2014 Şubat Anneleri

offf kızlar ya ben bu ailede katil olmak üzereyim ya

ilk çocuğum herşeye heves ediyorum boğazıma diziyolar hevesimi hiçbişey aldırmıyorlar bana ya erken diyolar ya var diyolar yada gerek yok diyolar
sinir oldum ya kavga ettim eşimle arabasını vs görümcem vericekti bağırdım çağırdım ananla sana inat çorabına kadar kendim alcam dedim kimse hiçbişi getirmesin diye ağlamak istiyom ağlayamıyom çok gerildim inannın

canım çok yorduysan kendini toplanmıştır bebeğin ufak çikolata gibi tatlı bişi ye ve uzan yat düzelir hemen bendede oluyor yorulunca istirahat et uzak ayaklarını tatlı yiyip

İlk fırsatta yatıp dinlenmeye çalış spsecim.Gidişat iyi değil gibi konuşuyorsun Allah yardımcın olsun.

KIZLAR teşekkür ederim cevap verdiniz çok korktum resmen bebeğin orası biliyorum taş gbib oldu şişti şu an yataıyor gibi oturuyorum birazdan tam yatıcam canımda acıdı offf ben nasıl çalışcam böle bilmiorum.okulda şu an çok karışık kimseye bişi söleyemiyorum herkes burnundan soluyor bugün 10 st okuldaydım inş bişi olmmaıştır dimi yavruma herkesde öğrendi hamile olduğumu biizm okulda bbeği olmayanlar var göz değmesindenede çok korkuyorum

Canin bebeğini dusun uzulme inşallah orta yolu bulup alirsiniz cicilerini.Rabbim saglik versin inşallah canim.tlfndan giriyorum kacinci haftadasin goremiyorum ama 5 ay bitirdikten sonra alirsin hic uzulme.benimkide daha erken diye bir çöp aldirmadi.seslenmiyorum giderim tum ihtiyacini toptan alirim bi taraflari cizz diyince anlar yavaş yavaş almanin daha iyi oldugunu ama banane.benimde işime gelir dolasip durmamak zaten ikiz diye yatiyoz paso.

bende bugün gidip almıcaktım zaten sadece konuşuyorduk lafı açıldı kayınvalidem başladı hiçbişi alma olanlardan idare etsin var diye eşimde atladı daha erken fln bende hemen gdip alıyodum sanki töbe ya

anladım cnm çok sağol kafam karışmıştı iyi oldu bu açıklma

Şaşırdım sana valla :) kusura bakma.Bende senin gibi ilk bebeğimi bekliyorum benim kayınvalidem hiç öyle bir teklifte dahi bulunmaz.Benim kendi ailem elbirliğiyle herşeyi almak istiyor, ablalarım yeğenlerimden kalanları vermek istiyor ve bende o kadar seviniyorum ki bu duruma, ne zahmeti olacak alışverişin ne de masrafı.Ama işte karşı taraf olunca senin gibi insan istemeyedebiliyor demek ki..Belki bendede öyle olurdu.Boşver bırak getirsinler ne getirmek istiyorlarsa eskilerden sana , sende kimseye birşey sorma ne almak istiyorsan al, getir göster:)) o zaman kim ne diyecek?

Bugünde benim kayınvalidem aradı beni tartıştı benle, insanlar hep istediğimiz gibi olmuyor ne yazık ki..Bak kadın hiç demiyor bu kızcağız hamile filan, üzülmesin.Neler var şükret:)

kızlar canını hiççç sıkmayın.canınız nasıl istiyorsa öyle yapın.bebek sizin keyif sizin.

benimkiyle biz aynı binadayız hep iyi iyi derdim ama anladımki işine yarayana kadar haftada 1 temizliğini dip köşe yapar hastanelere ben onu götürürdüm ama hamile kalınca birazda tehlivem vardı eşim iş falan yapma diye yanımda oldu ben kötü oldum sanki elimde bana muhtaç 1 oğlum evim ve eşim var bunları düşünmüyorlar oğullarına eş değil kendilerine gelin alıyorlar sanki allah eşim hep yanımda oda olmasa ne yaparım bilmem allah hepimize sabır versin hamileyken olaylar 2 katı ağır geliyor

kızlar 2 st yatttım ama gene yürüyemiyorum ben bişi oldu bana offf ya offf ne olur dua edin

sinirimi bozan şey akıl vermeleri hiç bişey alma ne demek zaten o alma dedi diye almamazlık etcek değilim ama milletin içinde öyle demesi sinir bozucu
benim kayınvalidemde nerde o beyin hamile üzülmesin dicek kadar yok anacım yok
ama bn yapacağımı biliyorum doldurucam dolabını kalkıp bişi getirirsede var getirmeyin dicem inat değilmi

Ben ilk hamileliğimde olmamıştım doktorum ozellikle ol dememişti ama saglık ocagından da arayıp kimse haber vermemişti. Bir sorun olmadı allaha şükür ama bu sefer saglık ocagından hemşire aradı 20. Haftada gelin dedi tam da emin değilim ama haftasından,
Ama emin değilim ben henüz yaptırsam mı yaptırmasam mı diye..
Daha once yaptıran var mı ilk hamileliğinde falan? Bir rahatsızlık yapmıyordur herhalde değil mi?

kızlar 2 st yatttım ama gene yürüyemiyorum ben bişi oldu bana offf ya offf ne olur dua edin

canım geçmiş olsun benim de dün öyle oldu okulda nöbet de tutturdular kaç saat ayakta kaldım dersler de cabasıydı ve hala da yürümekte zorlanıyorum adım attığımda kemiklerim zonkluyor sanki.. yatsak da geçmiyor galba inş seninki hemen geçer.

kızlar nabersiniz benim sürekli karnım acıkıyo doktor bundan sonra 2 kilo alıcaksın her ay geçmemeye çalış dedi nasıl olucak o bilmem artık bugün okulda ceviz üzüm meyve falan yedim geçiştirdim sabah kahvaltımı iyi yapmıştım ama.. akşam da yemek yedik şimdi yine kurt gibi açım yicem bişeyler siz de böyle misiniz?

hüzünbaz tşk ederim ama msj sayım daha 50 olmadığı için özel msj yollayamıyorum. o yüzden facemi sana yazamıyorum nasıl ekleneceği gruba bu durumda:)))

hatunlar günaydıın
gününüz aydın olsun
henüz popousnda pireler uçuşanlar uyuyun bakalım daha
ben gene karga ile yarışıom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…