2014 Şubat Anneleri

gunaydın lip
bende oğluma benzer bir kitapcık yapmıştım günlük gibi bişi ama sürekli değil arada yazıyordum oğlum 2yaşına geldiğinde bıraktım yazmayı aslında devam ettirsem güzel olurdu ama o ara babamı kaybettim en son onu yazdım o deftere bir dahada yazmak içimden gelmedi

ay evet şaşırdım kız yorgan deyince biz daha pikeylşe yatıyoruz anacım
kim suçlu nolmuş nolmuş

kedi bir oğlan doğurmuş

ben babamı 2011 ocakta kaybettim kuzum.seninki ne zaman vefat etti

kim suçlu nolmuş nolmuş

Seni gidi seni. Yap yap bana kalsın. Hoşşş zamanında bende söylemiştim aynı şeyi

Bizim kızın esmer olma olasılığı yok canım. Kocam beyaz ben beyaz. Casper gibi bişey çıkar kesin Ondan takılıyorum kafama göre. Sen pembeleri al bende turuncu kırmızı Pişti de olmasınlar

kefalti yapayım kıslar
umo (umut;benim koca ) çığırıyii kefaltı sırası onun

O benim herifim yavrum
Neyse ki alınacakları duyunca gözleri pörtledi ve haklısın diyip kapattı o konuyu.

:44:kocalarınızı karıştırdım zaten bilimden kocasına fırsat kalmıyodar zavallı adamcaz

benim görümcemede herşeyi benzesin poyu felan huyu suyu herşeyi benzesin ama anası gb çıtır olsun yaa görümcem çok iri ve kalcaları çok geniş acuktan baya fazla şişman yani sadece boyu huyu çekse olmaz mı oğlan dayıya diyolar erkek kardeşimde pek yakışıklıydı ya tühh görümcemde halasına çekmiş ondan kalçaları geniş benim veledim o kadar genişleyemez herelde ya sonuçta anası ben olcam banada çeker aman erkek olsaydıda kel olcaktı yavrum kayınpederim kel babası kelmiş eşimde kelyavrummmmmmmmmmmmmmm yavrummmmmmmmmmmmmmm leleleeeeeeeeeeee

10 set bu Disney orj.ürünü 124 ten 80 düşmüştü markafonide dönem dönem çogu site yapıyor zaten kampanya

baya orjinelmiş aslında dükkanalrdada o fiyatlara ama şu butik bebeye uyuz oldum 10lu setler 19*90na bile var anlamıyorum ve güvenemiyorumda açıkcası şimdiye kadar aldıklarım hep waikikiden ve özdilekten bide ikeadan mama önlüğü almıştım o kadar

15gündür battaniye ile dünde yorgana geçiş yaptık

biz daha battaniyeye ekim ortası gibi geçeriz sanırım çünkü henüz penceremiz bile açık yattığımız odanın değilde mutfağı açık bırakıyorum ben yoksa sıcak oluyor
e burda mevsim böyle ama geceleri en düşük olsa 18-19 a düşüyor dahada düşmez şuanda

evet haklısın bbilim, önce bir ten rengine bakmak lazım, bizde de eşim beyaz ben kara:)

haklısın ya güzel anaları dururken başkasına niye çeksin deil mi? benim de eşimin de bebekliğimiz çok tatlıymış valla, hangimize çekerse çeksin, yalnız minnak ayaklarıyla, koca gözleri ve süpürge kirpikleri babacığına çeksin istiom :)

bura da da mevsim soğuk değil
bizim evimiz serin yazın dışarı çık su gibi olursun ama bizim evde terlemezsin
gece herkes şikayet ediyordu annemler teyzemler falan çok sıcaktı uyuyamadık diye oooo biz serin serin uyuyoruz
yazın harika oluyor

biz de daha pikeden battaniyeye geçemedik, aynen benim de mutfak kapısı açık oluyor yatak odasının penceresini açamıyorum sabahları soğuk oluyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…