eminin annende doğumdan önce hiç alttan muayene olmamışltır keze bir çok bayanda öyle ama hepsi doğum yapıyor bunu dert etme yani
şimdiden nasıl doğuracağım diye düşünme
doğrurum ben doğracağım de kendine neden doğurmayayımki diye gaz ver kendine
Doğumdna hemen sonra kimsenin girebileceğini sanmıyorum zaten düzene oturtunca girilir heralde ben girerim bebişi uyutup öyle düşünüyorum ama bakalım belki onunla beraber bende uyurum vs. başka işe bakarım şimdiki gibiolmaz ama yinede irtibatı koparmayız...
İlk gebeliğimi hatırladım baya güldüm kendime aynı sizin gibi tecrübesiz hatta ben gebeliğime kadar hiç kadın doğum doktoruna gitmemiştim e tabi alttan muayane gerginliği bende hat safada utanma bir taraftan korku bir taraftan türlü türlü şehir efsaneleri:)) sonra doktorum sezeryana karar verince beni görmeliydiniz oh ne güzel kimse görmiycek kimse bakmıycak amanın ben nasıl rahatım sonra sezeryan için yatışımı başlattım dakka 1 gooooool hemde 90dan:) hemşire elinde daha önce görmediğim uzun ince bir boruyla yanıma geldi sonda takıcam içerdekiler dışarı ben gayet rahat kolumu uzatıyorum ve işte o an!!! donunu çıkar dedi ve ben eşekten düşmüş karpuz misali dona kaldım:) bununla bitimi sandınız tabikide hayır ameliyathanede başımda bir sürü kişi doktor anesteji uzmadı hemşireler stajyerler keyifli keyifli sohpet ediyoruz ne olcakki sanki ben uyuycam onlar sadece karnımdan bebeğimi alıp beni uyandıracaklar derken doktor üzemdiki yapışkanlığı geceliği cart diye bir açtı ben anadan üryan baka kaldım sonrası malum uyandığımda yanımda dünyanın en tatlı varlığı canım oğlum herşeyi unuttum böyle arasıra hatırlayıp güldüğüm bir doğum maceram olarak anılarımda yer edindi.....
selam cici anne adayları, epeydir sanırım 5-6 yıldır bu siteyi takip ederim, kadınsal bir çok sorumun cevabınıda burdan almışımdır, artık yazmanın zamandır dedim ve işte burdayım...
kısmetse epey meşakatli bir yoldan sonra bende şubat annesi olmaya adayım.
öncelikle hepinize hayırlı olsun, Allah hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah...
şimdi gelelim ilk soruma, bu aralar beni sağlık ocağından arıyorlar tetanoz aşısı için, sizler bu konuda ne yaptınız? aşı oldunuz mu? oldunuzsa kaçıncı hafta, olmadınızsa ne zaman olacakmısınız?
sonda takılmak zorundamı ?
1) sadece sezeryan da mı takılıyor normal doğumda da var mı ?
2) epidural istiyorum ama iğneden sonra taksalar olmaz mı ?
hayırlı olsun sağlıkla al bebeğini kucağına.
ben olmadım henüz ama çoğu arkadaş oldu tetanz aşısını
20. haftadan sonra oluyorlar ve 2 doz oluyor diğeri de doğumdan sonraya olucak
sonda takılmak zorundamı ?
1) sadece sezeryan da mı takılıyor normal doğumda da var mı ?
2) epidural istiyorum ama iğneden sonra taksalar olmaz mı ?
İlk gebeliğimi hatırladım baya güldüm kendime aynı sizin gibi tecrübesiz hatta ben gebeliğime kadar hiç kadın doğum doktoruna gitmemiştim e tabi alttan muayane gerginliği bende hat safada utanma bir taraftan korku bir taraftan türlü türlü şehir efsaneleri:)) sonra doktorum sezeryana karar verince beni görmeliydiniz oh ne güzel kimse görmiycek kimse bakmıycak amanın ben nasıl rahatım sonra sezeryan için yatışımı başlattım dakka 1 gooooool hemde 90dan:) hemşire elinde daha önce görmediğim uzun ince bir boruyla yanıma geldi sonda takıcam içerdekiler dışarı ben gayet rahat kolumu uzatıyorum ve işte o an!!! donunu çıkar dedi ve ben eşekten düşmüş karpuz misali dona kaldım:) bununla bitimi sandınız tabikide hayır ameliyathanede başımda bir sürü kişi doktor anesteji uzmadı hemşireler stajyerler keyifli keyifli sohpet ediyoruz ne olcakki sanki ben uyuycam onlar sadece karnımdan bebeğimi alıp beni uyandıracaklar derken doktor üzemdiki yapışkanlığı geceliği cart diye bir açtı ben anadan üryan baka kaldım sonrası malum uyandığımda yanımda dünyanın en tatlı varlığı canım oğlum herşeyi unuttum böyle arasıra hatırlayıp güldüğüm bir doğum maceram olarak anılarımda yer edindi.....
Doğum parasıyla ilgili canım. Maaşımızın ne kadarını alacağımıza dair..
Bende kendini üzmemeye çalışarak eşine rahatsızlığını belli et canım. Eşin uyarsın. Annem oğlum oğlum diyip durma torunun o senin diye..
o an gelince bunu düşüneceğini sanmıyorum
şaka bi yana smear falan da mı yaptırmadın valla bebek yapayım derken bazı aylar mecbur 3 4 kez açıodum
ama fenalık geliodu yani
Kızlar bu kadar yorgunluğa olacağı buydukarnımda tam bebeğin olduğu yerde bişi var yürüyemiyorummmm çok kötü ne olur dua edin bana
İlk fırsatta yatıp dinlenmeye çalış spsecim.Gidişat iyi değil gibi konuşuyorsun Allah yardımcın olsun.Kızlar bu kadar yorgunluğa olacağı buydukarnımda tam bebeğin olduğu yerde bişi var yürüyemiyorummmm çok kötü ne olur dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?