ben hala yüz üstü yatıyorum ya tamda değil aslında bi bacağımın arasına yastık koyuyom biri yukarda yatıyom tamda kapanmıyom yatağa
yakında yatamicaksınız ki öyleebend eaynı öyleee
Göze büyük geliyor canım ama sağlıklı değil bu kadar kilo ama idare ediyorum işte.Seninde göbüş pörtler bir kaç haftaya inşallah
yatıyorım yatmıyo değilim.ama içim rahat etmiyor ama çok zorlanırsam sağıma da sırt üstümede yatıcam artık kaçarım yok
yakında yatamicaksınız ki öylee
siz alıştırın kendinizi sağa solamalum hamilesiniz
napcaaanız sırt üstümü yatcanız hep
verirsin doğumdan sonra diyet miyetle şimdi dikkat et kendine bebeğin gelişsin
kızlar kocam gelio kaçıom been
iyi geceler hepinize öpüldünüzzz
Adally karnın çok tatlı maşallah tam hamiş olmuşsun:) benimki de bu hafta epey farketti..
senden de resim istiyoruzzz
adally sende göbüşünü göbek topiğine eklesene
Adally karnın çok tatlı maşallah tam hamiş olmuşsun:) benimki de bu hafta epey farketti..
Selam herkese bende aranızdayım bundan sonra.ilk gebeliğim kızım olacak nasipse.göbüş resimleri koymuşsunuz ne güzel.benim daha belli değil :26: kim nereden acaba samsun dan var mı
Vaaay 40 yıllık hajı oldu şimdi adally he kırıldım çook kırıldım hem şimdi telefondan katılıyore aranıza izdenbula dönünce yenisini çeker eklerim HÜZÜNBAZ
Sağol canım nerden baksan 6 aylık kadar oldum valla tehlike büyük :18:
Selam herkese bende aranızdayım bundan sonra.ilk gebeliğim kızım olacak nasipse.göbüş resimleri koymuşsunuz ne güzel.benim daha belli değil :26: kim nereden acaba samsun dan var mı
senden de resim istiyoruzzz
adally sende göbüşünü göbek topiğine eklesene
oyyyy kuzummmm .yirim seniiii.limonportakalın mesajını alıntılayınca onun altında hajı desem kim dicekti haklı olarak.ben o yüzden yazdım amaaa
göbek topiğimi ay o nerdeee :26:
Piki mantıklı açıklama
hoşbuldumm.amin rabbim cümlemizin bebeğini bağışlasın inşallahHoşgeldin canım bebeğini Allah bağışlasın kucağına almayı nasip etsin
ben samsundanım tatlımm.hoşgeldin aramızaaa
seni sefiyorum hajı
doktorun kim tatlımmmhoşbuldumm.amin rabbim cümlemizin bebeğini bağışlasın inşallah
hoşbulduk canım sevindim tek olmadığıma
Aşığınım yanında olamasamda aşığınım sana dokunamasamda hajıımm
Ben az uyku moduna geçiyorum canlar öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?