vayyy düello haaa:))) kapışalım da sen şimdi benden tecrübelisin güzelim ama yine de varım,dakikada kaç kelime yazıyorsun denedin mi?
vintagem olmamış sanki yav
vayyy düello haaa:))) kapışalım da sen şimdi benden tecrübelisin güzelim ama yine de varım,dakikada kaç kelime yazıyorsun denedin mi?
yok yawrım denemedim ama bi 200 çıkar heralde
Anlamadım ki konuya cevap verirken altta çıktı, tıkladım onlara hiç biri mesaj bölümüne geçmedi, zekilik yapayım dedim kopyala yapıştır yaptım böle oldu:)
yok yawrım denemedim ama bi 200 çıkar heralde
o 200 dakikada değil de 3 dakikada çıkar vee eğer gerçekten 200 rahat çıkarıyorsan ya da 180 i havada karada çıkarıyorsan elini öpeyim ben senin kadar değilim en rahat 140 çıkarabiliyorum ben,biraz daha fırın ekmek yemem lazım galibaaa:))) aaaaaaa bulduum hobiyi hergün ben klavyehız testinde alıştırmalar yapayım belki 200 felan yazarım alırlar beni bu sefer ne dersin hahaha:) çünkü bi öncekinde 130 yazabildim:18:
deli gibi dondurma yiyorum ben yakışın npcam bilmiyorum
o 200 dakikada değil de 3 dakikada çıkar vee eğer gerçekten 200 rahat çıkarıyorsan ya da 180 i havada karada çıkarıyorsan elini öpeyim ben senin kadar değilim en rahat 140 çıkarabiliyorum ben,biraz daha fırın ekmek yemem lazım galibaaa:))) aaaaaaa bulduum hobiyi hergün ben klavyehız testinde alıştırmalar yapayım belki 200 felan yazarım alırlar beni bu sefer ne dersin hahaha:) çünkü bi öncekinde 130 yazabildim:18:
yawrum mülakatta 3 dakikada 90 kelime kotası 90ı yazarsın zaten çalışmaya gelince 3 dakikada 200 kelime yazdıracak kadar konuşabilen bi hakim yok zaten kasma
duruşmada hakimin ekranında görünüyor yazdıkların o müdahale edip düzelttiriyor mülakatta hız isterler ama çalışırken doğru ve hatasız yazmak önemli olan hakimi çok uğraştırırsan verirler seni mübşirlere çırak olarak
çığırıp durursun sanıklar gelsin diyee
aaa bi kere bana da öyle yaptı bazen tutukluk yapıyor ama artık yazma panelinde altta çıkar haldeyse yapmışsın demektir güzelim bir daha dene ama copy paste yapmaa
ben de buzparmak yiyorum limonluupimpirikli yapım var kışın yiyemem gibi geliyor
yawrum mülakatta 3 dakikada 90 kelime kotası 90ı yazarsın zaten çalışmaya gelince 3 dakikada 200 kelime yazdıracak kadar konuşabilen bi hakim yok zaten kasma
duruşmada hakimin ekranında görünüyor yazdıkların o müdahale edip düzelttiriyor mülakatta hız isterler ama çalışırken doğru ve hatasız yazmak önemli olan hakimi çok uğraştırırsan verirler seni mübşirlere çırak olarak
çığırıp durursun sanıklar gelsin diyee
biliyorum kıs ben mulakatta elendim zaten,malum referans çok dönüyor bu işlerde ya da çok iyi yazmış olman gerekiyor ki alsınlar seni ben böyle biliyorum...ayy mübaşire çırak olmakmıı ayyyyy hahahah,yok yok ben azimliyimdir o kıvama çabuk gelirim ama biliyorum bu sene nasip olurda sınava girersem en az 180 yazcam artık yaşımı takmazlarsa çünkü 84 doğumluyum girerim diye düşünüyorum....baktım olmadı yine ücretli öğretmenlik yaparım napim:)
kızımmmm öğretmenlik kanımda var ne güzel anlattım sen de ne güzel anladın:)))) hahah ay öveyim kendimi birazKızzzzzzz yaptım haaagel kız halaya durdum iki dönelim tey tey tey diğer kızlar sizleride bekliyom :) accık kurtlarımızı dökek yaaawwwww ahhh ahhh eşim anne tarafından karadenizli yeni hoperlor aldım pcye bazen horon açıyorum aman ya rebbimmmm duramıyorum yerimde ah ah hamile olmasam nası tepinirdimmm
bende yaz buz yada gökkuşağıharikalar ya
kışın da hasta olmamak için yememem lazım ama bakalım
artıkın dayanamazsam biraz maraş usulü yerim :)
ehehehee meyveli yoğurt, ya da reçelli yoğurt:)
küçükken çikolata, tatlı bilmezdik, tek tatlımız reçelli, meyveli ya da pekmezli yoğurttu... ne güzel günlerdi be...
lip küçüklük dedin dee ben o yıllarımı çok özlüyorum yaa....süper birşeydi 90larda çocuk olmakaşağıda oynardık hep,birdirbir,7kule ( 7 tane taş dizilip te topla taşı vururdun yaa ) , lastik atlardık,okulda önümüze gelene bir tekme yapardık,kızların önlüklerinin kuşaklarını çözüp kaçardık ama bizimkini de çözerlerdii:))) süper çizgifilmler izlerdik meselaa ben ayı yogi ve lapalimpiks olimpiyatlarını çook severdim,yıldız savaşları....hele susam sokağı vardı kii şimdiki çocukların bu programdan mahrum olması ne kötüü....çocuğuma var ise mutlaka cdsini bulup izletmeyi düşünüyorum...ahh kırpık ve kurabiye canavarı ahh...ayy gittim yine eskileree,o cocuksu masumluğuma,tek derdimin beni oyuna almadığı günlereee.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?