2014 Şubat Anneleri

günaydın hajımmmmm

vayyyyy beee
gelinimin annesi olmasaydın sana pis derdim ama demicem
bu arada umo (benim adam) dün içeride yatmış.ne var yani yatağın %80 ini işgal ediyorsam dönüp duruyorsam

Bana pis dersen bende sen pissin derim kızımı vermem
Yazık adamlara

çıkmaz kuzummm
çok erken haftalarda yapılan bir kaç tahmin yanıldı sadece

kıyamam sana bennn.yüreğinden geçeni versin allahımmm

spse de şoktaydı

ay inş. huzunbaz tatlım ya

benimde 4 kontrol de kız dedi ve 4 ayrı doktor kız dedi

şimdi bide erkek derse yakarım diplomalarını
kız ben gider hastanede protesto gösterisi yaparım
kız ben enişteden öyle şikayet etmedim etmemde adam hiç para harcamaz kendi başına ayağındaki donuna kadar ben almassam almaz valla donsuz bile gezebilir

ayrıca o kadar almadım ben ya geçen hafat sonu benim şifonyerin bir çekmecesini boşalttım oraya koydum hepiciği oraya sığdı bi kere
ben pempeyi beğendimmmm
bende pembeyi aldım gittttiiiiiiiiiiii

kız ben gider hastanede protesto gösterisi yaparım

inşallah değişmez ya ben erkek istememe rağmen kıza çok alıştım kızımı bırakmam

benim eşimde öyle blim kendine bişey almaz hiç ve sinir eder herşeyini ben almak düşünmek zorunda kalıyorum

bebek kıyafetlerimiz büyük boy bir hurç içinde duruyor bizim de son ayda yıkanır artık

Son düzenleme:
aa bilim senin kocan değilmiydia rabada bişiler değiştiren enişteleri karıştırdım iyi mi bu arada sütümü aldım geldim bide adama fırça attım sabahın köründe getirme sütleri 12den sonra getir dedim amcada istersen kaynatıp mayalayayımda dedi çok iyi olur dedim

bende hiç görmedim ama çok hoşuma gitti

elbse de kararsız kaldım çok mu basit ki evde birsürü elbise oldu biraz şort gibi şeyler almak lazım aslında

aynen kendine bi kez bi atlet aldı onuda küçük almıştı

günaydın hatunlar,

nasılsınız, nasıl geçti haftasonu? benim güzel geçti, kızıma mektup bile yazdım, babasıyla ilk tanıştığımız günden başlayarak hem de...artık böyle arada bir yazıcam. tabi umarım önümüzdeki hafta pipi falan görmez doktor :)

yok o proletin eşiydi sanırım benimkinin öyle hevesleri yoktur canım
gereksiz yere para harcamaz asla
aa kaça aldın bende mikili bi set istiyorum kızıma ya fiyatı neydi bunun:44: ben internetten alamıyorum ya
aha sana gönderecek birini buldun benden elini eteğini çek haksever benim kızım olacak işte
bende hiç görmedim ama çok hoşuma gitti

elbse de kararsız kaldım çok mu basit ki evde birsürü elbise oldu biraz şort gibi şeyler almak lazım aslında

bencede şort tazrı şeyler al şort ve tişört al biraz elbisesi çoksa bizim daha bir tane bile elbisemiz yok bu arada dediğim gibi ben elbiseyi en erken birinci yaşında giyebileceği kışlık bişiler alacaım kısmetse

günaydınnn
kuzum sen hitap kullanmadan yaz nolur nolmaz kızım deme bebeğim de

edepsizzzz

6*7 tane 6*9 aylık elbisemiz oldu artık kışa doğru giyeceği pijama , şort takım tarzı şeyelr alırım
bizim ev serin oluyor mesela şimdiden biz yorgana geçtik kalın şeyler almam lazım onlar da daha tam çıkmadı

bi ara civile gitmek lazım oraya kışlık ürünler gelmiş

haftaya doğum günü deli gibi ne alıcam diye bakıyorum gene

Bizim kızlar kanka gibi olcaklar bak görürsün. Herşeyleri aynı ayol. Bende turuncuyu aldım..

Ben masumum

masummuşsun bacım sonradan fark ettim o haksever yokmu ooooooooooooooooooooo

ben pembesini aldım tatlım ama kanka olsunlar bence iyi olur
açıkcası esmer olma ihtimaline karşı o diğer rengi alamadım kara bir kızda turuncu boğar diye düşündüm
geçen görümcem kime benzer acaba dedi içimden sana benzemesinde dedim

O benim herifim yavrum
Neyse ki alınacakları duyunca gözleri pörtledi ve haklısın diyip kapattı o konuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…