- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
günaydın hajımmmmm
vayyyyy beee
gelinimin annesi olmasaydın sana pis derdim ama demicem
bu arada umo (benim adam) dün içeride yatmış.ne var yani yatağın %80 ini işgal ediyorsam dönüp duruyorsam
çıkmaz kuzummm
çok erken haftalarda yapılan bir kaç tahmin yanıldı sadece
kıyamam sana bennn.yüreğinden geçeni versin allahımmm
spse de şoktaydı
kız ben gider hastanede protesto gösterisi yaparımbenimde 4 kontrol de kız dedi ve 4 ayrı doktor kız dedi
şimdi bide erkek derse yakarım diplomalarını
kız ben enişteden öyle şikayet etmedim etmemde adam hiç para harcamaz kendi başınaraht olun kız anneleri biliminki erkege dönerse hiç alışveriş yapmamaıza gerek kalmaz o topiğin bütün kızlarına yetcek kadar alışveriş yapıyo zatenbide kocasına kızıyo çok açılıyo diye enişteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bilim gene bişiler alıyo
bende pembeyi aldım gittttiiiiiiiiiiiiben pempeyi beğendimmmm
kız ben gider hastanede protesto gösterisi yaparım
görüşürüz kuzummmkızlarr ben çıkıyorum görüşürüz
bu şalvarları bende merak ediyorum kuzum ya nasıl duruyor acaba birinde göreyimde alayım diyordum
hiç bir bebeğin üzerinde görmedim bunlardan yoksam bende alacamda
ayrıca speedy alırsan bunları 18 ay falan al ikinci yazları için ancak olur çünkü
ben çocukalrda elbiseyi yürüdükten sonra seviyorum öncesinde pek hoş durmuyor açıkcası
Ben biraz aceleci davranarak markafonide bu seti almıştım ama artık kız olma ihtimali çok zayıfEki Görüntüle 804457 Eki Görüntüle 804457
inşallah değişmez ya ben erkek istememe rağmen kıza çok alıştım kızımı bırakmam
benim eşimde öyle blim kendine bişey almaz hiç ve sinir eder herşeyini ben almak düşünmek zorunda kalıyorum
bebek kıyafetlerimiz büyük boy bir hurç içinde duruyor bizim de son ayda yıkanır artık
Bana pis dersen bende sen pissin derim kızımı vermem
Yazık adamlara
Eki Görüntüle 804448 Eki Görüntüle 804449
kızlar hangi rengi daha güzel sizce ???
pembe hoşuma gitti ama her bişiyi pembe alıyorum sanırım :26::26::26:
proletttttttttttttttttttttkız vallahi beddua ettin bana
prolet yazmışım beeeee
aynen kendine bi kez bi atlet aldı onuda küçük almıştı
yok o proletin eşiydi sanırım benimkinin öyle hevesleri yoktur canımaa bilim senin kocan değilmiydia rabada bişiler değiştiren enişteleri karıştırdım iyi mibu arada sütümü aldım geldim bide adama fırça attım sabahın köründe getirme sütleri 12den sonra getir dedim amcada istersen kaynatıp mayalayayımda dedi çok iyi olur dedim
aha sana gönderecek birini buldunaa kaça aldın bende mikili bi set istiyorum kızıma ya fiyatı neydi bunun:44: ben internetten alamıyorum ya
bende hiç görmedim ama çok hoşuma gitti
elbse de kararsız kaldım çok mu basit ki evde birsürü elbise oldu biraz şort gibi şeyler almak lazım aslında
günaydınnngünaydın hatunlar,
nasılsınız, nasıl geçti haftasonu? benim güzel geçti, kızıma mektup bile yazdım, babasıyla ilk tanıştığımız günden başlayarak hem de...artık böyle arada bir yazıcam. tabi umarım önümüzdeki hafta pipi falan görmez doktor :)
aa bilim senin kocan değilmiydia rabada bişiler değiştiren enişteleri karıştırdım iyi mibu arada sütümü aldım geldim bide adama fırça attım sabahın köründe getirme sütleri 12den sonra getir dedim amcada istersen kaynatıp mayalayayımda dedi çok iyi olur dedim
bencede şort tazrı şeyler al şort ve tişört al biraz elbisesi çoksa bizim daha bir tane bile elbisemiz yok bu aradadediğim gibi ben elbiseyi en erken birinci yaşında giyebileceği kışlık bişiler alacaım kısmetse
haftaya doğum günü deli gibi ne alıcam diye bakıyorum gene
Bizim kızlar kanka gibi olcaklar bak görürsün. Herşeyleri aynı ayol. Bende turuncuyu aldım..
Ben masumum
aa bilim senin kocan değilmiydia rabada bişiler değiştiren enişteleri karıştırdım iyi mibu arada sütümü aldım geldim bide adama fırça attım sabahın köründe getirme sütleri 12den sonra getir dedim amcada istersen kaynatıp mayalayayımda dedi çok iyi olur dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?