annene allah rahmet eylesin canımaman ben kimseyi istemiyorum....zaten benim annem yok naz yapabileceğim rahmetli oldukendi işimi kendim görmeye alışığım ben...yeterki gelip canımı sıkmasın....ablamlar dolanır,kv de gelip gitsin ben kalmasından yana değilim....2 ablamın da kayınvalidesi doğum sonrası gelip kaldı....misafire temziliğe yardım etmeyi bırak ben bebeğe bakayım sen iişini yap deyip oturdular köşeye....benimkindede o performans beklenir....oyüzden kalmasın 1 2 gün yeter..kalıp da her işi ben yapacağım diye bekledikten sonra istemem ben
offf offf benim görümcenim büyük oğluda 8 yaşındaydı sppeedy çok şey yaşadım emin ol umarım sen yaşamazsın
oğlumu kucağından aldım bi daha kucağına alma dedim diye bi dolu surat ettiler bana eşimle kavga etmiştik bu yüzden eve gidince
hayır 8 yaşında çocukta ne işi var bebeğin üstelik deidğim gibi 10 aylık görümcemin oğlu vardı ozaman kardeşini vermiyorlardı düşürür diye aama ben düşürürsün alma deyince kötü gelin oldum sanki benimki ağaç kovuğundna çıktı
malesef kayınvaldeler için kızın çocuğu daha kıymetli oluyor helede kendi bakıyorsa
benim kaynanam şugün olmuş görümcemin çocuklarına bizimkiler der benim oğlumda "sizinki veya seninki" asla benim oğluma benimki diyemedi
o kadarmı kötü çıktı kız
anaaaaaaaaaaa
o kaa ucuza satmalarında bişi vardı
yatılı kalma olayına kesin sınır koy canım, bak işte o olmaz.
neyse sen hep içinden" hayırlısı olsun" de. şu anda da bunları düşünüp canını sıkma olur mu? her seyin, her anın tadını çıkart. doğumunun, ilk emzirmenin, ilk altını değiştirmenin, ilk banyosunun... bunları güzel anılarla hatırla...kafanda devamlı o kişiler olursa o anın tadını da çıkaramazsın, bebek de anlar huysuz olur sonra...sen rahat ol ki bebeğin de huzurlu olsun...
hepimiz huzura öyle açız ki...
kızlar merhaba.. dr bana da demir ve vitamin bide magnezyum vermişti... sonra geçenlerde çok fena oldum.. çarpıntım oldu bi de mide yanmam çok şiddetliydi zaten bi gastrit geçmişim de var.. neyse dr.u aradım ilaçları kes dahiliyeye git dedi.. gittim.. ne şans ki dr.da hamileydi=) demir hapı midede tahribat yapar o yuden aç karna değil tok karna iç dedi.. emilimi azalıyomus ama mideye yuklenmezsin dedi bi de gaviscon verdi.. kendi dr.um da vitamin ve magnezyuma biraz ara ver sonra başlatırız yeniden dedi.. şimdilik sadece demir ve gaviscon kullanıyorum yani...
bu arada ev aldıkdün de taşındık.. ama her taşınmadan sonra oldugu gibi nakliyecilerin geride bıraktıkları hasarlar canımı sıktı..
size de yazıyım da olurda nakliye lazım olursa bu firmayı tercih etmeyin çok kızgınım onlara..
ankarada yenimahalledeki Des....Nakliyat...aradık her iki tarafa da asansör kuracakları konusunda anlaştık ve ısrarla gelip evi görmelerini ona göre anlaşmayı teyit etmek istediğimizi söyledik..
normal de bunu firmanın teklif etmesi gerekirdi.. ama yok abi tamam sorun olmaz dediler eşime..
neyse sabah geldiler ve caddenin ve evin konumu asansör kurmaya uygun değil diyerek kurmadılar.. diğer tarafta dedikleri gibi kurdular asansörü.. ama iş bitip ödeme konusunu konuşmaya gelince "biz size bir asansör fiyatı verdik zaten 2 asansör daha pahalı olur" diye kıvırmaya başladılar.. diğer tarafta kurmadıkları asansörün parasını da aldılar.. zaten taşıma yaparken sardıkları mobilyalarımın her tarafını çizmişlerdi.. güya evden eve nakliyat ama eşyaları atıp eve gittiler.. zorla bi kaç eşyayı yerleştirdiler söyleyince.. sökmeyi becerdikleri sürgülü gardrobumun kapaklarını takmayı becemediler bi de üstüne rayın parçalarını kırdılar..
bi de bişey yapmalarını isteyince bozulup anlamadığımız bi dilden sinirli sinirli bişeyler konuşuyolar aralarında artık küfür mü ediyolar napıyolarsa bilemiyoruz...
çok sinirliyim.. keşke buraya da asansör kurmasalardı da 5. kata çıkarsalardı eşyayı.. zaten ancak bu kadar hasar verebilirlerdi... bari aldıkları parayla döktükleri ter denk gelirdi...
sonuç olarak ANKARA DES...N Nakliyatı tavsiye etmiyorum...
ben hiç bişey yapmadım dr.umun uyarısıyla.. çok rahatt bir taşınma oldu annem ve kv. saolsunlar evden eve nakliye gibilerben sadece eve gidip yatıyorum bi de onu buraya bunu şuraya diye direktif veriyorum
haftaya da yıllık izin kullanıcaz bayramla birleşince bir ay olucak oooohhh misss
bakalım herkesin çoluğu çocuğu var kalabilirlermi bilmem....ama ben 40 gün falan kalsın istemem....çok bilmiş çünkü...tam düzelmişti işte film başa saracak....onu öyle yapma,böyle tutma direktifler gelir...sizde aynı şehirdeymişsniz ne kadar sıklıkla görüşürsnüz..o geldi aklıma...biz haftada 2 gittik yaranamadık...surat yaptı az giidyormuşuz diye....eşim de hiç farkına bile varmadı...kavga ede ede haftada 1e düşürdük her perşembe muhakkak ordayızdır
annene allah rahmet eylesin canım
ben şöyle diyim sana annende yokmuş ablanın kalma imkanı varsa eğer normal doğum yaparsan 3 gece yok sezeryan olursan 1 hafta kalabilir belki senin kalkıp oturman açısından yani faka daha fazlasına gerek yok inan gündüzden gelsinler gece evlerine gitsin herkes
fakat kayınvaldeni istemiyorsun madem 1 gece falan idare et sonra eşine açıkla durumu umaırm anlayışlıdır
bu arada kayınvaldem oğluma söylerken duydum 3 gece kalcakmış bizde doğum yaptığımda
ama oğluma karışlcak şunu yapma bunu yapma diyecek diye hiç kalmasını istemiyorum orası benim evim sonuçta oğlumu kıskandıracak bişi yapmasına izin vermemmmmmmmmm
benim hiç iadem olmadı henüz orayaKötü valla. Sen hiç iade yaptın mı canım Butik Bebe ye sorun çıkmaz dimi?
tamamen ayrımcılık var.
benim tersi olur gibi geliyor oğlunun çocuğu çünkü
benim kayınvalidem açık açık ben oğlumu sokakta bulmadım diyen bir kadın2de kızı var oğluma bişey olmasın yeter diyor
eşim 2 gündür hasta memleketten teyzeleri aradı alt tarafı grip hesadrazamdan geliyor töbe töbe
malesef diyorum ailenin tek erkek torunu, yeğeni onun için 30 yaşındaki adama bebek gibi davranıyorlar
kucağa almasına da başında tepkimi veririm darılırsa gelmezler kendileri bilir
aynı şehirdeyiz araba ile 30 dakika falan aramız annemle kv ortasındayız biz
hafta da 1 gün anneme 1 gün kayınvalideye gidiyoruz çalışıyoruz ikimizde buna şükretsinler valla
canlarımmmm günaydınnn
gece kramp ile uyandım .sağ baldırım koptu sandım
benim kv de bakmaz.biz ders programlarımızı ayarlayaıp kendimiz bakmayı düşünüyoruz
benimkide tam tersi büyük kızı acayip kıymetlidir kaynanamın elinden gelse tüm malını ona verir (zaten bir evi varda)
zaten baktığıda onun çocuğu neymiş efendim onun durumu yokmuş ben bakıcı tutmalıymışım (oysaki gebe kalmadan önce doğur doğur dedi durdu doğuncada aaa ne kadar çabuk dığurduun diyo bana)
ay çok dertliyim aslında bu konularda şükür 4 yıl öncesinde kaldı bunlar ama yinede aklıma gelince sinir oluyorum
bakalım bunda neler yaşıcaz
tamamen ayrımcılık var.
benim tersi olur gibi geliyor oğlunun çocuğu çünkü
benim kayınvalidem açık açık ben oğlumu sokakta bulmadım diyen bir kadın2de kızı var oğluma bişey olmasın yeter diyor
eşim 2 gündür hasta memleketten teyzeleri aradı alt tarafı grip hesadrazamdan geliyor töbe töbe
malesef diyorum ailenin tek erkek torunu, yeğeni onun için 30 yaşındaki adama bebek gibi davranıyorlar
kucağa almasına da başında tepkimi veririm darılırsa gelmezler kendileri bilir
randevum önümüzdeki hafta çiçem.sölicem.keskin bir ağrıgunaydın cnaım başladımı krampların doktoruna söyle magnezyum ve calsiyuma başlar büyük ihtimal
bende oğlumda hiç olmadı kramp ama bunda olmayacağının garantisi yok
aman bakmasın imkanınız varsa siz bakın bakmaması daha iyi
ben de karşıyım kucağa almaya, hele de küçük çocukların...yabancılara bakın hep uzaktan seviyorlar çocukları.öyle izin almadan asla sevdirmek istemiyorlar.Allah korusun, benim dayımın kızı bebekken, 1o yaşındaki teyzemin kızı bunu kucağına almış ve kafa üstü düşürmüş. çok korkmuşlar, buz gibi suyun altına fln tutmuşlar çocuğu...her sey olabilirdi...utanmayıp söylemek lazım, biz anne olacağız, anneyiz. o yavru bizim korumamıza muhtaç.onu bizden iyi kimse koruyamaz.annelik içgüdüsü budur bence.
benim kv de bakmaz.biz ders programlarımızı ayarlayaıp kendimiz bakmayı düşünüyoruz
ben de karşıyım kucağa almaya, hele de küçük çocukların...yabancılara bakın hep uzaktan seviyorlar çocukları.öyle izin almadan asla sevdirmek istemiyorlar.Allah korusun, benim dayımın kızı bebekken, 1o yaşındaki teyzemin kızı bunu kucağına almış ve kafa üstü düşürmüş. çok korkmuşlar, buz gibi suyun altına fln tutmuşlar çocuğu...her sey olabilirdi...utanmayıp söylemek lazım, biz anne olacağız, anneyiz. o yavru bizim korumamıza muhtaç.onu bizden iyi kimse koruyamaz.annelik içgüdüsü budur bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?