Anneleri

Anlamadım ki konuya cevap verirken altta çıktı, tıkladım onlara hiç biri mesaj bölümüne geçmedi, zekilik yapayım dedim kopyala yapıştır yaptım böle oldu:)

aaa bi kere bana da öyle yaptı bazen tutukluk yapıyor ama artık yazma panelinde altta çıkar haldeyse yapmışsın demektir güzelim bir daha dene ama copy paste yapmaa

aaa bi kere bana da öyle yaptı bazen tutukluk yapıyor ama artık yazma panelinde altta çıkar haldeyse yapmışsın demektir güzelim bir daha dene ama copy paste yapmaa

Kızzzzzzz yaptım haaa gel kız halaya durdum iki dönelim tey tey tey diğer kızlar sizleride bekliyom :) accık kurtlarımızı dökek yaaawwwww

artıkın dayanamazsam biraz maraş usulü yerim :)

olmadı kilolarca limon yeriz

ehehehee meyveli yoğurt, ya da reçelli yoğurt:)
küçükken çikolata, tatlı bilmezdik, tek tatlımız reçelli, meyveli ya da pekmezli yoğurttu... ne güzel günlerdi be...

ah canım buzlu istemese
illa limon portakal ve buz olacak

lip küçüklük dedin dee ben o yıllarımı çok özlüyorum yaa....süper birşeydi 90larda çocuk olmak aşağıda oynardık hep,birdirbir,7kule ( 7 tane taş dizilip te topla taşı vururdun yaa ) , lastik atlardık,okulda önümüze gelene bir tekme yapardık,kızların önlüklerinin kuşaklarını çözüp kaçardık ama bizimkini de çözerlerdii:))) süper çizgifilmler izlerdik meselaa ben ayı yogi ve lapalimpiks olimpiyatlarını çook severdim,yıldız savaşları....hele susam sokağı vardı kii şimdiki çocukların bu programdan mahrum olması ne kötüü....çocuğuma var ise mutlaka cdsini bulup izletmeyi düşünüyorum...ahh kırpık ve kurabiye canavarı ahh...ayy gittim yine eskileree,o cocuksu masumluğuma,tek derdimin beni oyuna almadığı günlereee.......

laurana benim babamın bir arkadaşının kızları girdi katiplik sınavına tam bir torpil olayları dönüyor amcaları hakimdi özellikle amcalarının arkadaşlarının olduğu yerlerde sınava girdiler veee ikisi de direk alındı şimdi sınava girdikleri illerde çalışıyorlar bir de katip koca buldular ohhh gel keyfim gel torpili olmayanlar da sürünsün iş işşş diye

konu ile hiç alakası yok aklıma gelmişken yazayım dedim.

Bizim evde son 1 haftadır sürekli minik minik sinekler oluyor sinekliklerimizi söktüğümde girdi diye düşündüm ama sinek ilacı sıkıyoruz kısa süre sonra yeniden çıkıyor evde bişey mi bozuldu diye didik didik yaptım oda yok

yatak odasında 3 gündür 1 kelebek var mesela hadi ömrü kısa diye öldürmeyim dedim 3 gündür yaşıyor ya

aynen güzelim, ben de çok özlüyorum o kaygısız günlerimi.doya doya yaşadık.susam sokağı favorimdi, ediyle büdü,kurabiye canavarı, minik kuş,kırpık...taş devri, ağaçkakan woody,tazmania canavarı...
hatırlar mısın, biz kızlar her teneffüs ayaklarımıza ipler geçirir ipe değmeden atlayıp zıplardık,
sek sek oynardık,can oynardık, ip atlardık, saklambaç oynardık, güzellik mi çirkinlik mi oynardık, tavşan kaç tazı tut oynardık...
ya peki bizim minikler de oynayacak mı bu oyunları?
şimdiki sıpaların elinde ipad yumuluyorlar ekrana, zaten oyun oynamayı da bilmiyorlar bizim sitedeki çocukları görüyorum,bağrış çığrış gürültü hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…