3 aşılama ve 3 tüp bebek tedavisi oldum, sayısız defa o çatala yattım ve sayısız doktorla yüz göz oldum :) artık o kadar olağan geliyor ki, göz doktoru yat bakıcam dese heralde ne alaka demek aklıma gelmez:)
canım çok yorduysan kendini toplanmıştır bebeğin ufak çikolata gibi tatlı bişi ye ve uzan yat düzelir hemen bendede oluyor yorulunca istirahat et uzak ayaklarını tatlı yiyip
İlk fırsatta yatıp dinlenmeye çalış spsecim.Gidişat iyi değil gibi konuşuyorsun Allah yardımcın olsun.
offf kızlar ya ben bu ailede katil olmak üzereyim ya
ilk çocuğum herşeye heves ediyorum boğazıma diziyolar hevesimi hiçbişey aldırmıyorlar bana ya erken diyolar ya var diyolar yada gerek yok diyolar
sinir oldum ya kavga ettim eşimle arabasını vs görümcem vericekti bağırdım çağırdım ananla sana inat çorabına kadar kendim alcam dedim kimse hiçbişi getirmesin diye ağlamak istiyom ağlayamıyom çok gerildim inannın
Canin bebeğini dusun uzulme inşallah orta yolu bulup alirsiniz cicilerini.Rabbim saglik versin inşallah canim.tlfndan giriyorum kacinci haftadasin goremiyorum ama 5 ay bitirdikten sonra alirsin hic uzulme.benimkide daha erken diye bir çöp aldirmadi.seslenmiyorum giderim tum ihtiyacini toptan alirim bi taraflari cizz diyince anlar yavaş yavaş almanin daha iyi oldugunu ama banane.benimde işime gelir dolasip durmamak zaten ikiz diye yatiyoz paso.
memurlar maas kesintisi yaşamıyor canım doğum izninde 4 ay paran yatıyor maaş gibi.teferruatını bılmıyorum onu bi araştır sen ama ssk lı lar maaslarının 3 te 2 siini doğum parası olarak doğumdan sonra alıyolar çalışmadıkları aylarda para yatmıyo maaş olarak
ilk çocuğum herşeye heves ediyorum boğazıma diziyolar hevesimi hiçbişey aldırmıyorlar bana ya erken diyolar ya var diyolar yada gerek yok diyolar
sinir oldum ya kavga ettim eşimle arabasını vs görümcem vericekti bağırdım çağırdım ananla sana inat çorabına kadar kendim alcam dedim kimse hiçbişi getirmesin diye ağlamak istiyom ağlayamıyom çok gerildim inannın
Şaşırdım sana valla :) kusura bakma.Bende senin gibi ilk bebeğimi bekliyorum benim kayınvalidem hiç öyle bir teklifte dahi bulunmaz.Benim kendi ailem elbirliğiyle herşeyi almak istiyor, ablalarım yeğenlerimden kalanları vermek istiyor ve bende o kadar seviniyorum ki bu duruma, ne zahmeti olacak alışverişin ne de masrafı.Ama işte karşı taraf olunca senin gibi insan istemeyedebiliyor demek ki..Belki bendede öyle olurdu.Boşver bırak getirsinler ne getirmek istiyorlarsa eskilerden sana , sende kimseye birşey sorma ne almak istiyorsan al, getir göster:)) o zaman kim ne diyecek?
Bugünde benim kayınvalidem aradı beni tartıştı benle, insanlar hep istediğimiz gibi olmuyor ne yazık ki..Bak kadın hiç demiyor bu kızcağız hamile filan, üzülmesin.Neler var şükret:)
Şaşırdım sana valla :) kusura bakma.Bende senin gibi ilk bebeğimi bekliyorum benim kayınvalidem hiç öyle bir teklifte dahi bulunmaz.Benim kendi ailem elbirliğiyle herşeyi almak istiyor, ablalarım yeğenlerimden kalanları vermek istiyor ve bende o kadar seviniyorum ki bu duruma, ne zahmeti olacak alışverişin ne de masrafı.Ama işte karşı taraf olunca senin gibi insan istemeyedebiliyor demek ki..Belki bendede öyle olurdu.Boşver bırak getirsinler ne getirmek istiyorlarsa eskilerden sana , sende kimseye birşey sorma ne almak istiyorsan al, getir göster:)) o zaman kim ne diyecek?
Bugünde benim kayınvalidem aradı beni tartıştı benle, insanlar hep istediğimiz gibi olmuyor ne yazık ki..Bak kadın hiç demiyor bu kızcağız hamile filan, üzülmesin.Neler var şükret:)
aminnn...
benim minik kuzum 3. tüp bebek tedavisi sonucu oldu, sağlık ocağındaki hemşire senin durumun farklı olduğu için 20. haftada yapabiliris dedi yoksa 18 de yapıyorlarmış, 18 de olsam nolur dedim, düşük yapıyolar aşıya bağlıyorlar dedi çok korktumo yüzden geciktiriyorum, 20+2 gibi olsam geç kalmış olmam umarım.
kızlar 2 st yatttım ama gene yürüyemiyorum benbişi oldu bana offf ya offf ne olur dua edin
şimdiden söyleyim ki kimse darılmasın
ama bir akşam falan girip doğum hikayemi yazarım sonra evim sakinleşene kadar unutun beni
bana kalırsa facesi olan herkes facebook grubumuza gelsin doğumdan sonra ora ile herkes daha çok paylaşımda bulunacaktır.
gruba beni de eklersen sevinirim speedy..
hatunlar günaydıın
gününüz aydın olsun
henüz popousnda pireler uçuşanlar uyuyun bakalım daha
ben gene karga ile yarışıom
Bendensin
Günaydınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?