2014 Şubat Anneleri

annene allah rahmet eylesin canım
ben şöyle diyim sana annende yokmuş ablanın kalma imkanı varsa eğer normal doğum yaparsan 3 gece yok sezeryan olursan 1 hafta kalabilir belki senin kalkıp oturman açısından yani faka daha fazlasına gerek yok inan gündüzden gelsinler gece evlerine gitsin herkes

fakat kayınvaldeni istemiyorsun madem 1 gece falan idare et sonra eşine açıkla durumu umaırm anlayışlıdır

bu arada kayınvaldem oğluma söylerken duydum 3 gece kalcakmış bizde doğum yaptığımda
ama oğluma karışlcak şunu yapma bunu yapma diyecek diye hiç kalmasını istemiyorum orası benim evim sonuçta oğlumu kıskandıracak bişi yapmasına izin vermemmmmmmmmm

tamamen ayrımcılık var.
benim tersi olur gibi geliyor oğlunun çocuğu çünkü
benim kayınvalidem açık açık ben oğlumu sokakta bulmadım diyen bir kadın 2de kızı var oğluma bişey olmasın yeter diyor
eşim 2 gündür hasta memleketten teyzeleri aradı alt tarafı grip he sadrazamdan geliyor töbe töbe
malesef diyorum ailenin tek erkek torunu, yeğeni onun için 30 yaşındaki adama bebek gibi davranıyorlar

kucağa almasına da başında tepkimi veririm darılırsa gelmezler kendileri bilir

eşim yapıştı kalın kalın diye ama ben sesimi çıkarmadığım gibi kalkıp başka odaya geçtim...hani sık görüşmesek tamam kalsınlar yada ayrı şehirlerde falan otursak eşek değiliz herhalde...ama haftada 2 biz giidp hatta bazen bir de onların geldiğinde yatılıya gerek var mıydı acabaumarım doğum sonrası da düşüncesizlik edip kayınvalide kalırsa kayınpeder falan kalmaya kalkmaz...şimdiden eşime söylemek istemiyorum daha çok erken....

hem geçmiş olsun hem de güle güle oturun canım, biz de bu senenin başında taşındık.eşyaları hep aldığımız mağazaların elemanlarına taşıttık çünkü alalı 1 sene bile olmamıştı. tabi hepsinin ücretini verdik ama çok güzel söküp kurdular. bizim de klimacılar çok sinir etmişti. hem geç geldiler hem de gecelere kadar uğraştılar, çok uzun sürmüştü. ama annemlerin hakkını ödeyemem, onlar canla başla yardım etti Allah razı olsun.

aynı şehirdeyiz araba ile 30 dakika falan aramız annemle kv ortasındayız biz
hafta da 1 gün anneme 1 gün kayınvalideye gidiyoruz çalışıyoruz ikimizde buna şükretsinler valla

sağol canım amin...
evet bence de 40 gün 40 gece kalınmasına gerek yok yani....ben kendimi toparlayana kadar yeter aslında da gelip gitmemeye kalkarsa naparım bennnoğluunnuuunnn evi sonuçta...git de denmez surat yaparım ben de napayım of yaaaa.

Son düzenleme:
Kötü valla. Sen hiç iade yaptın mı canım Butik Bebe ye sorun çıkmaz dimi?
benim hiç iadem olmadı henüz oraya

benimkide tam tersi büyük kızı acayip kıymetlidir kaynanamın elinden gelse tüm malını ona verir (zaten bir evi varda)

zaten baktığıda onun çocuğu neymiş efendim onun durumu yokmuş ben bakıcı tutmalıymışım (oysaki gebe kalmadan önce doğur doğur dedi durdu doğuncada aaa ne kadar çabuk dığurduun diyo bana)
ay çok dertliyim aslında bu konularda şükür 4 yıl öncesinde kaldı bunlar ama yinede aklıma gelince sinir oluyorum
bakalım bunda neler yaşıcaz

benim kv de bakmaz.biz ders programlarımızı ayarlayaıp kendimiz bakmayı düşünüyoruz

mutlaka bazı yaptıkları batıyor.
bizimki de yap yap dedi evlendiğimden beri daha kızıma bir çöp almadı almasını da inan beklemiyorum bile
kendim istedim kendim doğurucam gücüm yettikçe herşeyini de alırım düşündüğümde batan şeyler oluyor ama sallamıyorum
kimse için üzemem kendimi.

kayınvalidemi sevmesem de yapacağımı iyibilirim ama yukarda Allah var işte.

evine gideyim yerimdem kaldırmaz beni çayımı bile ayağıma getirir hamileyim diye , yemeğe gelicez diyim mutlaka sevdiğim yemekler olur 4 yıldız hayatlarındayım çok şükür idare ediyoruz işte allah beterinden korusun

Son düzenleme:

ben de karşıyım kucağa almaya, hele de küçük çocukların...yabancılara bakın hep uzaktan seviyorlar çocukları.öyle izin almadan asla sevdirmek istemiyorlar.Allah korusun, benim dayımın kızı bebekken, 1o yaşındaki teyzemin kızı bunu kucağına almış ve kafa üstü düşürmüş. çok korkmuşlar, buz gibi suyun altına fln tutmuşlar çocuğu...her sey olabilirdi...utanmayıp söylemek lazım, biz anne olacağız, anneyiz. o yavru bizim korumamıza muhtaç.onu bizden iyi kimse koruyamaz.annelik içgüdüsü budur bence.

gunaydın cnaım başladımı krampların doktoruna söyle magnezyum ve calsiyuma başlar büyük ihtimal

bende oğlumda hiç olmadı kramp ama bunda olmayacağının garantisi yok
randevum önümüzdeki hafta çiçem.sölicem.keskin bir ağrı
aman bakmasın imkanınız varsa siz bakın bakmaması daha iyi

la çokda dertlerinde değil.daha bir çöplerini görmedik.
serpilim sıkma canını stres bebişlere iyi değil
lepi az geliyosun artık.ceza vercem sana

aynen yaaa.zate bu yaşta zorlukla çocuk yaptım.öptürmem bile küçükken

ilk aylar bende karşıyım kendim bile öpemem elini öp kokla ne biliyim sonra insan dayanamıyor o ayrı ama yine de dikkat etmeyi düşünüyorum

anneme diyorum sigarayı bırak çocuğumu görmek istiyorsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…