2014 Şubat Anneleri

Bu arada kendi adıma bi iyi bi kötü haberim var.
İyi olan cuma gününden beri bebişkomun hareketlerini hissediyorum
Kötü haber ise; SGK dan hizmet dökümüme baktım hafta sonu. 31.07.2013'te işten çıkış, 01.08.2013'te işe giriş yapmışlar. İnsan Kaynaklarına yazdım henüz dönüş yapmadı.
Çok uğraşıcaz sanırım bu durumla :18::18:

komsudan geldım :)
sohbetlerınıze bayılıyorum da keske evden yan gelıp yatarken okduugm seyler olsaydı

:26: boyle bısı yapamazlar tazmınatsız

günaydııın ... iyi haftalar....
geçmişi okumadım 2dk giripde çıkayım dedim
çünkü hemen doktora gidicem
kızlar dua edin ya ŞU CİNSİYET KESİNLEŞSİN ARTIK
BEN KAÇTIMMMM

tazminat vermek zorundalar canım
peşini bırakma sakın.

kızlar ben pendikte oturuyorum hem özel hem ssk doktorum var henüz çok erken olduğu için açmadım konuyu ama ben normal doğum istiyorum bununla ilgili bilgisi olan varmı yakınında çevresinde bu şekilde doğum yapıpta cesaretlendirecek biri varmı beni

prolet canım maaşını bankadan alıyorsun sanırım ve tazminatınıda bankaya yatırmaları gerek bu ay veya önümüzdeki ay yatırmazlarsa zaten otomatikman haklısın dava etsen kazanırsın
komsudan geldım :)
sohbetlerınıze bayılıyorum da keske evden yan gelıp yatarken okduugm seyler olsaydı

hoşgeldin cute

canım benim eşimin kuzenin eşi böyle yaptı doğumunu ama burda değil PORTEKİZDE zaten oralarda sezeryan zorunlu olursa yapılıyor ancak ama gerçekten zorunlu olursa yani bebeğin veya annenin hayatı tehlikelede değilse asla yapmıyorlar sezeryan

ilk kızını burda sezeryanla doğurmuştu iki yıl sonra oraya yerleştiler iş için ve ikinci doğumunu henüz kızı 3,5 yaşındayken normal doğumla yaptı canım hiçte zorlanmamış

acaba senı dogumdan sonra ıstenmı cıkarmayı dusunuyorlar

Yok canım. Görüştüm şimdi İk ile.
Yalnızca şube değişikliği yapılmış.
Ben Çalıştığım şirketin kadrolu elemanı değilim. Adecco personeliyim aslında. Kiralığım yani
Çalıştığım şirket te Adecco'ya bağlı personeller için şube değişikliği istemiş. Adecco'da bunu yapmış ama çalışanlarına bilgi vermemiş.
Adecco'nun sana bilgi vermesi gerekiyordu ama bildirmemiş v.s dedi.
Hiçbir hakkını kaybetmedin sadece geçiş yapıldı giriş tarihin hala aynı görünür SGK'da falan dedi. Yakın zamanda Adecco'yla sözleşmelerini feshedip başka bir şirkete kayıt yapacaklarmış o zaman göreceksin zaten evraklarda bilgilerini falan dedi.
Bi arkadaşım da yaşamıştı bunu. Çıkarken tüm haklarını tamı tamına almıştı. İçim rahatladı.
Bi yandan da tazminatımı alsam iyi olurdu demiyor değilim ama

eğer altında bir bit yeniği var ise mutlaka hakkını ara ve sonucunu alırsın
ama dediği gibi kendi içinde böyle bişey yaptıysa ne olur pek fikrim yok

bir donem bende taseron calısmıstım da tazmınat hakkınız varmıkı bu durumda bılemedım sen genede bır muhasebecıye sorsana bu durumu bence

sütümü içip uyucam ben çok konuşmayın okuması zor oluyo sonra

bu arada ben hiç bebek odası begenemiyorumbegendiklerim 3-4 milyarcık

bir donem bende taseron calısmıstım da tazmınat hakkınız varmıkı bu durumda bılemedım sen genede bır muhasebecıye sorsana bu durumu bence

eğer altında bir bit yeniği var ise mutlaka hakkını ara ve sonucunu alırsın
ama dediği gibi kendi içinde böyle bişey yaptıysa ne olur pek fikrim yok

Araştırıcam zaten. Bu arada bu işlemi yaptığı tarihte ben raporluydum. Ve rapor param hala yatmadı. Sebebi bu olabilir mi ki?

10 gün canım. Gerçi maaşım tam yattı o ay ama bazı firmalar kesmiyormuş bir de devlet veriyor. Biraz aç gözlüyüm sanırım ama neden bırakayım ki o parayı..

normal de 10 günü sadece devletten alman gerekli ..
bizimki de kesmedi bende 4 gün rapor almıştım ama devletten de almadım
ik mail attı 4 günlük olduğu için kesmiyoruz bilginize diye daha uzun olsa keserlerdi ama

bakalım sana ne cevap verecekler

SGK yı aradım Raporun bitişi Ağustosa kaydığı için Eylül sonu yatar 24 ünden sonra kontrol edin dedi. Bekleyelim görelim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…