- 5 Haziran 2008
- 2.327
- 31
- 358
şu an çok mutluyum ve bi o kadar da heyecanlıyım çünkü biraz önce bebeğimin ilk tekmesini yediminanılır gibi değil gece gece kaldırdı beni yataktan gerçekten çok farklıymış evet bu bebek diyebiliyosun gerçektende Allahım ne kadar da guzeldi ağlıcam galiba
gözün aydın canım daha çk duycaksın ilk tekmenin devamı sık geliyor
gunaydın guzrl anneler nasılsınız?? birsey soracagım maden suyu iciyormusnz?? nezmn basladnz ıcmeye cok faydalı oldugunu biliyorum doktora sormayı unuttum
ben hergün ökz gibi yediğim için akşam içmek zorunda kalıyom zaten bi zararını görmedim
hatunlar günaydıın
ona çok alışmıştım sanırım ondan garip geldi
hormonlarım benim de kötü bu isim mevzusu da üstüne geldi
bu hormonları bi suya batırıp çıkarmak lazım hepimizin
günaydınlar
dün gece herkez ağlamış bi ben mi mutluydumallahım 3 aydan sonra ilk defa süslendim elbise giydim saçlarımı düzleştirdim pamuk gb eh noldu yarım saat sürmedi öyle kalmam bida yapmam zaten göbegim fırladı elbiseden
6da namaza kalk 7 de kahvaltı hazırla sonrada uyumadım saglık ocana gittim kan verdim kilomu ölçtü abuu göbek fırladı 1 haftadır diyodum kiloda almışım geçen cuma 57-58 gelirken bugün hemide sabah 59 çıktımiki tost yemiştim sadici
böyle kilo alırsam en az ama en az 70 olurum top gb olurum ya ben yuvarlanıp giderim yolda
neyse az bakınıp uyucam gözlerim batıyo koca gece rüyalar gördüm tam doguruyodum sabah namazına kalktık doguraydım iyiydi
hayatta tartışmaz artık seninle sen ne desen o olur artık evdegeçmiş olsun canım sıpada bagdaş kurmuş nasılda heycanlndırdım sizi diyo dimi aman cocukalr duymasın başlamış şimdiden
bizde geçen gün ilişki şeytcektikallahım en heycanlı yerinde anam bi agrı kasıgımda ama kesinlikle bebek sanki açmış elini bacanı geriniyo nasıl sıkıldı kasıklarım hemen eşimi kenara attım dur dedim bebiş zmanı elimle ovaladım sevdim yumuşadı eşimde diyo uyuttun mu he dedim uyuttum gel bu sıpalar daha şimdişden parmagında oynatıyo bizi
ay ne güldüm sabah sabah kahkaha attım
:))))) demek sen adnan ziyagili buldun haaa :))))) tabii işin esprisii sabancının kendisiyle evlensem yine çalışırdım heraldee çünkü evde oturmak doğamda yokkk kodlarım böyleeee:)))) demek meslektaşız haa sen de mi matematikçisin? ohh ohh çatalca adliyesi demek maşallah:) ben istanbul yenibosnada oturuyorum güzelim sağol yardım isteğin için düşünmen yeter güzelim,herşey nasip kısmet bakalım kısmetimiz ne zaman bizim dee yoksaa 2014 kpssye çalışmak hayal benim için geriye 2016 kalıyor
duyduk duymadık demeyin eğer bi atanayım o ya da bu şekildee dileyin benden ne dilersenizz:))) tüm istanbul grubunu toplayıp baklava ısmarlarım vallaaaa:))))
günaydıınnn bu arada hepinizeee :130:
he canım eşimle yaş farkım var
bu arada matematikçi değilim ben yawrum zabıt katibiyim adliyede matematik nirden çıktıı
bende beylikdüzünde oturuyom ya buluşak görüşek bigün metrobüs var aramızda bi tek yakın yane
kronikçim inşallah atanır senin eşin dee ben deo zaman sen de napcannn benim gibi normal doğurup doğum anında dua etcen hehehe tabii o sancıyla aklına gelirsee şimdiden o kadar sipariş aldım kiii
haksever kardeşim yahu videoyu izleyemiyorum bu video kullanıcı tarafından kaldırılmıştır yazıooooiçeriği ney de yada link atta you tube den bakem:)
liste yap