2014 Şubat Anneleri

Göz boyamaya bayılıyorlar canım. Doğum fotoğrafı oda süsleme zart zurt. 1250 dediler bize de.
Doktorla konuşunca şok olduk bizde. Normal doğumda icap nöbeti tutuyoruz kim varsa o girer dedi ama sezeryan olursa nasılsa tarihi biz belirlicez ben girerim dedi. Gerçi o hastanenin tüm doktorları iyi ama neden beni 9 ay takip etmiş doktorum varken yabancı da doğum yapayım ki. Giderim üniversiteye..

bizde onalr dahilde değil canım heryerde afişler var işte dogumunuzu fortoraflayalım işte kapınızı süsleyelim 2 bolon koycaklar 200tl 2 fotoraf cekcekelr kimbilir kaç para puff

Merhaba kızlar bugün sağlık ocağına gittim erteleye erteleye anca bugün fırsat buldum Tetenoz aşısı oldum bu nasıl bir aşıdır yau kolum hala ağrıyor

Doğum olayını bende hiç daha sormadım ama bi öğrtmen arkadaş yeni doğum yaptı aynı hastahanede sezeryanı 600TL yapmışlar bakalım gece falan işini bi sorayım ben de..Bir de kızlar zaten normal doğumda önemli olan açıklık zaten doktor gelip açamıyor nasılsa zaten önemli olan en son doğum anı ama tabi sezeryan da işte başka...

Evet canım Özel. Ama doğum yapan bi arkadaşım normal doğumda ebe yaptırıyor zaten doğumu dedi. Kendi doktorun son anca gelip bakıyormuş.

proletim şöyle oluyor tatlım sancıyı sen çekiyorsun ebede sürekli gelip kontrol ediyor açıklık ne kadar oldu diye o aşamada doktor hiç gelmiyor yanına zaten gelmeside beklenemez aslında çünkü gündüzse poliklinikte oluyor orda hastaları var geveyse evinde oluyor adam o sürecin yani 10 cm açıklığın ne zaman sağlanacağı belli değil
9-10 cm olunca doğumhaneye alıp doktoru çağrıyorlar artık kaç ıkınmada doğrursan doktor yanında kalıyor işte o süreçte
doktorun başka fonksiyonu yok yani
benim kesi dikişimi falanda doktor atmıştı bazı doktorlar onuda ebeye bırakıyormuş

süreç her yerde bu şekilde işler sanırım ama bizim burda doktorlar işte o son anda geliyorlar hastanın yanına gecede olsa hafta sonuda olsa tatilde falan olmadığı sürece geliyor

geçmiş olsun canım
benimde aşıya bu hafta gitmem gerekiyor aslında ama sanırım haftaya gidicem c.tesi doktor randevumm var onada sorayımda

Son düzenleme:
kızlar benim alt kanrım ağrıyor bi kaç saattir böyle tam af edersinin oranın bitimiyle karnımın başladığı yer varya tam o kısım varmı orda ağrı yaşayan daha önceden falan ???????????

bilimm benim de sızlama oluo
bazen kasık kısmımda bazen de rahmin üst kısmında
korktum hatta bugün medikoya gittim ama doktor yoktu baktıramadım:S
senle aynı haftalardayız belki normaldir
böyle cımbızla çeker gibi bıçak batar gibi 1 sn falan sürüp gidio ben de

bizde onalr dahilde değil canım heryerde afişler var işte dogumunuzu fortoraflayalım işte kapınızı süsleyelim 2 bolon koycaklar 200tl 2 fotoraf cekcekelr kimbilir kaç para puff

Yapacak bişey yok canım. Elimiz mahkum

Öyleymiş canım. Birkaç doğum yapan arkadaştan dinledim. Normal doğumda doktorun sana faydası yok. Çocuğun kafasını görünce ona iş düşüyo sadece diyorlar. Kafam karıştı işte. Kendi hastaneme mi giderim öyle bir durumda üniversiteye mi bakıcaz artık. Allah bilir belki sezeryan olacak çok da düşünmemek lazım..

benimkiside böyle ayağa kalktığımda falan ağrıyor biraz yürüyüncede ağrıyor sonra geçiyor
sanırım normal oğlumda bu zamanları unutmuşum sanırım güya deneyimli olacam

şunuda diyeyimki bunda daha çabuk ağırlaştım ben yaaaaaaaa oğlumda daha iyiydim şimdiden heryerim ağrıyor gece uykum azaldı son aylarda ne halt yerim diye düşünüyorum açıkcası ama başa gelen çekilir napcaz allah sağlık versinde

BEN bu gece gelme yüzünden doktorumu değiştirmeyi bile düşündüm. ama sonra doktoruma nasıl olacağını sordum
çünkü nasip olursa normal doğum istiyorum tut ki gecenin bir yarısı geldi..

sen hastaneyi aradığın anda onlar bana ulaşacak hemen hemen seninle aynı zamanda hastane de olacağım dedi.
geç kalırsam da stres yapma ebelere güven onlar gerekeni yapıp başlatacaklar ama asla doğumun ben olmadan olmayacak dedi.

hastaneye geldiğim andan itibaren de birlikte gidişatı takip edeceğimizi söyledi doğuma seni hazırlarlarken bilesöz veriyorum yanında olacğaım dedi.

gündüz olursa da mecbur hastaları ile ilgilenecek tabiki de şimdiden gece olsun demeye başladım bile

canım birde şunu diyeyim evet doktorun faydası yok belki ama özellikle özel hastanelerdeki ebeler genelde tecrübesiz ve yeni mezunlar oluyorlar sekötürde bildiğim için konuşuyorum bunu
deneyimli ebeler genelde devlette oluyor zaten atanmaları kolay
özel hastanedekilere doğum anlamında pek güvenmem açıkcası ben
oğlumu doğum yaparken biizm ebemiz benden küçüktü yeni mezundu öyle diyim tek başına doğumu yaptıramazdı bana büyük ihtimal

geçmiş olsun canım
benimde aşıya bu hafta gitmem gerekiyor aslında ama sanırım haftaya gidicem c.tesi doktor randevumm var onada sorayımda
Çok sağol canım bu arada geçenlerde Eylül anneleri topiğine girdim nerdeyse çoğu doğum yapmış vayy beee dedim kısmet değilmiş ama devam etseydik şimdi bebişimiz kucağımızdaydı Allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inş bizlere...

Canım devlette de şu önemli bence odaları falan steril mi yatakları vs. onun dışında normal doğum düşünülebilir bencede orda..Bir de ordaki ebelerin güler yüzü tabiki..

benim gittiğim hastane deki ebelerin hiç birisi genç değil ve int falan bakıyorum çok güzel tecrubeleri var 1 yıl içinde doğum hastanesi olacağı için şimdiden güzel ebeleri toparlıyorlar
ama neden bilmiyorum yine de doktorum olmadan asla istemiyorum ebe ile doğum yapmayı sanırım korkuyorum

speedy seni üzmek istemem ama bence doktorun biraz sallamış bunu yapabilecek bir doktor pek yoktur bence canım şimdiden biraz sallamış gibime geldi benim
çünkü sen hastaneyi aradın diyelim sancın var diye hemen onlar doktoru aramaz önce oraya gidersin açıklığın var mı sancı varmı suyun gelmişmi ona bakarlar neden dicek olursan belki yalancı sancıyla gittin hastaneye bunu bilemessin ben yalancı sancıyla iki kez gittim oğlumda ikiside geceydi ikisindede doktoru çağırmış olsalardı doktor boşuna boşuna gelmiş olacaktı yalancı çoban hikayesine dönecekti

yani doktorunun dediği pek olası bişi değil

normal ozaman canım ya
benim cuma karnım sertleşmişti ondan korktum ben
acaba bişi mi oluo diye
zaten bebek de bi uysallaştı az hareket edio eskiden daha fazlaydı hareketi büyüyo diyemi anlamadım
ama az da olsa hareket edince iyi diom
valla sen tecrubelisin sen bile böyle isen biz her haltı tabi sorarız

ben de sordum doğumu geliyorum dedi gece de olsa
ama ben gelene kadar burdakiler yardım edecek dedi
izin günlerine denk gelmezsek inşallah doğurtcak doktorlarımız bizi

hacı bu ne bişi yok sen de
bi de ikinci çocukta göbek erken çıkar derler
maşallah sana valla

bende ara ara giriyorum bakıyorum canım ya benimde aklımdan aynı şeyler geçiyor ama kısmet işte karnımızdakiler sağlıklı olsun
bu arada o topik baya dağılmış ya ben ağustostan beridir giriyorum hatta arada yazıyorum ilk zmanlar düzenli yazanların hiç biri yok hatta doğum yaptılarmı diye profillerine girdim baktım hiç biri yazmamış doğum yaptığını bu topikte öyle olmaz umarım
bak ağustor topiği öyle değilli çok aktif ti o son zamanlarındada olsa

bizim ofiste arkadaşın ablası bu doktorda doğum yaptı geliyormuş
bide başka forumlarda okudum hepsi mutlaka orada olduğunu söylüyor. 10 dkaika içinde gelmesin 1 saat sonra gelsin
zamanı hiç önemli değil

bide ben doğum planımdan bahsettim mesela evde sancımı çekmek istiyorum dedim bu detayları sonra konuşalım
doğum şeklin belli olsun öyle dedi
Allah kısmet ederse sancı detaylarını doktordan öğreneceğim
5 dk 1 e düşünce gel mi dedi ona göre onu arayacağım yalancı sancı detaylarını da okudum ama 30 dk 1 olunca gitmem zaten doktora

bide benim doktum hastası gibi cins biraz
bişeyi yapmam diyorsa yaptıramazsın gelmeyecek olsa falan asla gelmem demez
başka bir dr var aylin diye o mesela gelmiyormuş direk onu bilesöyledi bayan olduğu için gelmiyor falan diye

ben de sordum doğumu geliyorum dedi gece de olsa
ama ben gelene kadar burdakiler yardım edecek dedi
izin günlerine denk gelmezsek inşallah doğurtcak doktorlarımız bizi

inşallah istediğimiz gibi olur herşey

Son düzenleme:
o dağılma face de takılmalardan oluo canım
face e geçiolar sonra topik kaynıo
ondan kk yı seviom ayrılmak istemiyorum
kasım anneleri de baya dağıldı mesela benim bi arkadaş ordaydı onarda face deler artık
yani en azından bizden evvelkilerin yaptıklarını falan okuyup bazen bilgi topluyoruz kkk da olmak oyüzden daha iyi gelio bana

amin inşallah

inş. canım ama şunuda belirteyim senin dediğine göre bu adamın evine gitmemesi gerek nerdeyse çünkü o kadar çok doğum yapan hasta vardırki her gece bir doğum oluyormudur oluyordur belkide
yinede dediğini yapabilirse ona plaket yaptır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…