2014 Şubat Anneleri

10 gün canım. Gerçi maaşım tam yattı o ay ama bazı firmalar kesmiyormuş bir de devlet veriyor. Biraz aç gözlüyüm sanırım ama neden bırakayım ki o parayı..

canım raporun 10 günse devlet sana 8 günlük ücret yatırır prosedür bu yani kaç gün rapor alırsan al (ki normalde 20 günden fazla rapor alınmaz) 2 günlüğü kesilir yani 2 günlük rapor aldığında o iki günlüğü hiç alamassın ben öyle biliyorum yani ama SGKnın ödemesi biraz zaman alır tatlım bu normal yani

canım iki günlüğünü develtten alabilirsin öyle olması gerek yani
vede iş yerinin sana 4 günlük ödeme yapmaması gerek yasal olarak çünkü o dört günde senin iş yerinde olmaman gerek yasal olrak

kızlar şimdi doktordan geliyorum her şey yolundaymış çok şükür 3lü testimizi yaptırdık sonucu yarın alıcaz.. cinsiyet hala muallakta çünkü kordonunu bacaklarının arasına almış bizim sıpa bi de sırtüstü yatmış hiç kıpırdamadı uyuyodu ayaklarını da çekmiş kendine anlıycağınız cinsiyetini öğrenemedim yine ne zaman öğrenirim sizce geçen gittiğimizde de bacaklarının arasındaydı kordon doğuma kadar öğrenemezsek bi de benden önce bi kadın ağlayarak çıktı heralde bebeğini alıcaklardı ameliyathaneye götürdüler ben de onu gördükten sonra meleğimi görünce çok şükür dedim insan ister istemez etkileniyo böyle şeylerden omurgasını yüzünü kollarını ayaklarını gösterdi doktor suyun yeterli rahim de kapalı dedi maşallah

Biliyorum canım. 8 günde olur yatsın da
Bu arada burada bunları yazarak kafanızı şişiriyorum ama çevrenizde yaşayan vardır ya da ilerleyen zamanlarda başına gelen olur ben yardım alırken onlar da sebeplensin diye. Kusura bakmayın.

gözün aydın tatlım
diğer bayanın karnı büyükmüydü :26::26::26:

aaa niye başımız şişsin ben böyle paylaşımları daha çok seviyorum açıkcası bir faydası oluyor birilerine hiç olmazsa

sağol canım benim kadar vardı işte hemşire aldı götürdü o da ağlayarak gitti ben de bebeğimi sağlıklı görünce cinsiyeti falan önemsemedim açıkçası hareket etmediği için doktor kalbini de gösterdi içim rahatladı

çok şükür tatlım
boyu posu ne alemde bebişin
birde geç öğrenenlerin büyük kısmı erkek çıktı

allah yardımcısı olsun ya çok zor vermesin öyle şeyler kimseye

bizimkiler hareket ediyor hissediyoruz ama azcık hareket etmeyince endişe ediyorum hemen
dün misafirim vardı yoruldum mesela akşam hiç oynamadı saabahtan beride saatte ancak 1 tane vuruyor biz yorulunca onlarda yoruluyor sanırım

benim bebeğim çok üşengeç çıktı :) halaaaa tık yok

canım iki günlüğünü develtten alabilirsin öyle olması gerek yani
vede iş yerinin sana 4 günlük ödeme yapmaması gerek yasal olarak çünkü o dört günde senin iş yerinde olmaman gerek yasal olrak

3 günden sonrasını devlet veriyor benim 3,5 gündü yani yarım gün çalışmıştım ama o güne de izin almış gibi oldum
önemsemediler paramı yatırdılar

paramı yatırsınlar da gerisi önemli değil

Canlarım nasılsınız , anacım bi gün girmiyorum kaç sayfa atlamış oluyosunuz Allah muhabbetimizi artırsın Şubat anneleri olarak. Bu arada dün ilk defa bebek için neler var onlara bakmaya çıktık, ilk eşyasını eşim alacaktı ben karışmadım çok tatlı iki tane çıt çıtlı tulum sanırım ondan aldık. Yalnız kızımın ilk kıyafeti pembe olmadı babası krem rengi bişiler aldı, akşamdan beri sarılıyom öpüyom tulumu :) kızım giymeden eskitecem yaaawwwwwww Allah ım dün bambu beşikleri gördüm içim gitti nasıl güzellerdi, ama alamıycaz eğer Türkiye'de olsam kesin alırdım, maddi olarak zorlardı yinede alırdım. Burda kalıcı değiliz, dönerken götüremem diye vazgeçtim, bakmıycam bi daha üzüldüm çok sonra cicilerimizi ekleriz bu arada bebetto nasıl bi marka fikri olan varmı kızzzzzlllllaaaarrrrr hastane çıkışı çok güzeldi bayıldım

benim bebeğim çok üşengeç çıktı :) halaaaa tık yok
merak etme 2 haftaya kalmaz tıklatır karnını

canım önceden 2 gündü şimdi 3,5 olduysa bilmiyorum onu ben

Bildiğim kadarıyla iyi canım. Zamanında bi arkadaşımın bebeğine almıştım bi takım. Satıcı elimdeki en iyi marka bu falan demişti.
Zaten kutusunu aç dokun kumasına anlarsın..

Bildiğim kadarıyla iyi canım. Zamanında bi arkadaşımın bebeğine almıştım bi takım. Satıcı elimdeki en iyi marka bu falan demişti.
Zaten kutusunu aç dokun kumasına anlarsın..

Gördüğüm herşeye dokundum bi görseydin beni çikolata dükkanına girmiş çocuk gibi herşeye saldırdım nerdeyse gerçektende yumuşakdı dediğin gibi. Ay ya eşim bıraksa oralarda uyurdum kesin eşşek koca dün sıkıldı zaten mağazalara bakmaktan, dua etsin o moralim iyiydi yoksa zırlayarak orayı altüst ederdim sıkılmak nasıl oluyo görürdü hamileliğimden beri ağlama konusunda sınır tanımıyorum da

slm annişlerr bugün mesai başladııı yeni okuluma gittim şu an öğle arasına eve geldim bi yandan tost yiyip bi yandan televizyon izleyip bi yandan size yazıyommmmm

Bende hastane çıkış aldım bebettodan kumaşı hoşuma gitti benim

öyle miymiş, ben de ojenin gebelikte de zararlı olduğunu okumuştum hepsini kaldırdım kullanmıyorum.

onun sebebini biliyorum bebek kalsiyumu anne tırnağından alıyor onun için sürülmemesi gerektiğini biliyorum
he sürenler için bebek kalsiyumsuz mu oluyr hayır bukez saçtan alıyormuş bana doktorum ojeyi sürüp günler sonra çıkartma asla tırnağını havasız bırakma demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…