2014 Şubat Anneleri

Bakalım başımıza neler gelecek. Ben çok çekiniyorum. Daha önce hiç alttan muayene de olmadım. Nasıl doğurcam bilmem

Bakalım başımıza neler gelecek. Ben çok çekiniyorum. Daha önce hiç alttan muayene de olmadım. Nasıl doğurcam bilmem

o an gelince bunu düşüneceğini sanmıyorum
şaka bi yana smear falan da mı yaptırmadın valla bebek yapayım derken bazı aylar mecbur 3 4 kez açıodum
ama fenalık geliodu yani

eminin annende doğumdan önce hiç alttan muayene olmamışltır keze bir çok bayanda öyle ama hepsi doğum yapıyor bunu dert etme yani
şimdiden nasıl doğuracağım diye düşünme
doğrurum ben doğracağım de kendine neden doğurmayayımki diye gaz ver kendine

doğum sonra bende çok fazla kadınlar kulubune gelemem gibi geliyor
telefondan girmek berbat sürekli pc açık evde de duramam
ancak böyle misafirler falan bitecek öyle gelirim kızımla evde tek olunca.
ama faceye telden 2 dk yazarım

bilmiyorum artık isterse evin dibinden ev tutsun ama gelip beni doğurtacak
kum dökme zamanında da hastaneye gitmiştik 1 kez yine geldi adam acildeyken bir baktım karşımda şimdiden plaketi hak etti bu adam.
aslında sormam lazım senin evin yakınsa doğuma gelirken evden alalımseni diye

Evet ben de baktım hiç tanıdık nic göremedim ama bizim zamanımızda olanları çoğunda bi problem çıkmıştı ya hatırlıyorum da kimi dış gebelik kimi boş gebelik vs. o zaman bi sorun vardı da çözemedim valla zaten baya dağılmıştı sona doğru daha da dağılmışlar demekki aynen inş burası böyle devam eder ama çok eğlenceli olur heralde ya düşünsene bu kadar konuşuyorsun ediyorsun sonra herkes bir bir bebişlerinin fotolarını gönderiyor herkes taze anne süper olur bence dağılmayalım inş hep buralarda olalım..

bende korkuyordum ama evlendikten sonra her sene smer testi için açınca rahatladım bidee doktor bir keresinde ultrason ile baktı canım yanmadı ama korku vardı
doğum için elle mi ne muayene ediyorlar onda acır sanırım ya

hala o çataldan korkuyorum tüylerim ürperiyor

Son düzenleme:

şaka bi yana smear falan da mı yaptırmadın valla bebek yapayım derken bazı aylar mecbur 3 4 kez açıodum
ama fenalık geliodu yani

smerarın bişisi yokki tatlım ekivyon çubuğu dedikleri bir çubuk var kulak çubuğunun biraz uzunu düşün onu oraya sokup çekiyor hemen hissetmiyorsun bile yan duvardan doku örneği alıyor
yani korkulacak bişi değil ama 3 sene kadar önce smear alma hilkayeleri dinlemişte ne akdar korkmuştum bende millet pek bi hevesli korkulacak bişi olduğunu söylemekte yok acıyorda yok bilmem neyde ne acı oldu ne bişi
hatta doktor tamam kalkabilirsin dedi bana smear aldığında bende bittimi bu kadarmı dedim adama evet ne olacaktıki dedi

ama fenalık geliodu yani

Yok yavrum. Tam bi kadın doğuma gideyim de, herşey yolunda mı diye muayene olayım diye aklımdan geçiriyordum ki hamile kaldım.

Yok yahuuuu ben ağrısını acısını düşündüğümden demiyorum. Utanıyorum sanırım :26::26:
Gerçi o zaman gelince dediğiniz gibi olacak sanırım, onu düşünemicem bile..

evet eylül annelerinden bebeğini kayneden çok kişi olmuştu ben bi kez bildiklerimi saydım 20 yi geçmişti burda o kadar yoktu çok şükür bundan sonrada olmaz inş.

bende doğumdan sonra giremeyebilirim açıkcası fazla çünkü ev yoğun olur üstelik bende velet iki tane olacak yani doğumdan sonra girmek benim içinde zor

canım zaten doğum yapınca alnının ar damarı çatlar derler biizm burda utanma falan kalmıyor artık ozamanda

ozaman ben de yazamam canım:)
bi elimde bebek diğerinde mouse mı olcak

smear acısız yav ben de ikikez yaptırdım:)
acılı bi işlem yok zaten tek sorun orana odaklanmaları
hoş ben bekarken de açmak zorunda kalmıştım mantar olunca
sıkıcı hoş değil sadece ama doğururken heralde onu düşünemem o an bebeğin sağlığını düşünmekten

canım zaten doğum yapınca alnının ar damarı çatlar derler biizm burda utanma falan kalmıyor artık ozamanda
o da iyiymiş kurtulmuşsun muyenelerden
kadın olunca direk probu sokuveriolar çünkü

bakın aklıma bişi takıldı spidiynin hamile çizelgesinde baştan popoya 25 cm yazıo ben de 16
oysa bi hafta fark var
bi haftada 9 cm uzamazki bebek
sanırım sipidininki baştan ayapa ölçüm ama yanlıiş yazmışlar
çok kocaman duruo yav buarada gelecek hafta oakdar oldumu inanamıom yani

Çatlatıcaz bizde Allah'ın izniyle

Bende kendimi şanslı sayıyordum ama yaşayıp görücez ilerleyen zamanlarda. Gerçi son ay herhalde her seferinde çatı muayenesi olacakmış o dönem alışırım

ozaman ben de yazamam canım:)
bi elimde bebek diğerinde mouse mı olcak

şimdiden söyleyim ki kimse darılmasın
ama bir akşam falan girip doğum hikayemi yazarım sonra evim sakinleşene kadar unutun beni

bana kalırsa facesi olan herkes facebook grubumuza gelsin doğumdan sonra ora ile herkes daha çok paylaşımda bulunacaktır.

bende bilmiyorum ama büyümez herhalde 9 cm birden
bu doktora gittiğimde bakıcam bura ile uyumlu mu ? aşağı yukarı

gebelik sitesinden baktım

20. hafta Bu hafta sonunda bebeğinizin boyu 25 cm. ve ağırlığı tam 320 gram!

21. hafta Bu haftanın sonunda bebeğinizin boyu 28 cm. ve ağırlığı yaklaşık 400 gram!

Valla insan o kadar alışıyor ki benim bundan önce boş gebelikti zaten o durumda her gittiğimde muayeneyi alttan yapıyorlardı ult aletiyle bir de onlar emin olmak için bir sürü yere gönderiyor birinin altından kalkıp birine giriyorsun töbe töbe Sonra kürtaj oldum o patlama zaten farzetki doğum anı ebeler,anestesiztler doktor bir sürü adam oluyo başında sonra o bitiyo smear testiydi parça kalmış mıydı Yani yol geçen hanı gibi oluyo ben çok rahatım artık şimdi bile gelip baksınlar hiç sorun değil eheuehu

aman Allah korusun ya sürekli çataldan çatala geçmişsin resmen

Doğumdna hemen sonra kimsenin girebileceğini sanmıyorum zaten düzene oturtunca girilir heralde ben girerim bebişi uyutup öyle düşünüyorum ama bakalım belki onunla beraber bende uyurum vs. başka işe bakarım şimdiki gibiolmaz ama yinede irtibatı koparmayız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…